prolaktin hormonu yüksekliği

benim prolaktinim çok yüksek sebep bulunamıyo ayaklarımda menapoz gibi yanmalar var 256 prolaktinim dostineks kullandım kullandığım dönem 100 e düştü tekrar 260 oldu
Bazı doktor alakası yok dese de bazıları tsh yüksekliği prolaktini yükseltiyor diyor ne kadar doğru bilmiyorum ama benim tsh 9 lara bile çıkmıştı o zaman prolaktinim 39 çıkmıştı 20 gün önce ölçtürdüm tsh 3,53 prolaktin 15 çıkmıştı .

bilmiyorum vallaha diğer hormonlarımda hiçbisıkıntı yok ilerde önemli bi sorun yaratmaz inşallah diyorum endişe ediyorum bukonuda...

var evet öyle bisıkıntım yok şükür bikaçyıldır böyle ama hipofiz emarımda temiz çıktı...

ağrı derken ....göğüs akıntısımı vajinalmi....

hımm yok ya işte garip olan bunlar aslında belirti olarak sadece ayaklarımda ateşlenme var stresli de değilim on a bağlasam sebepsiz yere neden 260 çıkarki azda değil normalin kaç katı...

hımm yok ya işte garip olan bunlar aslında belirti olarak sadece ayaklarımda ateşlenme var stresli de değilim on a bağlasam sebepsiz yere neden 260 çıkarki azda değil normalin kaç katı...
Başka bir hastanede tekrar ettirdin mi testi ilginç gerçekten çok yüksek

tabiki sanırım üniversiteye gitmem gerekecek bunun için sonu kötü olmasında derdim o şu anlık çok etkilemiyo hayatımı ama ilerde :(

tabiki sanırım üniversiteye gitmem gerekecek bunun için sonu kötü olmasında derdim o şu anlık çok etkilemiyo hayatımı ama ilerde :KK43:
Bence de üniversite hastanesine gitmelisin zaten tüm hastalıklar ihmalle ilerliyor inşallah tez zamanda bulunur nedeni

Kızlar benim de yüksek çıktı ya 27,96 nasıl yenicez bunu doktor pzt yine muayene edicek sanırım ilaç o zaman verecek inşallah işe yarar

Kızlar merhaba 3 buçuk yıllık evliyim yaklaşık 1 buçuk yıldır bebek istiyorum 5. Ayda gittim hiç bir problem yoktu sonra 1 yıl olunca tekar gittim adetliyken pko var dedi fakat benim adetlerim filan çok düzenli hormon testi yaptı herşey normal çıktı sadece prolaktin 33 çıktı sonra yumurta takibi yaptı yumurtam kendiliğinden oluştu catlatma iğnesi oldum hamile kalamadım 3 hafta önce de rahim filmi çekindim tuplerim açık çıktı. Fakat beni düşündüren şey şu prolaktin in yüksek olması her gidişimde prolaktin 33 çıkmıştı hocam bu da gebeliğe engelmis diyorum doktor da o kadar yüksek değil bu yükseklik gebeliğe engel oluşturmaz diyor ama nette okuyorum az da yüksek olsa herkes ilaç kullanmış benim de ilaç kullanmam gerekiyor mu

Kızlar merhaba 3 buçuk yıllık evliyim yaklaşık 1 buçuk yıldır bebek istiyorum 5. Ayda gittim hiç bir problem yoktu sonra 1 yıl olunca tekar gittim adetliyken pko var dedi fakat benim adetlerim filan çok düzenli hormon testi yaptı herşey normal çıktı sadece prolaktin 33 çıktı sonra yumurta takibi yaptı yumurtam kendiliğinden oluştu catlatma iğnesi oldum hamile kalamadım 3 hafta önce de rahim filmi çekindim tuplerim açık çıktı. Fakat beni düşündüren şey şu prolaktin in yüksek olması her gidişimde prolaktin 33 çıkmıştı hocam bu da gebeliğe engelmis diyorum doktor da o kadar yüksek değil bu yükseklik gebeliğe engel oluşturmaz diyor ama nette okuyorum az da yüksek olsa herkes ilaç kullanmış benim de ilaç kullanmam gerekiyor mu[/QUOTE
Mrb cnm bende sana benzer durumlar yasadim.pko var bende de ve prolaktin 40 lar 30 lar arasi degisyo..gittigim cogu doktor onemsemedi.ama son gittigm doktor dusurmek icin ilac vermisti 16 lara dustu sanirim.normalde yumos olusmuyordu.adetlerim 40 50 gun arasi idi..klomen kullandim cok kez doktor degistim.1 dusuk 1 kurtaj yasadim zorla da olsa hamile kalmistim:( sonra iyi bi doktor aradtirdim ona gittim.klomen denedik zoraki yumurta oldu igne vuruldum ama gebelik olmadi.klomen e vucudun cok iyi cevap vermiyo dedi.ignelere baslayalim dedi ayni klomen gibi fakat daha etkiki igne.bu sirada prolaktin ve tsh i da dengeliyorduk ilacla.ve hamdolsun o ay hamile kaldim cnm.insallah da saglikla ilerler bu defa..yani demek istedigim sana doktor ve bu hormonlar cokk onemli.ve guvendigin bir doktora git onda devM et..ben surekli doktor degistirdim.her gittigm doktor klomen i dayiyodu.madem etki etmiyo bana.baska ilacla devam et di mi..cok yoruldum yiprandim bu surecte ama hamdolsun simdi oldu cnm.rabbim hayirli saglikli evlatlar versin hepimz e insallh..

Testere disli aslan pencesi kürü mükemmel 44 olan prolaktinim bir ay sonra 16 çıktı bende inanamdim :halay::halay::halay::halay::halay:

Back