- 11 Eylül 2024
- 311
- 17
- 13
- 31
Özellerde de bu durumİstanbuldayım ben bide özel hastaneydi paramızla ölüyordum kan ihtiyacı olmuş eşim vermiş eşimin kanını taşıyorumşimdi gülüyorum ama çok korkunçtu. Çocuğumu kabullenemedim 40 gün
Güvenmiyorsun işte. Son ana kadar sorun görmedim doktorumda aradığımda falan ulaşabiliyordum hemen . Olacağı vardı diyorumÖzellerde de bu durum
Çok oluyor bi doktor seçeceksin kendine gerçekten bilinçli onla yoluna devam edeceksin canını emanet ediyorsun
Dediler ki tutunamamış sonra prlBen 2 sene içinde Asla gebe kalamadım ne boş ve düşük. Zaten ilki süpriz olmuştu. Düşük yaptıysan bile demekki hamile kalabiliyorsunuz . Bence genetiğini araştır düşüğün neden kaynaklı olduğunu
Bak gidioGüvenmiyorsun işte. Son ana kadar sorun görmedim doktorumda aradığımda falan ulaşabiliyordum hemen . Olacağı vardı diyorum
Dediler ki tutunamamış sonra prl
Çıktı belki de düşük bundan dolayı oldu dediler yani kesin bisey söylemediler tahmin üzeri konuştular düşügun sebebini nasıl araştıracağım canim bilgin var mı 1 yıl oldu düşük yapalı o zaman da tutunamamış dediler
Hiç bilmiyorumDediler ki tutunamamış sonra prl
Çıktı belki de düşük bundan dolayı oldu dediler yani kesin bisey söylemediler tahmin üzeri konuştular düşügun sebebini nasıl araştıracağım canim bilgin var mı 1 yıl oldu düşük yapalı o zaman da tutunamamış dediler
Bu ay olmazsa iğne ilaç serüveni başlayacak benimHiç bilmiyorum
Tavsiye üzerine gitmiştim . Ablamın eltisinin 5 yıla yakın çocuğu olmadı gittiği ay hamile kaldı. Ablam önerdi bana da orayı denemekten fayda var diye . Ben gittiğim zaman zaten hamileymişim tabi kset veya kan test falan yapmadım direk bir önceki doktorun söylediklerini söyledim oda bana folik asit yazdı sadece diyetisyene yönlendirdi zaten gidiyordum . 10 gün sonra içime kurt düştü test yaptım kıpkırmızıBak gidio
Geldikçe doktorun bilinçli olup olmadiigni anlarsın canim ben gidip geldikçe az çok kiyaslama
Yapabiliyorum inan belli oluyor biraz bu araştır sor soruştur etrafında varsa adını genel
Olarak iyi duyudugun biri olursa ona git ama gidince kendin karar ver ona da mantığına yatsın doktorun dediği
Rabbim yar ve yardımcın olsun canımBu ay olmazsa iğne ilaç serüveni başlayacak benim
Ay ne guzelTavsiye üzerine gitmiştim . Ablamın eltisinin 5 yıla yakın çocuğu olmadı gittiği ay hamile kaldı. Ablam önerdi bana da orayı denemekten fayda var diye . Ben gittiğim zaman zaten hamileymişim tabi kset veya kan test falan yapmadım direk bir önceki doktorun söylediklerini söyledim oda bana folik asit yazdı sadece diyetisyene yönlendirdi zaten gidiyordum . 10 gün sonra içime kurt düştü test yaptım kıpkırmızı
Allah razı olsun canimRabbim yar ve yardımcın olsun canımRamazan sana uğurlu gelsin inşallah çifte bayram yaşa
Benim diğer hormonlar falan şükür iyi fsh tshAy ne guzel
Ya demekki tek sorunun prl idi senin oda
Hemen düşmüş 47 ile bile kalmissin bak ben hala
Kalamadim
Yaaa çok tatlısınAllah razı olsun canim
Benim tanimoyorim
Seni ama Allahım kim
Olduğunu biliyor senin de ne muradın varsa versin rabbim nacizane duam
Sana
Bak görüo musun degerlerim bir türlü inmediBenim diğer hormonlar falan şükür iyi fsh tsh
Ama dediğim gibi olmadı akışına bıraktım . Sende çok düşünme benim eltim 33 yaşında yeni 2 yaşında kızı var . Ben 29 yaşındayım 4 yaşında oğlum var. Rabbim çok aratmadan nasip eder hayırlısıyla inşallah
Herkeste işe yaramıyor prolaktin yüksekliğini hızlıca düşüren başarılı bir ilaç dostinex ve sonrasında hamile kalan da çok eğer sorun sadece prolaktinse işe yarayabilir fakat gbe kalamamanın bir çok faktörü olabilir. Doktorlar zaten az konuşur ilaç verir yollar ilgilendikleri yok zaten eskisi gibi umarım çözülürMerhabalar. Ben prolaktin yüksekliği sebebiyle dostinex kullanmaya başladım. Bebek sahibi olmaya çalışıyorum. İlacın prospektüsünde ilacı kullanmayı bıraktıktan bir ay sonra bebek sahibi olunması gerektiği yazıyor. Doktorum böyle bir bilgi vermedi. Bu konuda tecrübesi ya da bilgisi olan var mıdır acaba?
Bu tsh fsh değerimi yazsam anlar mısın nasilBenim diğer hormonlar falan şükür iyi fsh tsh
Ama dediğim gibi olmadı akışına bıraktım . Sende çok düşünme benim eltim 33 yaşında yeni 2 yaşında kızı var . Ben 29 yaşındayım 4 yaşında oğlum var. Rabbim çok aratmadan nasip eder hayırlısıyla inşallah
47 den 33 e düşmüş . Genel aralığı da 25 den az olması gerekiyor. Ama belki altında başka sebepler olabilir . Eşinden kaynaklı da olabilirBak görüo musun degerlerim bir türlü inmedi
İşte o birçok faktörü atlaya Atlaya bulmaca gibi çözüyorsun bi sorun çıkıyor aylarca ona uğraşıyorsun baktın olmuyor sonra diğer asamaHerkeste işe yaramıyor prolaktin yüksekliğini hızlıca düşüren başarılı bir ilaç dostinex ve sonrasında hamile kalan da çok eğer sorun sadece prolaktinse işe yarayabilir fakat gbe kalamamanın bir çok faktörü olabilir. Doktorlar zaten az konuşur ilaç verir yollar ilgilendikleri yok zaten eskisi gibi umarım çözülür
Eşim doktora gitmiyor csnim47 den 33 e düşmüş . Genel aralığı da 25 den az olması gerekiyor. Ama belki altında başka sebepler olabilir . Eşinden kaynaklı da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?