Bende bir yıldır bebek istiyorum olmadı. Doktora gittim prolaktin 46 çıktı benimde. Dostinex adında ilaç yazdı içinden 2 tane çıkıyor. Ortadan ikiye böldürdü 4 hap oldu. Her hafta bir tane içip toplamda bir ayda bitmiş olacak ve tekrar bakacak. İstersen başka bir doktora da danışmerhaba hanımlar
1 senedir evliyim ilk günden beri bebek istediğimiz için hiç korunmadık . Bundan önce de yazmıştım .doktora gittim gözüktüm troid hormonum düşük çıktı 2 ay ilaç kullandım düzeldi . Hiç bir belirti yoktu tiroidde bende . Bugün tekrar doktora gittim bütün değerlerim iyi kist miyom vs yok ama prolaktin hormonu yüksek çıktı 45 çıktı . Ama bu hormon adet düzensizliği süt salgısı yapıyormuş . Benim adetlerim düzenli ben 2016 yılından beri takvim kullanıyorum. Ve süt vs de hiç olmadı şaştım kaldım valla . Doktor ilaç vs vermedi bir ay sonra gel tekrar bakalım dedi . Başınıza böyle birşey geldi mi siz neler yaşadınız nelere önerirsiniz . İyi akşamlar
Normal değer kaç olmalı acaba proklatindeBende bir yıldır bebek istiyorum olmadı. Doktora gittim prolaktin 46 çıktı benimde. Dostinex adında ilaç yazdı içinden 2 tane çıkıyor. Ortadan ikiye böldürdü 4 hap oldu. Her hafta bir tane içip toplamda bir ayda bitmiş olacak ve tekrar bakacak. İstersen başka bir doktora da danış
15 ile 25 arası.Normal değer kaç olmalı acaba proklatinde
Regl 4 yada 3 günü kan verdim 11 çıktı benimde15 ile 25 arası.
Doktor ne dedi peki. Yüksekliği bebek olmasına sorun ama senin değer biraz düşük onda da peynir kaşar süt yoğurt düzeltir bence bol bol süt ürünleri tüketRegl 4 yada 3 günü kan verdim 11 çıktı benimde
Bana gayet normal dedi şimdi sizi görünce bende suphlendim dediğiniz gibi yapayım en iyisiDoktor ne dedi peki. Yüksekliği bebek olmasına sorun ama senin değer biraz düşük onda da peynir kaşar süt yoğurt düzeltir bence bol bol süt ürünleri tüket
Benimde 2 yıldan fazla oldu gebelik olmuyor mayısta prolaktin 71 çıktı haziranda 24e düştü doktorum şuan iyi ilaca gerek yok dedi aşılama yapıldı ama tutmadı şimdi yine adetin üçüncü günü baktırdım 61 çıktı değer ne yapıcam bilmiyorum kafam çok karıştıBende bir yıldır bebek istiyorum olmadı. Doktora gittim prolaktin 46 çıktı benimde. Dostinex adında ilaç yazdı içinden 2 tane çıkıyor. Ortadan ikiye böldürdü 4 hap oldu. Her hafta bir tane içip toplamda bir ayda bitmiş olacak ve tekrar bakacak. İstersen başka bir doktora da danış
Valla ben bastıramadım tekrardan doktorum izne çıkmış bilmiyorum yani Allah hayırlısını versin artık Allah’a sığınıyorum inşallah aratmaz Allah bu arada aşılama can yakıyor muBenimde 2 yıldan fazla oldu gebelik olmuyor mayısta prolaktin 71 çıktı haziranda 24e düştü doktorum şuan iyi ilaca gerek yok dedi aşılama yapıldı ama tutmadı şimdi yine adetin üçüncü günü baktırdım 61 çıktı değer ne yapıcam bilmiyorum kafam çok karıştı
Bende bugün gittim doktora dostinex başladı banada haftada yarım yarım iki tane kullanıcam aşılama çok az can yakıyor canım vajinayı açmak için spekulum takılıyor çünkü o acıtıyorValla ben bastıramadım tekrardan doktorum izne çıkmış bilmiyorum yani Allah hayırlısını versin artık Allah’a sığınıyorum inşallah aratmaz Allah bu arada aşılama can yakıyor mu