ben nereye gideyim ...

Ya o kadar üzüldüm ki keşke sana yardımı dokunacak bir fikrim olabilseydi.
Aynı yaştayız bende kendimi sorunları var sanırdım.
Allah herkese başka başka dertler veriyor ama anladım ki benim ki dert değilmiş.
Babanı geçtim annene yazıklar olsun .
Allah'ım gerçekten yardımcı olsun inan canı gönülden söylüyorum günah mı onuda bilmiyorum ama rabbim benim dualarımı kabul edeceğine seninkileri kabul etsin önceliği sen olursun inşallah :KK14:

Arkadaslar bir derdım var topiğine hep girer okur herkesın derdı var der yasardım bu hayatı ama bu gun bu gun bu hayat beni çıkmaza soktu baska bakıs acılarına ve fıkırlere ıhtıyacım var kardeşim ve ben işin içinden cıkamadık

ÖNCELİKLE allahtan tek istegım halımden anlamayıp benı bu hallere düşürenler halımden anlıyacak hallere düşssünler yarabbim senın adaletıne sıgınıyorum

şimdi şu anki olanları anlatmam mantıksız olur yasanlarla geçmişimin buyuk bagıntısı var o yuzden size hayatımı özet gececem arkadaslar.ben 5 yasındayken bı akrabam tarafından tacize ugramısım bun u hatırlamıyodum yıllar sonra hatırladım çünkü çocukken onun bana yaptıgı pisliğin bi anlamı olmadıgı için yanlışmı dogrumu bilmiyordum .13 yaşımda psikolojık bı rahatsızlıgım basladı ergenlıkle bırlıkte dusta uzun zaman harcıyordum vajınamdan hep iğrendim tüyler regl gunlerı bana ölum gıbı gelırdı bı tuvalaete gıtsem çok uzun sureler elımı yıkardım .dustan aynı sekılde cok gec cıkardım .bunların hepsının sebebı o 5 yasındayken yasadıgım iğrenç olaymıs bunu 22 yasında bi terapi sırasında hatırladım ve gözumde canlandı :KK43: her neyse hastalıgımın adı okb izleyenler bılır su galıp derviş dizisinde canlandırıolan hastalık. ama kımseye zararım yok arkadaslar okulumu tamamladım işime gidebılıyorum sadece zararım kendıme kendımı yoruyorum bu takıntılar ve düşüncelerle.allah herkese dert verıyor doktor bana bunla yasamayı ögren bu hastalıgı kontrol et dedı bende cok sukur yasıyorum benden çok çok kötu hastaşlar var dısarı cıkmayan hıç bı seye dokunmayan ben evımızın her işini yapıyorum su an sınavım var delı gıbı derslerıme calısyorum daha doğrusu ÇALİŞİYORDUM.

arkadaslar ben su an 23 yasındayım 18 yasındada bı kardesım var yenı unıversteye basladı o da, bu hastalık çıktıgından beri ailem hep benı dısladı .ilk olarak bi atak dönemımde 17 yasımda öss dönemınde benı evden kovdu babam annemde babamı kaybetmemek adına hiç sesını çıkarmadı .bı sure teyzemgılde kaldım .18e gelınce zorla uzakta bı okula yollandım benım hastalığımdan dolayı yabancı bı yerde yasamam çok zor çünküdüşünsenıze annenız babanız sızı evde istememiş kovmuş baska ınsanlar sızle nasıl yasar bunun korkusunu yasadım .ama şükürler olsunkı önce 30 kişilik bi apartta kaldım herkesle anşlastım ve ıkı ay sonrada eve cıktım ev arkadasımla okul bitene kadar ayrılmadık bı gun bıle neden böylesın demedı olur böyle seyler dedı hiç garipsemedı utandırmadı asaglamadı ...

bende yaz tatıllerınde eve gelmedım hiç baska sehırlerde işler buldum çalıstım .en son kpssden ıyı bı puan almıstım yenı mezun olmama ragm en ama il secıcılıgım vardı atanamadım .2012ye hazırlandım saolsun babam o gece bı kavga cıkardı kendısı alkol alır ben o gun sınava giremedım babamın kavgası yuzunden gitti butun emeklerım .bı ay agladım sonra ziraat bankasının sınavını kazandım kadersızlık bu ki puanım çok ıyı olmasına ragmen mulakatta elendim...

velhasıl şu an işssizim ve işin doğrusu çok ıyı bı dönemım değil işe gidemıyorum dısarda tuvalete gırmeme durumum patlak verıyor bu streslı dönemlerde özel sektördede saatler malum.ve ailemden bahsedim ailem bulundugumuz şehrin en ıyı semtınde çok ıyı bı sıtede oturuyor babamın bi iş için kullandıgı bıde kendıne ait sıfır bı arabası var ( hobı olarak araba değiştirir) .asla bana para vermez bu hastalık basladıgı gunden berı babam bana para vermez hatta ben 13 yasımdan berı okuldan fırsat buldukça çalıstım şampuanımı su parasını ödemekl için hastalıgımdan dolayı hep ezıklestım .kerdesıme verır ama bana hiç vermez .çocuklarına bıle bı se yaparken yatırım gözuyle bakıyor .vermesınde ben 10 yıllık tişörtumu gıyıyorum çokta mutluyum kımseden beklentım yok .ama şu varkı ben eskıden çok kötuydum okuldan ilk geldıgım zamanlar .hastalıgım ılerlemıstı devlettede doktorlar bızım hastalıgımızla ılgılenemıyor özel bı klınıge gıttım ve tedavı paramı saolsun arkadasım verdi 6000 ve bana ne zamöan ıyılesırsen ödersın dedi canım arkadasım .ve ailemın umrunda bıle olmadı plazmalarını yenıledıler tatıllerıne gittiler...bi gun işe gıdıyorum kardesımın dıl kursu parasını verdı bana ıkı yuz lira neyse ıkı ay sonra kursa ödeme yapmıs kendı o ıkıyuzlıra verılmedı denmış geldı bana sen mı aldın dedi :) o ıkıyuz lirayı :) ben yapmadım dedım.sonra tabı kadın aramıs yanlıslık oldu demıs geldı utanmaz adam dicem bana dıyorkı kızım bız sana hiç para vermıyoruzkı belkı bı ıhtıyacın olmuştur :) ben serefsızım ya onun bana vermediği paraya dokunacam

yaa o kadar cok detay varkı anlatsam hepsını kıtap olur ama vaktoınızı almıyım .şimdi babam baskası icin canını verır baskasının cocugu istesın anında alır yapar dısarda bı resturantta arkadasını görsun hesabı masasına ister öder öyle buyuk yureklı yuce gönulludur .bunun arkadasının kızı hasta oldu hastanede merkezde bızde merkezdeyız evlerıde ilçede ve evlerıne gıtmıyolar evlerıde 40 dakıka uzaklıkta her gece bızde kalıyolar.durumlarıda kötu değil adamında kadınında çok ıyı maasları var .bi ay kadar bızde kaldılar her gece ben evde yabancı varken wye rahat gıremıyorum bı gun ıkı gun neysede bı ay ve daha devam edecektı tabı ben stresle bırlıkte atak dönemıne girdim al babamı vur anneme annemde sureklı bagrır azarlar ben elımı yıkadıkça o öyle yaptıkça ben dahada fazla yıkarım :KK43: tabı tartısmaya basladık bende dedım hep sızın yuzunuzden bı kere benı dusunup bı se yapmıyosunuz mıllet cocugunu özel hastanelere tasıyor gelıp bızım evde kalıyor sız benım için bı kere kılınızı kıpırdatmadınız dedim .içimde cok dolu o adam her aksam gelıp anlatıyordu kızıma sunu aldım bunu aldım zoruma gıdıyordu :KK43:

neyse bu kavgadan sonra kurban bayramından bı hafta önce babam evden gitti.bu arada annemde emes hastası.babam anneme dıyorkı o kız duzelmez ben o eve gelmem .kardesımle bende babam annemı basından atmak ıstıyor o yuzden benı kılıf olarak kullandıgını dusunuyoruz.kardesımde 18 olmasına ragmen çok olgundur annemle babamın şımarılıklarından bıze olgun olmamak gıbı bı hak verılmedı .annemde babam o kız duzeşlmeden bu eve gelmıcem deyınce benı tacız etmeye basladı odandan cıkma muzık dınlem onu yeme.neyse kardesım geldı hafta sonu unıden sız benım ablamı hasta ettınız bı de ona duzelmıcekmısın dıye soruyomusunuz dedı arkadaslar ben bu hastalıkla mucadele edıyorum sanmayınkı kendımı bırakıyorum zevk için yapıyorum .kardesım benım ablam 23 yasında kımseyle cıkmıyor ona herkes teklıf edıyor ama o kımse bakmıyor çünkü hiç bi zaman evlenemıcek hiç çocugu olmuyacak siz bunlara degılde kendınızemı uzluyosunuz dedi.ben bunları dıllendıremıyorum çünkü yazarken bıle gözumun yası durmuyor ben canıma kıymıyorum bu hayatta hersey içimde kalaraktan yasıyorum çünkü canım kardesım var aannem babamın bana yaptıgını ben ona yapğamam ben ölsem o yıllarca bunu atlatamaz bana cok bağlı.

velhasıl annem bana bu evden git diyor ben nereye gıdecem :KK43: uzakta yasantı kurmak çok zor ve hiç paramda yok ve 6000de borcum var . kalkıp bı yere gıdecek gucum yok eskı calıstıgım yerlerede gıodemem çünkü ilişiğimi kestim.allahım nasıl bı çıkmaz bu annem babamı asla atmaz o yuzden benı atıyor ve ıkıncı kere bunu yapıyor artık alıstım .ama şunu bılıyorum gitsemde babam annemı atacak bız bu yaz tatıldeyken alanyada gezıyırduk bız annemın ınıp gezemedıgıo yerler oldu kardesımle ınıp gezmedık bıle.babam hepsıne gıttı ve tekl basına ergen ergen fotolar cekıldı .hiç annemle yan yana bıle gelmedı orda hadı 4umuz fotoğraf cekılelım demedı ZAVALLI ADAM...annemde o zavallıdan vazgecmıcek bı aciz ...hiç değilse ben o ne ıstese alıyorum ne ıstese yapıyorum yemegını bıle ayy dur mutfakta yeme tv ızlerken ye dökulsun ben temızlerım deyıp salona tasıyorum ve o onla aynı karede olmak ıstemeyen adamı bana tercıh edip defol bu evden dıyor .allahım ben bu topragın üstüne siğamıyorum yasamak için yol bulamıyorum :KK43:

Aynı hastalık bende de var hatta arkadaşlar bana Galip Derviş diye seslenir bazen.
Sağolsunlar bana yardımcı oluyorlar.

Aileme gelince bu sene üniversiteyi kazanıp evden ayrıldım zaten benden bıkmışlardı su faturası çok geliyor,evde deterjan kalmıyor,şampuanlar hemen bitiyordu benim yüzümden.Selpak fabrikası gerektiğini düşünüyorlardı.

Şimdi babam beni hiç aramaz,sormaz annem arar hergün onun hakkını yiyemem ama o da çok memnun oldu gitmemden bunu biliyorum.

Haklılar,çok masraflıydım bu hastalık yüzünden ama ben doktora gittiğimde babam doktorun bana verdiği anketi zorla okuyup yırtmıştı,ondan gizli doktora ilaç yazdırdım kullanmaya başladım,ilaçlarımı bulunca fırlattı attı.
Sonra kalktı bana seni böyle kimse kabul etmez sen delisin git tedavi ol dedi.

Daha çok şey var ama neyse.
Babama beddua edecek noktaya gelince hain evlat oluyorum babamı bunların üzerine salıp ne kadar anlayışlı oluyorlar izlemek lazım.

Aynı hastalık bende de var hatta arkadaşlar bana Galip Derviş diye seslenir bazen.

Aileme gelince bu sene üniversiteyi kazanıp evden ayrıldım zaten benden bıkmışlardı su faturası çok geliyor,evde deterjan kalmıyor,şampuanlar hemen bitiyordu benim yüzümden.Selpak fabrikası gerektiğini düşünüyorlardı.

Şimdi babam beni hiç aramaz,sormaz annem arar hergün onun hakkını yiyemem ama o da çok memnun oldu gitmemden bunu biliyorum.

Haklılar,çok masraflıydım bu hastalık yüzünden ama ben doktora gittiğimde babam doktorun bana verdiği anketi zorla okuyup yırtmıştı,ondan gizli doktora ilaç yazdırdım kullanmaya başladım,ilaçlarımı bulunca fırlattı attı.

Babama beddua edecek noktaya gelince hain evlat oluyorum babamı bunların üzerine salıp ne kadar anlayışlı oluyorlar izlemek lazım.

gerçek mi bunlar ya..yani eminim öyledir ama..çok saçma..bir anne bir baba evladının evden hangi sebeple olursa olsun gitmesine sevinir mi..bu ne saçmalık..masrafmış..selpakmış..şampuanmış..falanmışş..bu ne demek ya ?? sen eğer üniversite öğrencisiysen mesleğini eline aldığında evin önüne bir kamyon deterjan şampuan selpak alsan tatmin olurlar mı ?? pes evlat evlat..ötesi var mı ???

Ya o kadar üzüldüm ki keşke sana yardımı dokunacak bir fikrim olabilseydi.
Aynı yaştayız bende kendimi sorunları var sanırdım.
Allah herkese başka başka dertler veriyor ama anladım ki benim ki dert değilmiş.
Babanı geçtim annene yazıklar olsun .
Allah'ım gerçekten yardımcı olsun inan canı gönülden söylüyorum günah mı onuda bilmiyorum ama rabbim benim dualarımı kabul edeceğine seninkileri kabul etsin önceliği sen olursun inşallah :KK14:
canım benim ya bu nasıl guzel bi dilektir sana anlatamam hiç görmediğin tanımadıgın yabancı biri sana önceliğini veriyor ...keske sendeki gönül genişliği annemde babamda da olsaydı ınan kımsenın yerını almak istemem ama sadece banada bu evde nefes alacak bı hak verselerdi.dileğin gönlüğünün güzelliği bile yetti canım inş ikimizinde duaları kabul olur bi an önce

mavigecem alllahım kımseye bu derdı vermesin kanser olsan mıllet hasta der bakar ama biz de hastayız kımse bıze hasta demıyor şımarık dıyor .canım okul bi kurtulus okul bıttıgı için öyle uzuluyorumkı okul varken hem çalısıyodmda.bi de ben çocukluktan beri minicik işportada satılan bı kol saatının parasını isteyemezdım babam vermezdı annemde benım için bi şe istemeyı deger görmezdı o yuzden esek gıbı sabun şampuan paralarını kazanıyordum bazı dönemler .evden ayrılmısken hiç dönme inş işini evınıde o sehırde kurarsın çünkü eve dönmek fılmı basa sarmak demek ben okulda az bıraz daha ıyıydım ama saolsunla eser bırakmadılar.lütfen eve dönme ben şimdi yenıden üniversteye gıtme fıkrındeyım ama yurtta yasama fıkrı bana cok zor gelıyor sen nasılsın yurtta yasamak önceden senın içinde imkansız görunuyormuydu bu konuda destege ıhtıyacım var şimdiden saol

gerçek mi bunlar ya..yani eminim öyledir ama..çok saçma..bir anne bir baba evladının evden hangi sebeple olursa olsun gitmesine sevinir mi..bu ne saçmalık..masrafmış..selpakmış..şampuanmış..falanmışş..bu ne demek ya ?? sen eğer üniversite öğrencisiysen mesleğini eline aldığında evin önüne bir kamyon deterjan şampuan selpak alsan tatmin olurlar mı ?? pes evlat evlat..ötesi var mı ???

malesef gercek canım hele sana bunların lafını edenlerın harcamalarını görmen hayatlarını görmen senın için zarurı olan seylere böyle bakması acınası , mavigecemle aynı seyı yasadım okula gittim diye bı davul zurna caldırmadıgı kalmıstı annemın ama sonra eve dönım dıye yapmadıgıkalmadı yıne aynısını yaptı hemde yasantımı kurmusken .niye çünkü onu babamın karsısında savunacak esseği yok kullanacak duygularımı sömurecek kızı yok... 17 yasımda da evden göndermıstı dersanede en yakın arkadasıma hep annemı anlatıyomusum annenı ne cok sevıyosun demıstı gercektende öyleydı annemsız dısarda yemek yemezdım babamın yaptıgı bencıllıgı ben ona yapmadım.sankı ben anneydim o çocuktu evden kovmasına ragmen onu özleyen bendım .işte böyle değer verdiğim için bu gun böyle davranılıyorum .bu gun ondan nefret etmıyorum ama sevmıyorumda evet doğurmus zıkkım etsede bı ekmek vermıs ama bunlar için nasıl sevebılırım bomboşum

arkadaslar bı de bana aile sosyalın ve bazı resmı kurumların numarasını vermıssınız çok saolun öncelıkle o konuytu bende dusundum .ama şöyle bı se var ben hastalıgımı desifre etmemek adına bıle son yıllarda hep klınıge gıttım devlete gıtmedımkı resmıye aktarılmasın.benım bi kaç kurumda mulakatım oldu ve hepsıde cok ıstediğim türkıyenın en ıyı kurumlarıydı mulakatlarda hastalıktı, gecmıstekı kredı borcunuzdu ve bunun türevı bazı sorunlar elenme sebebı olabılır ufacık bı ıhtımalde olsa o yuzden bunu desifre edemeyecıgımden aile sosyale gıdemıyorum :KK43: bu zamana kadar cok calıstım inş bu yıl ulasacam hedefıme şimdi bunlardan kurtulcam dıye hedefımdende olmak ıstemıyorum

Rabbim yardımcın olsun canım benim, aileni elime geçirsem bi güzel pataklarım o derece :KK47: ama sen gönlünü ferah tut Allah görüyo onlar sana muhtaç olmaz inşallah sonra

Ben şaşırmıyorum artık zoruma gitmiyor,söylerken üzülmüyorum.
Ailemde yaşadıklarım dışardaki acımasızlıklara karşı da duruşumu değiştirdi,daha güçlü olduğuma inanıyorum.

Ama yine de bazen düşünüyorum ailem böyle olmasaydı her şey ne kadar başka olurdu.
İnkar edemem mutsuzluk yaşam tarzım oldu,insanlara negatif enerji dağıtıyorum çoğu zaman.

mavigecem alllahım kımseye bu derdı vermesin kanser olsan mıllet hasta der bakar ama biz de hastayız kımse bıze hasta demıyor şımarık dıyor .canım okul bi kurtulus okul bıttıgı için öyle uzuluyorumkı okul varken hem çalısıyodmda.bi de ben çocukluktan beri minicik işportada satılan bı kol saatının parasını isteyemezdım babam vermezdı annemde benım için bi şe istemeyı deger görmezdı o yuzden esek gıbı sabun şampuan paralarını kazanıyordum bazı dönemler .evden ayrılmısken hiç dönme inş işini evınıde o sehırde kurarsın çünkü eve dönmek fılmı basa sarmak demek ben okulda az bıraz daha ıyıydım ama saolsunla eser bırakmadılar.lütfen eve dönme ben şimdi yenıden üniversteye gıtme fıkrındeyım ama yurtta yasama fıkrı bana cok zor gelıyor sen nasılsın yurtta yasamak önceden senın içinde imkansız görunuyormuydu bu konuda destege ıhtıyacım var şimdiden saol

Ben yurtta kalacağımı biliyordum ama asla iki kişilik bir odada kalmam demiştim hatta yurtla ve parayla ilgili konu açmıştım.
Babam bunu da yaptı bana,önce üç kişilik odaya attı sonra ben kendi çabalarımla iki kişilik odaya geçtim.
İçimde bir hüzün var sürekli ben buraya ait değilim diyorum sonra her şey düzelecek diye düşünüyorum.

Şuan iş bakıyoruz arkadaşımla vizeler de başlayacak bakalım seneye de eve çıkmak istiyoruz ama Allah kerim ne olur arkadaşlığımız istikrarlı yürür mü bu konuda bile kendime hayal kurma şansı vermiyorum artık.
Ama her şey düzelecek biliyorum çünkü sabırla bekliyorum,dua ediyorum sonra kendi gücüme inanıyorum.

Yurt sıkıntılı olabiliyor oda arkadaşınızla anlaşamazsanız.Bunu kafanıza takmayın Allah'tan başka kimseye ihtiyacınız yok gerekirse defalarca oda değiştirin.Kafanıza göre birini bulursanız doyum olmaz.

Sonra elbet şansınız dönecek,hayat bir iyiyken üç kötü ama o iyi olduğu zamanlarda üç kötünün altından kalkacak kadar çok şey veriyor size bunu farkettim.
İnşallah her şey gönlümüzce olur.

Ben şaşırmıyorum artık zoruma gitmiyor,söylerken üzülmüyorum.
Ailemde yaşadıklarım dışardaki acımasızlıklara karşı da duruşumu değiştirdi,daha güçlü olduğuma inanıyorum.

Ama yine de bazen düşünüyorum ailem böyle olmasaydı her şey ne kadar başka olurdu.
İnkar edemem mutsuzluk yaşam tarzım oldu,insanlara negatif enerji dağıtıyorum çoğu zaman.

Ben yurtta kalacağımı biliyordum ama asla iki kişilik bir odada kalmam demiştim hatta yurtla ve parayla ilgili konu açmıştım.
Babam bunu da yaptı bana,önce üç kişilik odaya attı sonra ben kendi çabalarımla iki kişilik odaya geçtim.
İçimde bir hüzün var sürekli ben buraya ait değilim diyorum sonra her şey düzelecek diye düşünüyorum.

Şuan iş bakıyoruz arkadaşımla vizeler de başlayacak bakalım seneye de eve çıkmak istiyoruz ama Allah kerim ne olur arkadaşlığımız istikrarlı yürür mü bu konuda bile kendime hayal kurma şansı vermiyorum artık.
Ama her şey düzelecek biliyorum çünkü sabırla bekliyorum,dua ediyorum sonra kendi gücüme inanıyorum.

Yurt sıkıntılı olabiliyor oda arkadaşınızla anlaşamazsanız.Bunu kafanıza takmayın Allah'tan başka kimseye ihtiyacınız yok gerekirse defalarca oda değiştirin.Kafanıza göre birini bulursanız doyum olmaz.

Sonra elbet şansınız dönecek,hayat bir iyiyken üç kötü ama o iyi olduğu zamanlarda üç kötünün altından kalkacak kadar çok şey veriyor size bunu farkettim.
İnşallah her şey gönlümüzce olur.
saol mavıgecem gitmelıyım bılıyorum yola cıkmak bi çok seyı degiştirir , ve karsımada hep dişarda ıyı ınsanlar cıkar zaten buda alllahın adaletı sanırım umarım guzel bi iş bulur ve vizelerını atlatırsın tesekkurler :KK49:

Geçmiş olsun.. Bu tür hastalıklar zordur. Karşındaki insanlar kendi düşünce tarzları ile yargılarlar.Neden olmuyorki ,nasıl olmaz diye düşünürler kendileri ile kıyaslarlar. Ama çeken insanın yerine kendilerini koyamazlar. Kim bile isteye bunu yapmak isterki. Ama beynin bir oyunudur işte bu sana
Ama her ne olursa olsun kendi ayaklarınızın üzerine durma zamanı gelmiş bence.Boşverin ailenizi Kendi geleceğinizi kendi ellerinizle kurmaya başlayın. Sonuçta bugün yanınızda olsalarda sonsuza kadar zaten olmayacaklar. Bu yüzden kendinize uygun bir iş bulmaya çalışın tedavininin kendi içinizde olacağnı da unutmayın ,Telkinler vermeye çalışın iyi olduğnuzu ve iyi olacağnızı her gün yüzlerce kez kendi kendinize içinizden yada sesli olarak tekrar edin. Allah şifa versin diyorum size..

Canim aslinda cok soz yok hersey senin elinde kardesinin bulundugu sehre gitsen orda ikiniz bir hayat kursaniz orda belediyelerden yardim istersiniz hangi sehirde yasiyorsa kardesin boyle durup durma o evde cik biryerden basla zaman geciyor yasin gectikce is bulma oraninda dusecek ama oturmakla kendine acimakla olmaz elin ayagin tutuyor bir gun evlenme programinda bir kizcagiz gormustum kizin gozleri gormuyor ailesi evden atmis keni basina is bulup calismis dusun ve sunucu hayat zor gelmiyormu sana dedi ve kiz hala koca bir yurekle hayir herseyimi yapabiliyorum kendim mutluyum diyor yemin ederim kendimden utandim o halinde hayat zor demiyor o yuzden hasta ve sakatlari dusun cocuklariyla kapilarda kalan dayak yiyen kadinlari dusun hemen kalk ve kendi hayatina basla canim benim inan disarda cokkkk kotu hikayelerle dolu milyonca insan var:)

X