- Konu Sahibi Benbirlaydii
Aslan dişini neden bulabilirim peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet normal :) yumurtlama dönemini iyş takip et cnm :)merhaba arkadaşlar 27 yaşındayım geçtiğimiz aylarda adet düzenliği yaşadım doktor reglinin 3. günü hormon bakalım demişti. bu gün gittim ultrason baktık her şey normal hormon istedik sizlerden ricam yaptırdığım horman değerlerimi yorumlayabilir misiniz?
E2 : 34
FSH :5,96
LH :9,49
TSH :1,188
PROLAKTİN :15,7
İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
teşekkür ederim canımGayet normal :) yumurtlama dönemini iyş takip et cnm :)
Bilmiyorum doktor hanim i arayip sordu eşim de sınırda çıktığını söylemiş... Kaç oluyor ki sınır? ??Değerin kaç çıktı
Hee anladım teşekkür ederimSınır 25 canım
Merhaba canim gecmis olsun. Doktorun ilac vermedi mi? Benimde 70 idi dostinex kullandim hemen düşürdü, ilaç ile hemen dusuyo zatenMerhabalar benim süt hormonum 48 çıktı çok mu yüksek ilaç kullansam hemen düşer mi yada başka yolu var mı düşürmem için
Hayır canım devlet hastanesine gittim düzgün bişey söylemediler özele gidicem tekrar test yaptırcam belki Allah hikmeti hamile olurum gerek kalmazMerhaba canim gecmis olsun. Doktorun ilac vermedi mi? Benimde 70 idi dostinex kullandim hemen düşürdü, ilaç ile hemen dusuyo zaten
Merhaba tatlm, oncelikle cok gecmis olsun. Benimde prolaktinim 70 cikmisti hamile kalmadan önce, ama bende oyle adet duzensizligi, gogusten sut gelmesi, adetin az olmasi vs gibi hicbir sorun yoktu. Prolaktinimin engel oldugunu soylemisti doktorum dostinex verdi kullandim, kullandgm ay hamile kaldm. Dostinexin yanida gunde 2 kez testere disli aslanpencesi cayini da ictim. Seninde prolaktinin o kadar yuksek degilmis ki, stres yapma syres zaten prolaktini yukselten en buyuk sey. Rabbim en yakın zamanda hayirli hamilelik nasip etsin insallah :))Kızlar Selam,
1 yıldan fazladır çocuk istiyoruz olmuyor. Femara kullandım çatlatma iğnesi ama yok olmuyor hormonlarımda prolaktin yüksek çıkıyor öyle fazla değil 23.45 - 26 gibi doktor bu etki eder dedi. yine femaraya başladım muhtemelen çatlatma iğmeside verecek 12.gün ama prolaktini düşürmek için ilaç vermedi. bu destinox doktor kendimi veriyor. adetlerim düenli sorunsuz sadece regl ağrım fazla birde fazla kananmam olmuyor sebebi bu hormonmuş demekki. deneyimlerinizi paylaşırmısınız
Merhaba canim gecmis olsun. Doktorun ilac vermedi mi? Benimde 70 idi dostinex kullandim hemen düşürdü, ilaç ile hemen dusuyo zaten
Prolaktininiz cok yuksek değilmiş, benim tsh hakkinda bilgim yok tatlm. Insalah Rabbim sizlere en yakin zamanda hamile kalmayi nasip eder :))selam benimde prolaktinim 39.7 ama troide bakıldı ilk testte var ikincide yok görünüyor t4 bakıldı 1,06 çıktı ne yapmalıyım yoruldum artık araştırmaktan soruşturmaktan 5 yıl oldu hala bebeğimiz yok