- 16 Aralık 2014
- 52
- 30
-
- Konu Sahibi Benbirlaydii
Evet tatlim goguste aci, sivi gelmesi adet dusensizligi vs olur prolaktin yuksekligindeMrblar banada fikir verebilr misiniz acaba prolaktin hormonu yukseldifinde goguste sizlama uclarinda agri olur mu
OffffEvet tatlim goguste aci, sivi gelmesi adet dusensizligi vs olur prolaktin yuksekliginde
Insallah ama neden ilac kullanmiyorsunuz? Bu prolaktin cok hassas bi hormon en ufak seyde yukselebiliyoOffffuc ay once yuksekti yine yumurtlama gunumden.itibaren uclarina dokunamiyorum.ayiptir soylemesi . Acaba diyorum yukselmis mi yine diye cok korkuyorum adet olursam ucuncu gunu gidicem ins adet olmamda gerek kalmaz tabi
Soyle ki benim tshim yuksek oldugundan prolaktinde yukselmisti sinirdaydi hemen dustu sonra iki kere baktirdim en son bir ay once normal duzeydeydi oyle gogsum sizlayinca aklima dustu . Hamilemiyim diye dusundum ama belirtiler icin cok erken diye prolaktin geliyor aklimaInsallah ama neden ilac kullanmiyorsunuz? Bu prolaktin cok hassas bi hormon en ufak seyde yukselebiliyo
Anladim tatlim Rabbim sifasini versin insallahhSoyle ki benim tshim yuksek oldugundan prolaktinde yukselmisti sinirdaydi hemen dustu sonra iki kere baktirdim en son bir ay once normal duzeydeydi oyle gogsum sizlayinca aklima dustu . Hamilemiyim diye dusundum ama belirtiler icin cok erken diye prolaktin geliyor aklima
Amin insaallah cok saolun insaallah en kisa zamanda o takvimi yapmayi bizede nasip etsin Rabbim :)Anladim tatlim Rabbim sifasini versin insallahh
Aminnn insallah tatlim ..Amin insaallah cok saolun insaallah en kisa zamanda o takvimi yapmayi bizede nasip etsin Rabbim :)
Herkese meraba bende prolaktin sorunu yaşıyorum 1 yıl önce dusuk sonucu kurtaj oldum ve daha da gebe kalamadim geçen ay prolaktin 35 çıktı 8 li dostinex kullanıyorum suan. Ins düşer acaba bu sy hamile kalır miyim ilacı kullanırken yaniInsallah ama neden ilac kullanmiyorsunuz? Bu prolaktin cok hassas bi hormon en ufak seyde yukselebiliyo
MRB canim bende 7 ay önce kürtaj oldum ve ozmndan beri gebe kalamadim ve buay prolaktin değerine bakildi 31 cikti bana doktor 2 li olan dostinexten verdi inşallah düşmüştür umarim bu ay hamileyizdir benim bat tarihim 28 Rabbim isteyen herkese nasip eder insallahHerkese meraba bende prolaktin sorunu yaşıyorum 1 yıl önce dusuk sonucu ku
Benimde bat 28 ve benimde uc ay once 31 cikmisti prolaktin dostinex kullandim bide aslanpencesi cayi ictim baya dustu bu ay suphelerim var insaallah yukselmemistir yine ins hepimiz tez zamanda kavusuruz yavrularimizaMRB canim bende 7 ay önce kürtaj oldum ve ozmndan beri gebe kalamadim ve buay prolaktin değerine bakildi 31 cikti bana doktor 2 li olan dostinexten verdi inşallah düşmüştür umarim bu ay hamileyizdir benim bat tarihim 28 Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
Tabiki kalabilirsin tatlim sen dusunki benim prolaktinim 70 idi, dostinex 2li olan tabletten haftada 2 adet kullandim ve kullandgm ay hamile kkaldim ki senin o kadar da yuksek bir rakam degil.. insallahh en yakin zamanda hamile kalirsin Rabbim tum isteyenlere nasip etsin...Herkese meraba bende prolaktin sorunu yaşıyorum 1 yıl önce dusuk sonucu kurtaj oldum ve daha da gebe kalamadim geçen ay prolaktin 35 çıktı 8 li dostinex kullanıyorum suan. Ins düşer acaba bu sy hamile kalır miyim ilacı kullanırken yani
İnşallah canim iyi haberlerini ver mutlaka belirtin varmı peki?Benimde bat 28 ve benimde uc ay once 31 cikmisti prolaktin dostinex kullandim
Vallla hic bi belirm yok malesef gerci artik belirtilere inanmiyorum cunku belirtilere bakarsak hamileydim :) yumurtlama gununden bu yana gogus uclarim.cok aciyor dokunamiyorum resmen ama prolaktin yukseldi die korkuyorum ins yukselmemistirİnşallah canim iyi haberlerini ver mutlaka belirtin varmı peki?
Orasida doğru canm artik psikolojik herşey Rabbim büyük ya benim 3 4 gundur özellikle yemek yiyorm 2 saat olmuyor nerdeyse acikiyorm normalde boyle hic olmazdi ve bugünden beri belimde agri var sağ tarafimda afedersin 1 haftadir gaz sikismasi dun çok kasiklarimda batma vardi bugün halsizlik ama bilmiyorum dedim gibi psikolojik olabilir ama aclik konusu ve gaz özellikle hic boyle olmamisti acaba diyorum ama sonra biseyler beni o düşüncelerden vazgeciriyoVallla hic bi belirm yok malesef gerci artik belirtilere inanmiyorum cunku
İnsaaaaalllaah bosa cikmaz yinede umutlandirma kendini sonra cok kotu oluyor bu ay olmazsa benim dier ay klomene baslaticak doktorum umarim gerek kalmazOrasida doğru canm artik psikolojik herşey Rabbim büyük ya benim 3 4 gundur özellikle yemek yiyorm 2 saat olmuyor nerdeyse acikiyorm normalde boyle hic olmazdi ve bugünden beri belimde agri var sağ tarafimda afedersin 1 haftadir gaz sikismasi dun çok kasiklarimda batma vardi bugün halsizlik ama bilmiyorum dedim gibi psikolojik olabilir ama aclik konusu ve gaz özellikle hic boyle olmamisti acaba diyorum ama sonra biseyler beni o düşüncelerden vazgeciriyo
Öyle zaten umutlanmak istemiyorum tukendim artik umarim sanada gerek kalmaz inşallah hamilesindir:)İnsaaaaalllaah
Ne kadardir ugrasiyorsun gebelik icin.ins hamileyimdir :)Öyle zaten umutlanmak istemiyorum tukendim artik umarim sanada gerek kalmaz inşallah hamilesindir:)
7 aydir ugrasiyoruz ama ilk 3 ayi saymiyorm bile kürtaj süresinden ancak kurtudm cunki buayda prolaktin düşürmekle ugrastik bakalim artik son 1 hafta kaldi:))Ne kadardir ugrasiyorsun gebelik ici