prolaktin hormonu yüksekliği

Benimde prolakti 23 cikti doktara gostermedim henuz sizce yuksek mi engel olur mu gebelige ve doktor ilac verir mi acaba
ben biraz daha düşmeli diye düşünüyorum canım.
ne güzel ya, benim de sınırda bana vermedi dr. ilaç ama ben vücudumu tanıyorum ve şuan yumurtalama problemi yaşıyorum. bende sen gibi hayıt tohumu, civan perçemi, ada çayı, aslan pençesi karışımına başladım. aktar bana karıştırıp içmemei önerdi. gerçekten gebe kalmaya engel. ilk kürtajımdada düşmemişti hemen. düştü ve ben hemen gebe kaldım.

Bu prolaktin denen illetin en büyük nedeni stres. kesinlikle kafaya takmamak gerek ben eşimle bak benim çocuğum olması zor istersen boşanalım diye konuştum yemişim çocuğu sen daha önemlisin dedi :) başımın etini yiyen anneme benim çocuğum olmuyor artık üzerime gelme dedim ve bu konu kapandı hoop stres bitti ve kendiliğinden oldu önce senin sağlığın ve huzurun gelsin bebek eğer kısmetinde varsa gelecektir.

ayyy canım ya başkasının lafları çok etkili gerçekten. benim kürtajdan kalma canım. normald çok düzenlidir. daha yeni atlattım kürtajı ve düşmedi hemen sanırım.
ama bu gün çok şükür 20. gün de çatladı çok mutluyum. artık denemelere başlıcam. 2 kürtajım var Allah tekrar yaşatmasın

çok sağol canım darısı bize

arkadaşlar aranızda adetin 3. günü hormon testi yaptıranlar sonuçlarınızı paylaşır mısınız?burada hepimiz bu sorunu yaşıyoruz ve birbirimize destek olup bu sorunu atlatalım inşallah

Benimde prolakti 23 cikti doktara gostermedim henuz sizce yuksek mi engel olur mu gebelige ve doktor ilac verir mi acaba
Sanırım sınır 29 ama yine de testin yapıldığı laboratuvar alt üst değerlerine gorebyorumlayabilirsin 100 kusurlere çıkan bişi sanırım gebeliği çok yüksek olan engelliyordur az yüksek olmasıda bi nebze engelleyebilir

devlet hastanesinde yaptırdım üst sınır 29 üç ay önce 31di o zaman dostinex kullandım düştü yapmadan bi gün önce klomene başlamıştım onun etkisi olabilir mi acaba

devlet hastanesinde yaptırdım üst sınır 29 üç ay önce 31di o zaman dostinex kullandım düştü yapmadan bi gün önce klomene başlamıştım onun etkisi olabilir mi acaba
bilmiyorum canım olabilir mi .....bu dostinex in içindeki 8 ilacı da yediniz mi kutu bitecek mi yani

merhaba kızlar adetime 10 gün var çok afedersiniz 2 günde bir ilişki yaşandı bu ay yumurtlama günüm ayın 9uydu suan kasıklarımda ağrı var çok acıkıyorum ve sanki pıt pıt bişey atıyo kasığımda acaba belirtimi göğüslerimde çok agrıyo inşallah hamileyimdiryaa çok istiyorum

bendede vardı 75 olan gögüslerim 80de tasıyordu agrıdan gögsümün üsstüne yatammıyordum ..
doktora gittim yüksekmiş ama benimki troidden kaynaklandı...ilaç tedavisi oldum.. ve kurtuldum

Bende de yüksek prolaktin. 47 mi neydi. Polikistik over var ondan dolayı olabilir dedi doktor.

bendede vardı 75 olan gögüslerim 80de tasıyordu agrıdan gögsümün üsstüne yatammıyordum ..
doktora gittim yüksekmiş ama benimki troidden kaynaklandı...ilaç tedavisi oldum.. ve kurtuldum

merhaba bu konuda bana önerebileceğiniz bir şey var mı benim troid 6,24 t4 1.06 prolaktin 39.7 çıktı rahim içinde polip vardı doktorum ameliyattan sonra konuşuruz dedi ilaç tedavisiyle düzelir çokta yüksek değil dedi geçen gün nette gördüm troidi 2 nin üzerinde olan hamile kalamaz diye yardımcı olur musunuz

triod gebe kalmaya şöyle engel canım. gebe kalabilirsin ama kalmaman gerek. onu düşürmeden 2.5 a gebe kalma zeka problemi oluyor bebekte. ama çok yüksek değil seninki. ilaçla hemen düşer. prolaktinde öyle oda yüksek çıkmış ama oda ilaçla düşer. dr. hemen ilaç başlasın. sonrada gebe kalırsın inşallah. birde trioid gebelikte çıkıyor bazen. bende öyle oldu gebelkik troidi diye geçiyor. normalde 0.44 tü. 1 haftada 2.44 e çıktı

anladım canım yani hamile kalınabilir ama troidi 2 ye düşürmek gerek bebekte sorun oluşmasın die peki troid ilacı kullanıyor musun şuan devamlı kullanmak mı gerek birde hangi bölümden randevu almalıyım doktor selman laçinle görüştüm troid ilacı kullanmanda fayda var diyor kendi doktorum da ilaçla düşer demişti reglim bu gün bitti acaba regli dönemi dışında trodi ölçtürsem olur mu çünkü progestarana da baktırıcam aynı gün yaptırırım

bence yaptırabilirsin şuan test canım. adet dönemiyle çok farklı olmaz. ben şuan kullanmıyorum canım zaten 2.5 sınır gebelikte benim testlerim oldu ve düştü kendiliğinden. ama önceki gebeliğimde 5 e kadar çıkmıştı zaten bebeği kaybettiğim için ilaca fırsat kalmadı. aslında bu konulara endokrinoloji uzmanı bakıyor ama o dahiliyenin alt dalları yani ileri uzmanlık. direkt randevu almak zor. sen dahiliyeye git orası gerek görürse seni yönlendiri. ama seninki öyle abartılacak bi değer değil. 15 lere çıkan var mesela. hatta hemen ilaca başlasan keşke bu yumurtlama dönemini kaçırmamış olursun. gebelikte 3 haftada bir test yapılıyor tsh için. yüksekse kullanıyorlar ilaç ama illede yüksek olacak diye bişi yok.

teşşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için

endokrin bölümünden randevu almalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…