prolaktin hormonu yüksekliği

kızlar 19 haziran da doktora gitmiştim prolaktin yüksek çıkmıştı 27 sanırım sınır 25 haftada 2 kez yarım dostinex vermişti haliyle kutu hala bitmedi var içinde bi iki tane daha ....şimdi asıl sorunum önceleri 35 güne kadar uzayan adet dönemim bi süre 28 güne düştü ve şimdi yani bugün daha 26. gün ve adet olucam galiba lekeleme geldi (hamile değilim test yaptım negatif) acaba bu ilaç artık zarar vermeye mi başladı of sıkıntı ya geri kalanını içmesemmi

o çok etkili bir ilaç diye biliyorum zaten seninki yüksek değil okadar canım. ben okadarla gebe kaldım. yada az aşağısı işte. sadece 1 kere 1dostineksin yarısını içtim okadar. kürtaj sonrası süt hormanı yüksek çıkıyor. bence düşmüştür seninki ama yinede bir kan ver istersen. ayrıca adetlerin 28 günde bir olması iyi bence. bu düzeldiğini gösterir. 26 biraz erken olmuş tabi ama 28 çok normal. 35 normal değil.

canım kullandığın ilaç kaç mg lık idi

Merhaba benimde prolaktin 27 çıktı evet normali 25 ama bir çok kadın doğum doktoruyla konuştum bu değere ilaç gerekmez dediler

Merhaba benimde prolaktin 27 çıktı evet normali 25 ama bir çok kadın doğum doktoruyla konuştum bu değere ilaç gerekmez dediler
bencede kullanma ben kullandım pişman oldum şimdi adetlerim 26 güne indi yumurtlamadım da bu ay belkide ilaçtandır

bencede kullanma ben kullandım pişman oldum şimdi adetlerim 26 güne indi yumurtlamadım da bu ay belkide ilaçtandır
Her ay yumurtlama olmayabiliyormuş 4 5 tane doktora sordum hepsi ilaca gerek yok dedi ilaçlar adet günlerinin erken olmasına neden olabiliyor bende troid ilacı kullanmaya başladım 25. günde regli oldum.

Her ay yumurtlama olmayabiliyormuş 4 5 tane doktora sordum hepsi ilaca gerek yok dedi ilaçlar adet günlerinin erken olmasına neden olabiliyor bende troid ilacı kullanmaya başladım 25. günde regli oldum.
allah hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinde şu ilaçlardan kurtulalım...dengemiz bozuldu

allah hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinde şu ilaçlardan kurtulalım...dengemiz bozuldu
Aynen canım bende tükendim artık sen troide baktırdın mı tsh prolaktini yüksek çıkartabiliyor ben bu yüzden tedavi görüyorum.

yok canım baktırmadım inşallah bi sorun yoktur
Ya bu doktorlar tıp okurken her biri farklı kitaptan mı okuyor acaba nasıl bakmazlar ilk bakacakları şey bu testler bizim bilmememiz gayet normal onların yönlendirmeleri gerek senin ilk işin tsh baktırmak olsun sağlık ocağında bile bakılıyor çok önemli bu yüzden gebelik bile oluşmuyor .

aynen canım yaa benm de yaklaşık 6 ayım bu yüzden kayboldu.. altı aylık tedavide klomen vs baslattı takip ettik yumurta gelişimi filan malesef olmadı. sonra özel bir yere gittim tsh yüksek dedi dahiliye ye yönlendirdi.. bu kadar zamn içinde o kadar cok baktırdım tsh bi doktor demez mi yüksek diye yaaaa çok sinirleniyorum gerçekten,çok ilgisizler devlet de..!

bi test kağıdı vardı baktım orda tsh 2,54 yazıyo canım... troide baktırdınmı deyince am olarak idrak edememeiştim

bi test kağıdı vardı baktım orda tsh 2,54 yazıyo canım... troide baktırdınmı deyince am olarak idrak edememeiştim
Sizin normal benimde geçen sene normal dediler 3,26 çıkmıştı bu sene tavan yaptı 7 lere çıktı tekrar baktırmanı tavsiye ederim.

Siz ne kadar zamandır bebek düşünüyorsunuz doktorunuz prolaktinden dolayımı olmadığını söyledi yarın genel cerrahiye soracağım bakalım o ne diyecek

Siz ne kadar zamandır bebek düşünüyorsunuz doktorunuz prolaktinden dolayımı olmadığını söyledi yarın genel cerrahiye soracağım bakalım o ne diyecek
yok canım bende biraz prolaktin yükselmesi oldu dostinex kullandım başkada problem yok çok şükür 1 bucuk yıldır uğraşıyoruz ama maalesef eşimde sperm hareketsizliği var doğal yollarla olması mucize gibi bişi aşılama veya tüp bebek yaptırmamız gerekiyor ama bunu n için şuan sartlar uygun değil gelişi güzel takılıyoruz doktorumuzda ocak ayına kadar şöle bi rahat bırakın dedi ocaktan sonra artık aşılama olmadı parayı bulunca tüp bebek gerçi bunlarla da olacak diye bişi yok ama inşallah onlara gerek kalmadan gelir bebeğimiz bizi daha fazla bekletmez

İnşallah canım inşallah allah yardımcınız olsun çok tabi maddi manevi tükeniyor insan tüp bebek raporu almayı denedin mi ?

İnşallah canım inşallah allah yardımcınız olsun çok tabi maddi manevi tükeniyor insan tüp bebek raporu almayı denedin mi ?
devlet hastanesindeki doktor bırak tüp bebeği aşılamaya bile gerek olmadığını düşünüyor doğal yolla olurmuş diyo hangi akla hizmet ediyor bilemedim

devlet hastanesindeki doktor bırak tüp bebeği aşılamaya bile gerek olmadığını düşünüyor doğal yolla olurmuş diyo hangi akla hizmet ediyor bilemedim
Bana da tam tersi devlet ilaç tedavisiyle tsh düşmeli diyor özel ne gerek yok diyor

benim prolaktinim çok yüksek sebep bulunamıyo ayaklarımda menapoz gibi yanmalar var 256 prolaktinim dostineks kullandım kullandığım dönem 100 e düştü tekrar 260 oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…