Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen hemen butun aktrlarda vardir aslinda zor bulunan bisey degil ama.size denk gelmemis demek ki . Ama prolaktininiz yuksekse kullanin gercekten faydasini gorursunuz ben kullandimmerhabalar, arkadaşlar nereden alınıyor bu testere d. aslan p. ? bende kullanıcam ama bulamadım hiç![]()
aktar yok maalesef bizim buralarda :) internetten almam gerekecek. yada atlayıp arabaya bi aktar bulmama gerekecek. ben hemen bu gün alayım dedim ama 1 tane bile yok burada.Hemen hemen butun aktrlarda vardir aslinda zor bulunan bisey degil ama.size denk gelmemis demek ki . Ama prolaktininiz yuksekse kullanin gercekten faydasini gorursunuz ben kullandim
küçük bir yer değil, ama her yer site ve gerçekten yakınımda yok. internete baktım ibrahim saraçoğlunun adına olan 100 tl, şok oldum gerçekten. diğerleri de 7-8 tl. okadar para niye vereyim, Allhın yarattığı bitkiye dedim.Hemen hemen butun aktrlarda vardir aslinda zor bulunan bisey degil ama.size denk gelmemis demek ki . Ama prolaktininiz yuksekse kullanin gercekten faydasini gorursunuz ben kullandim
100 tl mi ay cok para . Ben yuz grmini 5 liraya almistim yinede bi sorun sorusturun etrafa bulursunuz insaallahküçük bir yer değil, ama her yer site ve gerçekten yakınımda yok. internete baktım ibrahim saraçoğlunun adına olan 100 tl, şok oldum gerçekten. diğerleri de 7-8 tl. okadar para niye vereyim, Allhın yarattığı bitkiye dedim.
bu arada prolaktinim sınırda. ben yinede kullanmak istiyorum, kürtajdan sonra düşmüyor bu hormon bende hemen. ilk olduğum kürtajda da aynısını yaşadım. çok geç düşüyor. sınırda diye dr. ilaç vermedi.
Bende tiroid hastasiyim surekli ilac kullaniyorum . Az cbalisiyor benimde . Prolaktinde tiroid nedeniyle yukselmisti suan ikisinide duzelttik iki aydir sorun yok qma henuz gebe kalamadim ins en kisa zamanda bende alirim o guzel haberiMerhaba arkadaşlar size moralinizi düzeltecek bir haber vermek istiyorum. Prolaktin yüksekliğim vardı ve aynı zamanda tiroit hastasıyım yani tiroitlerim az çalışıyor. Üç ay dostinex kullandım. Bu sırada ben de aktardan aldığım aslan pençesi ve civanperçemi çaylarını içtim. aynı zamanda insülin direncim olduğu için doktorumun verdiği şeker ilacıma devam ettim. reglim tam düzeldi derken geçen ay önce çok az kahverengi bir kan geldi ardından durdu. eyvah yine yükseldi bu prolaktin diye doktoruma gittim ki meğer hamileymişim :) Sakın moralinizi bozmayın fazla da kafanıza takmayın, doktorunuzu dinleyin Allah herkese şifa ve isteyene de sağlıkla evlat nasip etsin sevgiler :)
çok sevindim, Allah bağışlasın :) benim prolaktinim sınırda, düşükle sonuçlanan gebelikten yeni çıktım, 3 ay oldu ama daha öncede malesef kürtaj oldum, yine prolaktinim sınırdaydı. normalde çok düzenliydi herşeyim, 14. gün mutlaka yumurtam çatlardı, bu yıllardır böyle, bekarkende ben anlardım ama işte bu gebelikler bana zarar veriyor. kucağıma alamıyorum bebeğimi, birde bu sorunlarla uğraşıyorum. dr. sınırda olduğu için bana ilaç vermedi, ama ben bugün 2 tablet doxtinex aldım, kullanıcam, çünkü vücudumu tanıyoruu. 17. gün bugün ama hala çatlama olmadı. 3 aydır böyleMerhaba arkadaşlar size moralinizi düzeltecek bir haber vermek istiyorum. Prolaktin yüksekliğim vardı ve aynı zamanda tiroit hastasıyım yani tiroitlerim az çalışıyor. Üç ay dostinex kullandım. Bu sırada ben de aktardan aldığım aslan pençesi ve civanperçemi çaylarını içtim. aynı zamanda insülin direncim olduğu için doktorumun verdiği şeker ilacıma devam ettim. reglim tam düzeldi derken geçen ay önce çok az kahverengi bir kan geldi ardından durdu. eyvah yine yükseldi bu prolaktin diye doktoruma gittim ki meğer hamileymişim :) Sakın moralinizi bozmayın fazla da kafanıza takmayın, doktorunuzu dinleyin Allah herkese şifa ve isteyene de sağlıkla evlat nasip etsin sevgiler :)
bugün gittim akşam çıkışta, aktar aradım ve buldum. derdimi söyledim bana aslan pençesi yanında ada çayı, hayıt tohumu ve çivan perçemi verdiler. bunu karıştırıp 21 gün iç dediler. doğrumu acaba, sadece civan perçemi olmaz mıki ? 10 tl ödedim toplamda. Allahın yarattığı ot sonuçta, ne farkı var da 100 tl olsun. almam ben onu. inşallah yanlış bi uygulama olmaz100 tl mi ay cok para . Ben yuz grmini 5 liraya almistim yinede bi sorun sorusturun etrafa bulursunuz insaallah
Merhaba Ebru :) Umut oldun bana ne güzel bir haber bu. Sağlıkla bebeğini kucağına al işallah.Merhaba arkadaşlar size moralinizi düzeltecek bir haber vermek istiyorum. Prolaktin yüksekliğim vardı ve aynı zamanda tiroit hastasıyım yani tiroitlerim az çalışıyor. Üç ay dostinex kullandım. Bu sırada ben de aktardan aldığım aslan pençesi ve civanperçemi çaylarını içtim. aynı zamanda insülin direncim olduğu için doktorumun verdiği şeker ilacıma devam ettim. reglim tam düzeldi derken geçen ay önce çok az kahverengi bir kan geldi ardından durdu. eyvah yine yükseldi bu prolaktin diye doktoruma gittim ki meğer hamileymişim :) Sakın moralinizi bozmayın fazla da kafanıza takmayın, doktorunuzu dinleyin Allah herkese şifa ve isteyene de sağlıkla evlat nasip etsin sevgiler :)
Merhaba arkadaşlar size moralinizi düzeltecek bir haber vermek istiyorum. Prolaktin yüksekliğim vardı ve aynı zamanda tiroit hastasıyım yani tiroitlerim az çalışıyor. Üç ay dostinex kullandım. Bu sırada ben de aktardan aldığım aslan pençesi ve civanperçemi çaylarını içtim. aynı zamanda insülin direncim olduğu için doktorumun verdiği şeker ilacıma devam ettim. reglim tam düzeldi derken geçen ay önce çok az kahverengi bir kan geldi ardından durdu. eyvah yine yükseldi bu prolaktin diye doktoruma gittim ki meğer hamileymişim :) Sakın moralinizi bozmayın fazla da kafanıza takmayın, doktorunuzu dinleyin Allah herkese şifa ve isteyene de sağlıkla evlat nasip etsin sevgiler :)
merhaba teşekkür ederim güzel dileğin için canım prolaktin değerim 100 ün üzerindeydi hatta bir kutudan sonra daha da yüksek çıktı üç ay dostinex kullandım. regli olmamda sorun vardı kahverengi geliyordu, kanamada azalma vardı ve hemen bitiyordu ben bir ara acaba erken menapoza mı giriyorum diye bile endişelendim. ilaç tedavisi bittikten sonra bir ay normale yakın regli oldum ardından yine olamayınca prolaktin yükseldi kesin diye doktoruma gittim ve hamile olduğumu öğrendim :) bu arada şeker ilacı da kullandım çünkü insülin direncim vardı. inşallah sen de en kısa zamanda hamile kalır sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım.Merhaba Ebru :) Umut oldun bana ne güzel bir haber bu. Sağlıkla bebeğini kucağına al işallah.
Prolaktin değerin kaçtı?
Aynı belirtileri yaşamışız. Umarım ben de yakında güzel haberi alırım :) sağlıkla kal canımmerhaba teşekkür ederim güzel dileğin için canım prolaktin değerim 100 ün üzerindeydi hatta bir kutudan sonra daha da yüksek çıktı üç ay dostinex kullandım. regli olmamda sorun vardı kahverengi geliyordu, kanamada azalma vardı ve hemen bitiyordu ben bir ara acaba erken menapoza mı giriyorum diye bile endişelendim. ilaç tedavisi bittikten sonra bir ay normale yakın regli oldum ardından yine olamayınca prolaktin yükseldi kesin diye doktoruma gittim ve hamile olduğumu öğrendim :) bu arada şeker ilacı da kullandım çünkü insülin direncim vardı. inşallah sen de en kısa zamanda hamile kalır sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım.
sınırda derken kaç benimki 36 idi verdi ilk gün kötü oldum ilaçdan dolayı mide bulantısı baş dönmesi ama ikinci ilaç dan sonra sorun olmadı 5 günde 1 alıyorum ilaçbenim prolaktinim sınırda dr. ilaç vermedi. sorun olur mu sizce ?
28 benim ki. 3 ay oldu kürtaj olalı ve düşmedi, adetlerim düzenli değil 3 aydır. prolaktinden kaynaklı diye düşünüyorum. ve 20. günüm yumurta hala çatlamadısınırda derken kaç benimki 36 idi verdi ilk gün kötü oldum ilaçdan dolayı mide bulantısı baş dönmesi ama ikinci ilaç dan sonra sorun olmadı 5 günde 1 alıyorum ilaç
Prolaktin hormonu vücudun kendini hamile sanması bi bakıma buyuk ihtimalle ondandır.28 benim ki. 3 ay oldu kürtaj olalı ve düşmedi, adetlerim düzenli değil 3 aydır. prolaktinden kaynaklı diye düşünüyorum. ve 20. günüm yumurta hala çatlamadı
Benimde prolakti 23 cikti doktara gostermedim henuz sizce yuksek mi engel olur mu gebelige ve doktor ilac verir mi acabaProlaktin hormonu vücudun kendini hamile sanması bi bakıma buyuk ihtimalle ondandır.
Merhaba bana adetin 3. günü hormon testi yapılmadı sadece üç kutu dostinex verdi bitince yine bakıcaz dedi doktorum bu sırada da buradan ve aktardan aldığım bilgilerle bitki çaylarını aldım civanperçemi ve aslanpençesi onları da biraz kafama göre içtim :) ama neredeyse her gün bir tanesini içtim. hayt tohumu almadım sadece bu ikisini içtim kontrole gittiğimde de 30 un altında çıktı prolaktin iki ay regli düzenini takip edelim dedi doktorum ikinci ay da hamile kaldığımı öğrendim. Çok geçmiş olsun sana da canım sevgiler...Amin inşallah canım bende de tsh 3,34 fsh 8,3 lh 5,5 e2 52 prolaktin 41 çıkmıştı en son.sanırı tiroid 2.50 dan az olmalıymış ve prl düşürülmeliymiş.bende hamile kalmayı istiyorum ama fsh bunun için çok mu sınırda bilemiyorum.dr. bir kut iki tablet olan dostinexten verdi sonraki ay tahlilde 32ye düşmüş normal dedi yolladı.sen arslanpençesi ve civanperçemi çayını içmeye adetin bitiminde mi başladın kaç gün kullandın?ve rica etsem adetin 3. gününde yapılan hormon değerlerini yazar mısın?teşekkürler hayırlı olsun...