Kıllanmama var evet lazere gidiyorum bizim ailede genelde var ablamlarda falanda ama onların çok şükür sağlıklı bebekleri varEğer PCOS yoksa böbreküstünden çok salgılanıyor olabilir kıllanmanız nasıl seks hormon bağlayıcı globun bakıldı mı kıllanma varsa cildiyeye de gidin değer biraz yüksek
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Testosteron Hormon
- Konu Sahibi babey
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Cildiye ne yapıyor ben kıllanmaya cildiye baktığını bilmiyordum öyleyse giderimEğer PCOS yoksa böbreküstünden çok salgılanıyor olabilir kıllanmanız nasıl seks hormon bağlayıcı globun bakıldı mı kıllanma varsa cildiyeye de gidin değer biraz yüksek
- 18 Aralık 2024
- 235
- 50
- 13
Benimde çene bölgemde kıllanma olurdu hiç hormona baktırmadim çünkü anneninde hormon bozukluğu vardi genetiktir dedim bende de çıkmaya başlamıştı bende doğum kontrol hapı kullandıgimdan beri çıkmıyor azaldı baya hormonel olduğunu ozaman anlamıştım ama dediğim gibi nane çayı Felan duymuştum düşürdüğünu kilanma Felan varsa bı cildiyeyede git o da baksın yani killanma yapabilir hormonel bozukluklar yani doktorda başından savmis gibi yapmış sanki başka doktora gitme imkanın varsa onada bı görün kullanma derim ilacı bı başka doktorada git
Eğer PCOS yoksa böbreküstünden çok salgılanıyor olabilir kıllanmanız nasıl seks hormon bağlayıcı globun bakıldı mı kıllanma varsa cildiyeye de gidin değer biraz bakılmadı
Aynen en azından hormonlarıma bakıldı şuan en azından tek bu değerim kötü diyebiliyorum Buda iyimi kötümü bilemedim ama hepsi kötü olsa derdi diye düşündüm sizce değerlerim nasıl. Fsh ve lh pcos kavramına giriyor muBenimde çene bölgemde kıllanma olurdu hiç hormona baktırmadim çünkü anneninde hormon bozukluğu vardi genetiktir dedim bende de çıkmaya başlamıştı bende doğum kontrol hapı kullandıgimdan beri çıkmıyor azaldı baya hormonel olduğunu ozaman anlamıştım ama dediğim gibi nane çayı Felan duymuştum düşürdüğünu kilanma Felan varsa bı cildiyeyede git o da baksın yani killanma yapabilir hormonel bozukluklar yani doktorda başından savmis gibi yapmış sanki başka doktora gitme imkanın varsa onada bı görün kullanma derim ilacı bı başka doktorada git
Sizin varmı evladınızBenimde çene bölgemde kıllanma olurdu hiç hormona baktırmadim çünkü anneninde hormon bozukluğu vardi genetiktir dedim bende de çıkmaya başlamıştı bende doğum kontrol hapı kullandıgimdan beri çıkmıyor azaldı baya hormonel olduğunu ozaman anlamıştım ama dediğim gibi nane çayı Felan duymuştum düşürdüğünu kilanma Felan varsa bı cildiyeyede git o da baksın yani killanma yapabilir hormonel bozukluklar yani doktorda başından savmis gibi yapmış sanki başka doktora gitme imkanın varsa onada bı görün kullanma derim ilacı bı başka doktorada git
- 18 Aralık 2024
- 235
- 50
- 13
Onu tam bilmiyorum canım evladim yok şuanAynen en azından hormonlarıma bakıldı şuan en azından tek bu değerim kötü diyebiliyorum Buda iyimi kötümü bilemedim ama hepsi kötü olsa derdi diye düşündüm sizce değerlerim nasıl. Fsh ve lh pcos kavramına giriyor mu
Allahım en kısa zamanda nasip etsin sizeOnu tam bilmiyorum canım evladim yok şuan
- 18 Aralık 2024
- 235
- 50
- 13
Sana da inşallah canımAllahım en kısa zamanda nasip etsin size
- 16 Ağustos 2024
- 18
- 9
- 1
- 34
Cildiyede bakıyor erkek tipi kıllanmaya işte kılı ilgilendiren testesterondan baska da çok hormon var onlarada bakıyorlar eğer onlarda sorun varsa dahiliyeye veya kadın doğuma yönlendiriyor direkt, dhea shhb testesteron vs hepsine bakılmalı tedavi olmadan epilasyon boşa giderCildiye ne yapıyor ben kıllanmaya cildiye baktığını bilmiyordum öyleyse giderim
- 16 Ağustos 2024
- 18
- 9
- 1
- 34
Fsh ve lh iyi gibi düzenli adet oluyorsanız yağlanmanız çok yoksa pcos değil gibi yani yumurtalıklardan fazla testesteron değil de böbrek üstünden fazla salgılanıyor olabilirAynen en azından hormonlarıma bakıldı şuan en azından tek bu değerim kötü diyebiliyorum Buda iyimi kötümü bilemedim ama hepsi kötü olsa derdi diye düşündüm sizce değerlerim nasıl. Fsh ve lh pcos kavramına giriyor mu
Bunun tedavisi nedir acaba böbreklere mi bakılması lazımFsh ve lh iyi gibi düzenli adet oluyorsanız yağlanmanız çok yoksa pcos değil gibi yani yumurtalıklardan fazla testesteron değil de böbrek üstünden fazla salgılanıyor olabilir