prolaktin hormonu yuksek olup hamile kalan varmi

Doktor ilaç a gerek yok dedi 2 aydır düzensizlik çektiğin için 3 hafta sonra tekrar yaptır dedi hamilelik konusunda iyice kafayı yedim yaa ya prolaktin 28 ken hamile kalan yokmu illa düşmesimi lazım

Kizlar merhaba bende dün doktor a gittim ve 3. Kez klomen tedavisine basladim sonrasında yine catlatma ignesi vurulacagim...
bide prolaktin için tahlil yaptirdik kan verdim sonra hastaneden eve geldik hastaneyi arayıp ta ogrendik ki prolaktin seviyem sınırda çıkmış ve doktor hanim dostinex almamı söyledi ve haftada 1 gün kullanilacakmis... düşer dime kızlar insallah

merhaba arkadaşlar 27 yaşındayım geçtiğimiz aylarda adet düzenliği yaşadım doktor reglinin 3. günü hormon bakalım demişti. bu gün gittim ultrason baktık her şey normal hormon istedik sizlerden ricam yaptırdığım horman değerlerimi yorumlayabilir misiniz?
E2 : 34
FSH :5,96
LH :9,49
TSH :1,188
PROLAKTİN :15,7

İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

Canım değerlerin normal gözüküyor önemli olan fsh onun yüksek çıkması kısırlık demek benimde sadece prolaktin yüksek çıkmıştı 28 di

merhaba arkadaşlar 27 yaşındayım geçtiğimiz aylarda adet düzenliği yaşadım doktor reglinin 3. günü hormon bakalım demişti. bu gün gittim ultrason baktık her şey normal hormon istedik sizlerden ricam yaptırdığım horman değerlerimi yorumlayabilir misiniz?
E2 : 34
FSH :5,96
LH :9,49
TSH :1,188
PROLAKTİN :15,7

İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
Gayet normal :) yumurtlama dönemini iyş takip et cnm :)

Merhabalar benim süt hormonum 48 çıktı çok mu yüksek ilaç kullansam hemen düşer mi yada başka yolu var mı düşürmem için

Merhabalar benim süt hormonum 48 çıktı çok mu yüksek ilaç kullansam hemen düşer mi yada başka yolu var mı düşürmem için
Merhaba canim gecmis olsun. Doktorun ilac vermedi mi? Benimde 70 idi dostinex kullandim hemen düşürdü, ilaç ile hemen dusuyo zaten

Kızlar Selam,
1 yıldan fazladır çocuk istiyoruz olmuyor. Femara kullandım çatlatma iğnesi ama yok olmuyor hormonlarımda prolaktin yüksek çıkıyor öyle fazla değil 23.45 - 26 gibi doktor bu etki eder dedi. yine femaraya başladım muhtemelen çatlatma iğmeside verecek 12.gün ama prolaktini düşürmek için ilaç vermedi. bu destinox doktor kendimi veriyor. adetlerim düenli sorunsuz sadece regl ağrım fazla birde fazla kananmam olmuyor sebebi bu hormonmuş demekki. deneyimlerinizi paylaşırmısınız

Kızlar Selam,
1 yıldan fazladır çocuk istiyoruz olmuyor. Femara kullandım çatlatma iğnesi ama yok olmuyor hormonlarımda prolaktin yüksek çıkıyor öyle fazla değil 23.45 - 26 gibi doktor bu etki eder dedi. yine femaraya başladım muhtemelen çatlatma iğmeside verecek 12.gün ama prolaktini düşürmek için ilaç vermedi. bu destinox doktor kendimi veriyor. adetlerim düenli sorunsuz sadece regl ağrım fazla birde fazla kananmam olmuyor sebebi bu hormonmuş demekki. deneyimlerinizi paylaşırmısınız
Merhaba tatlm, oncelikle cok gecmis olsun. Benimde prolaktinim 70 cikmisti hamile kalmadan önce, ama bende oyle adet duzensizligi, gogusten sut gelmesi, adetin az olmasi vs gibi hicbir sorun yoktu. Prolaktinimin engel oldugunu soylemisti doktorum dostinex verdi kullandim, kullandgm ay hamile kaldm. Dostinexin yanida gunde 2 kez testere disli aslanpencesi cayini da ictim. Seninde prolaktinin o kadar yuksek degilmis ki, stres yapma syres zaten prolaktini yukselten en buyuk sey. Rabbim en yakın zamanda hayirli hamilelik nasip etsin insallah :))

Merhaba canim gecmis olsun. Doktorun ilac vermedi mi? Benimde 70 idi dostinex kullandim hemen düşürdü, ilaç ile hemen dusuyo zaten

selam benimde prolaktinim 39.7 ama troide bakıldı ilk testte var ikincide yok görünüyor t4 bakıldı 1,06 çıktı ne yapmalıyım yoruldum artık araştırmaktan soruşturmaktan 5 yıl oldu hala bebeğimiz yok

selam benimde prolaktinim 39.7 ama troide bakıldı ilk testte var ikincide yok görünüyor t4 bakıldı 1,06 çıktı ne yapmalıyım yoruldum artık araştırmaktan soruşturmaktan 5 yıl oldu hala bebeğimiz yok
Prolaktininiz cok yuksek değilmiş, benim tsh hakkinda bilgim yok tatlm. Insalah Rabbim sizlere en yakin zamanda hamile kalmayi nasip eder :))

Mrb arkadaşlar aranızda hamile kalan var mı benim prolaktinim de yüksekti 48 çıkmıştı dostinex kullandım. Sonra başka hastaneye çocuk için tedaviye başladım hap kullandım sonra da iğne oldum ovitrelle.catlatma ignesi oldum kaşık ağrım çok oldu bel ağrısı oldu adet olma zamanını bekloyorum 1 yıldır bebek istiyoruz inş bu sefer olir bende çok yoruldum

X