• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin için ilaç kullananlar bakabilir mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi heft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben duphaston içmeye başladım regl olabilmek için. Başka bir gelişme yok. Yumurtlama olmuyor çünkü.

Aşırı stres yapıyorsunuz. Hiç bir sıkıntı ya da sorun olmasa dahi bu şekilde şansınızı azaltırsınız. Sakin olun. Siz kaç yaşındaydın?
Doktor bekle diyor sorun yok diyo biri diyor pco olabilir ne yapacağımı şaşırdım :(

Canım bu aralar hacamat duyuyorum bu adet düzensizliğine kadın hastalıklarına iyi geliyor müş öyle diyorlar ne düşünüyorsun bu konuda

Canım bu aralar hacamat duyuyorum bu adet düzensizliğine kadın hastalıklarına iyi geliyor müş öyle diyorlar ne düşünüyorsun bu konuda
Ben tıbba inanıyorum sadece. Hacamat, sülük falan doğru gelmiyor. Doktorlar da önermiyor zaten. Bilmediğin başka sıkıntıların varsa ölümcül bile olabilir.

Kızlar ağustosta öğrendim prolaktin yüksek olduğunu 63tü, ilaç kullandım aralıkta baktırdım 44tü tekrar ilaç verdi tahlil vermemiştim henüz ilaçtan 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Prolaktinden dolayı ihtimal vermiyordum açıkçası 7 aydır deniyorduk.
Hurma,incir,soda,keten tohumu bunları kesinlikle yemedim. Sonradan dereotu,havuç,yaş üzüm bunları da öğrendim dikkat ettim. Stres yapmamak gerekiyormuş bu ay cidden yapmamıştım nasıl kaldım şaşırdım gecikince anladım ancak.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın🤲

Kızlar ağustosta öğrendim prolaktin yüksek olduğunu 63tü, ilaç kullandım aralıkta baktırdım 44tü tekrar ilaç verdi tahlil vermemiştim henüz ilaçtan 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Prolaktinden dolayı ihtimal vermiyordum açıkçası 7 aydır deniyorduk.
Hurma,incir,soda,keten tohumu bunları kesinlikle yemedim. Sonradan dereotu,havuç,yaş üzüm bunları da öğrendim dikkat ettim. Stres yapmamak gerekiyormuş bu ay cidden yapmamıştım nasıl kaldım şaşırdım gecikince anladım ancak.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın🤲
Hayırlı olsun. Darısı isteyen herkesin başına😊

Back
X