- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
ben biraz daha düşmeli diye düşünüyorum canım.Benimde prolakti 23 cikti doktara gostermedim henuz sizce yuksek mi engel olur mu gebelige ve doktor ilac verir mi acaba
ne güzel ya, benim de sınırda bana vermedi dr. ilaç ama ben vücudumu tanıyorum ve şuan yumurtalama problemi yaşıyorum. bende sen gibi hayıt tohumu, civan perçemi, ada çayı, aslan pençesi karışımına başladım. aktar bana karıştırıp içmemei önerdi. gerçekten gebe kalmaya engel. ilk kürtajımdada düşmemişti hemen. düştü ve ben hemen gebe kaldım.Merhaba bana adetin 3. günü hormon testi yapılmadı sadece üç kutu dostinex verdi bitince yine bakıcaz dedi doktorum bu sırada da buradan ve aktardan aldığım bilgilerle bitki çaylarını aldım civanperçemi ve aslanpençesi onları da biraz kafama göre içtim :) ama neredeyse her gün bir tanesini içtim. hayt tohumu almadım sadece bu ikisini içtim kontrole gittiğimde de 30 un altında çıktı prolaktin iki ay regli düzenini takip edelim dedi doktorum ikinci ay da hamile kaldığımı öğrendim. Çok geçmiş olsun sana da canım sevgiler...