prolaktin hormonu yuksek olup hamile kalan varmi

cnm hamileymissin simdi bildirimlerde gordum gözün aydin allah hepimize saglikli kucagimiza almayi nasip etsin
Evet tatlm yaa cok sukur hamileyim :)) Rabbim sağlıcakla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Isteyen ve dileyen herkesede en yakin zamanda nasip etsin :KK66:

Merhaba cnm. Doktor sana ilac vermedi mi senin prolaktin iyle cook yuksek denecek seviyede degilki. Benimki 70 iken dostinex ile 1 ayda indi en asagilara ve sukurler olsun Rabbim e ki hamileyim su an
yok vermedi tekrar randevu verdi hormonlarima bakilicak bende ondan olmuyor diye aglayip duruyodum moral verdin Allah razi olsun sag saglim bebegini kuzagina al ins

cnm onu bilmiyorum doktor bidahaki kontrolünde bakalım dedi hatta not aldi ama bakmadi gerek görmedi prolaktin degerime 11 haftamda olduğu icin ikili test istedi iste bugun onu yaptirdim prolaktin problem olmaz heralde gec cvp oldu kusura bakma cnm ama sen sordun mu doktoruna

Be
cnm onu bilmiyorum doktor bidahaki kontrolünde bakalım dedi hatta not aldi ama bakmadi gerek görmedi prolaktin degerime 11 haftamda olduğu icin ikili test istedi iste bugun onu yaptirdim prolaktin problem olmaz heralde gec cvp oldu kusura bakma cnm ama sen sordun mu doktoruna
Ben doktoruma sormustm cnm prolaktin sorun olurmu diye yok dedi bana zaten hamileyken prolaktin yukseliyo dedi bana canm

evt cnm oluyodu o haftalarda ve kabizligin gaz sancisi agri yapiyo ben acile gittim sancidan gaz sancisiymis hatta onceden kan geldigini yazmistim korkmustum o kabizliktan olmuş oda agri yapar gebeligin verdigi agrida olur kanaman yoksa bisey olmazmis ben 11 haftadayim ayin 20 sinde gittim bikacgun once doktor sey dedi cunku hala ara ara oluyo agrim cok siddetli degilse ve uzandiginda geçiyorsa problem olmaz dedi agrin oldugu zaman uzan dedi ama yinede istersen doktoruna ulasabilme imkanin varsa ara sole

agrin olduğunu sole cunku biz burda tecrubellerimizi ve bazi olan şeyleri söylüyoruz başımıza gelenleri bi nebze rahatlatiyo evt ama nolursa olsun doktor gibi değiliz ve muayene olmadan kendimizin tanisini koyamayiz

evt cnm oluyodu o haftalarda ve kabizligin gaz sancisi agri yapiyo ben acile gittim sancidan gaz sancisiymis hatta onceden kan geldigini yazmistim korkmustum o kabizliktan olmuş oda agri yapar gebeligin verdigi agrida olur kanaman yoksa bisey olmazmis ben 11 haftadayim ayin 20 sinde gittim bikacgun once doktor sey dedi cunku hala ara ara oluyo agrim cok siddetli degilse ve uzandiginda geçiyorsa problem olmaz dedi agrin oldugu zaman uzan dedi ama yinede istersen doktoruna ulasabilme imkanin varsa ara sole
Yarin gidecem zaten cnm doktora. Asiri gaz sancisi var dun lavaboya gittiğimde camasirimda hafif acik pembe akintim olmustu korktum bugunde az bisey geldi :KK43: cok korkuyorum

agrin olduğunu sole cunku biz burda tecrubellerimizi ve bazi olan şeyleri söylüyoruz başımıza gelenleri bi nebze rahatlatiyo evt ama nolursa olsun doktor gibi değiliz ve muayene olmadan kendimizin tanisini koyamayiz
Bende uzaninca geçiyo tatlm ara ara girip cikiyo dun kendimi cok zorladm bayaa bi temizlik yaptm ondanmi acaba ?

olabilir fazla yorma kendini ama evi asiri ihmal etme bence yani bulasik falan yika cam silme gibi şeyler yapma yuksege cikma evdr tekken banyo yapma ama bazi ufak tefek yemek yap bulasik yika ben ole yapıyorum mesela bide uzanma cok

Bende iki senedir deniyorum gereken tum filmleri yaptirdim prolactinI'm 31.7 cikti tekrar randevu verdilerr iyice incelemek icin oda 3 ay sonra malesef cokmu yuksek kizlar nasil dusururum belcikada kaliyorum
merhaba canım. benim prolaktin 126 dıydı. ilk önce kadın hastalıklarına gttm bi ilaç verdi adını hatırlamıyrmda onu içtim pek fayda etmedi. daha sonra infertilite bölümüne sevk etti doktor orda dostinex verdi bi kullanmada 6 ya indi. bide benim intihap vardı geçmiyodu bi türlü bi hap var adını unuttum o nu içtim diğer ay hamile kaldım şükür şuan bebeğim 6 aylık kucağımda. Rabbim inş sana da nasip etsin hiç kafana takıp üzülme o hormon o yüzden de düşmüyo stres yapma bol bol dua et. Rabbim tez zamanda hayırlısyla bebeğini kucağina almayı nasip etsin cnm .:)

olabilir fazla yorma kendini ama evi asiri ihmal etme bence yani bulasik falan yika cam silme gibi şeyler yapma yuksege cikma evdr tekken banyo yapma ama bazi ufak tefek yemek yap bulasik yika ben ole yapıyorum mesela bide uzanma cok
Haklisin canim oyle yapicam ama bu akinti beni korkuttu sence bisey olurmu bebegime :*

merak etme cnm dua et hiçbişey olmaz onemli degildir belki kan degil cunku bebeğin ultrasonda gorunce herseyi unutuyosun butun sorularini o anki sevincle heyecanla o yuzden sorucagin seyin hepsini yaz önceden doktora gidince sor çünkü unutuyosun

X