prolaktin hormonu yuksek olup hamile kalan varmi

Doktor ne dio peki canim.
Benim tiroid hormonum yuksek cikti ve buda engel olan bi durum iki bucuk ay once ogrendim soyle ki prolaktinde bu sebepten yukseliyormus kimizaman . İste sorunu bulduk ilac kullaniyorum suan omur boyuda kullanicam onun disinda bu ay rahim filmi cektirdim tuplerim acik cikti cok sukur . Bizde suan enge olan bi durum yok doktor oyle soyledi ins ykin zamanda olur

Doktor ne dio peki canim.
Canım bi sorun yok diyorlar Ultrason da bakıyorum sonra 13 . Gun falan alttan da baktı yumurta gelişimi de iyi dedi mesela geçen ay iki yumurtam gelişmişti.Şimdi 21 mm falan olmuştu. Tsh lh fsh e2 tahlillerkmde normal çıktı işte prolaktin 35 çıktı. Bu düşer ve yine gebelik olmazsa diye korkuyorum başla ne olabilir acaba sorun çünkü 10 aydır korunmuyorum. Diğer düşüğün de 3. Ayda hamile kalmıştım ama bu çok uzun oldu

İnşalla . Bu ay hepimiz için hayirli olur sizce kan tahlili yaptırmak için erkenmi içimden bide git yaptir dio ama yaptirmakta istemiyorum bilmiyorum ya:+
Ayni durumdayim kendimi zor tutuyorum ama bi yandanda hic bi belirtim olmadigi icin vazgeciyorum . Ama eger varsa gebelik kanda cikar bence acunku adete bir hafta kaldi artik

Kızlar bir süredir kimseden ses çıkmamış. önceki yazışmalarda 26 sında fln BAT ı bekleyen arkadaşlarım özellikle umarım iyi haberler vardır sizlerden bize de umut olursunuz. Var mı Hamilelik haberi alan?

Arkadaşlar mrb benimde sorum olacaktı ben 1 yıldır hamile kalmak için uğraşıyorum en sonunda doktora gittik hormon testi yaptırdım değerlerim normal ama prolaktin değerim 28 çıktı yumurtlama yok dedi 3 hafta sonra tekrar test yaptır dedi eşimdede sorun yok sizce prolaktin değerim kendiliğinden düşer mi

Arkadaşlar mrb benimde sorum olacaktı ben 1 yıldır hamile kalmak için uğraşıyorum en sonunda doktora gittik hormon testi yaptırdım değerlerim normal ama prolaktin değerim 28 çıktı yumurtlama yok dedi 3 hafta sonra tekrar test yaptır dedi eşimdede sorun yok sizce prolaktin değerim kendiliğinden düşer mi
düşmez bence bilmiorm dostınex kullanmalısın

Canim gecmis olsun. Senin prolaktinin yuksek degilki cok fazla. Doktorun ilac vermedi mi? Benimde 70 idi prolaktinim dostinex verdi doktorum kullandigim ilk ayda hamile kaldim eger ilac kullaniyorsan rahat ol duser o zaten,

X