Teşekkür ederiz paylaşımınız için. Biraz yavaş düşmüş sizinki sanki. Benimki yaklaşık üç buçuk haftada 111den 15e düştü.Amininşallah yardımcı olur yazdıklarım çok iyi anlıyorum burdakileri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederiz paylaşımınız için. Biraz yavaş düşmüş sizinki sanki. Benimki yaklaşık üç buçuk haftada 111den 15e düştü.Amininşallah yardımcı olur yazdıklarım çok iyi anlıyorum burdakileri
Evet fazla düşmemesi beni de üzmüştü açıkçası ikinci kez ilacı kullandım bu yüzden de gebelik olmaz diye düşünüyordum normal seviyelere inmeden.Teşekkür ederiz paylaşımınız için. Biraz yavaş düşmüş sizinki sanki. Benimki yaklaşık üç buçuk haftada 111den 15e düştü.
Sonuç çok güzel ama sonuca bakmak lazımEvet fazla düşmemesi beni de üzmüştü açıkçası ikinci kez ilacı kullandım bu yüzden de gebelik olmaz diye düşünüyordum normal seviyelere inmeden.
Evet öyle oldu :)Sonuç çok güzel ama sonuca bakmak lazım![]()
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinEvet öyle oldu :)
Amin inşallah çok teşekkür ederimAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Hayırlı olsun canım cok sevindim hangi ilacı kullanıyordun ilacı kullanırken mi hamile kaldın günlük mu içiyordunKızlar ağustosta öğrendim prolaktin yüksek olduğunu 63tü, ilaç kullandım aralıkta baktırdım 44tü tekrar ilaç verdi tahlil vermemiştim henüz ilaçtan 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Prolaktinden dolayı ihtimal vermiyordum açıkçası 7 aydır deniyorduk.
Hurma,incir,soda,keten tohumu bunları kesinlikle yemedim. Sonradan dereotu,havuç,yaş üzüm bunları da öğrendim dikkat ettim. Stres yapmamak gerekiyormuş bu ay cidden yapmamıştım nasıl kaldım şaşırdım gecikince anladım ancak.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
Dostinex kullandım canım en son aralıkta kullandım 3 gün arayla kullan dedi 2 hap vardı içinde yani hamile kaldıgımda kullanmıyordum ilacıHayırlı olsun canım cok sevindim hangi ilacı kullanıyordun ilacı kullanırken mi hamile kaldın günlük mu içiyordun
Ben günlük içiyorum ya o hamile kalmayı etkiliyor muki parlodel kullanıyorum benDostinex kullandım canım en son aralıkta kullandım 3 gün arayla kullan dedi 2 hap vardı içinde yani hamile kaldıgımda kullanmıyordum ilacı
Dostinex kullanmış mıydınız önceden siz?Ben günlük içiyorum ya o hamile kalmayı etkiliyor muki parlodel kullanıyorum ben
Yanlış anlamayın meraktan sordum. Ben 4 farklı endokrin uzmanına göründüm ikisi prof ikisi doçent. Bir o kadar da kadın doğumcu. Hepsi dostinex verdi. Parlodel i sizden duydum ondan merak ettim. Vardır bir bildiği doktorun.Önce kullandım 79 dan 47 ye 3 ayda düştü ama haftada yarım yutuyordum ikinci gittiğimde parlodel verdi onu da günlük içiyorum
Yok canım yanlış anlamıyorum şehirde tek bu doktor hiç de memnun degilimYanlış anlamayın meraktan sordum. Ben 4 farklı endokrin uzmanına göründüm ikisi prof ikisi doçent. Bir o kadar da kadın doğumcu. Hepsi dostinex verdi. Parlodel i sizden duydum ondan merak ettim. Vardır bir bildiği doktorun.
Ben üniversite hastanelerine gittim daha evvel. İki farklı özel hastaneye de. Mr sonucu hep dostinex verildi. Ama kadın doğumcu yazdı mesela son defa gittiğimde. Ama özele gittim yine. Belki devlette olunca endokrin baksın diyorlardır.Yok canım yanlış anlamıyorum şehirde tek bu doktor hiç de memnun degilim
Kadim doğumcular karışmıyor defalarca söyledim düşmüyor dozu az diye endokrin karar verir diyorlsr
Bize karışamayız diyorlar zaten bu doktor çok bilgili değil belli yeni olduğu tahmin üzerine iş yapıyor
Çok çabuk yükselebilen bir hormon. İki gün sonra belki daha düşük çıkacaktı bilemeyiz. Benim doktorum da 50nin altına düşünce bırak ilacı demişti mesela 50nin altını normal gördü demek ki.Ama doktorlar bide şunu diyor Prolaktin tek başına engel
Değil diyorlar 47 ye bile normalmdeger dedi biri de
Nette bakıyorum 20,25 normali yazıyor yorumları okuyorum 47 ile 50 ile ilaca başlayan da var nasıl iş anlamadım niye çocuk olmuyor onu da bilmiyorum özele gittim onlar da direk rahim filmi dediler meselaÇok çabuk yükselebilen bir hormon. İki gün sonra belki daha düşük çıkacaktı bilemeyiz. Benim doktorum da 50nin altına düşünce bırak ilacı demişti mesela 50nin altını normal gördü demek ki.
Yok ben daha toplasan 2 aydır deniyorum onda da dostinex olunca bir ay korunduk yine :) rahim filmi demedi prolaktin hariç her şey yolunda o düşünce denemeye devam edin dedi.Siz rahim filmi çektirdiniz mi