-
- Konu Sahibi Benbirlaydii
Canim benim beni uMutlandirdin sali gunu doktora gidicem bana verir ins o hapi gurbetteYim ailmden uzak bi bebegim olsa kendimi ona adarim op bebisi ni benim icinmerhaba canım. benim prolaktin 126 dıydı. ilk önce kadın hastalıklarına gttm bi ilaç verdi adını hatırlamıyrmda onu içtim pek fayda etmedi. daha sonra infertilite bölümüne sevk etti doktor orda dostinex verdi bi kullanmada 6 ya indi. bide benim intihap vardı geçmiyodu bi türlü bi hap var adını unuttum o nu içtim diğer ay hamile kaldım şükür şuan bebeğim 6 aylık kucağımda. Rabbim inş sana da nasip etsin hiç kafana takıp üzülme o hormon o yüzden de düşmüyo stres yapma bol bol dua et. Rabbim tez zamanda hayırlısyla bebeğini kucağina almayı nasip etsin cnm .:)
Haklisin canim. Sende dua et bana lutfen bebegime bisey olmasinmerak etme cnm dua et hiçbişey olmaz onemli degildir belki kan degil cunku bebeğin ultrasonda gorunce herseyi unutuyosun butun sorularini o anki sevincle heyecanla o yuzden sorucagin seyin hepsini yaz önceden doktora gidince sor çünkü unutuyosun
Aynen canim asiri tedirginim. Bizim burdaki acilde dogum doktoru yok yoksa coktaan gitmistim yarin gidecm insallahama şimdi aslinda ne desek bos cok evhamlisin benim gibi istersen bugun acile git agrim var diye bi baksınlar bebise hem için rahatlar sonra doktoruna gidersin evhamlisin benim gibi cunku icin icini yiyo anliyorum benim gibisin bende oleyim
Amin canim insallah yaacnm bisey yoktur korkma yarin doktoruna git dediğim gibi sorucagin herseyi onceden bugunden yaz sor çünkü unutuyosun allah hepimize sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etsin allah tum isteyenlere nasip etsin
inş canım herşeyin bi vakti zamanı var unutma benim 1.5 sene olmadı ama hep dua ettim hayırlısıyla ver Rabbim diye ve bi zamanının olduğuna inandım hep. dua et canım Rabbim büyük inş o ilaçla da tez zamanda güzel haberlerini bekliyorum :)Canim benim beni uMutlandirdin sali gunu doktora gidicem bana verir ins o hapi gurbetteYim ailmden uzak bi bebegim olsa kendimi ona adarim op bebisi ni benim icin
In s bitanem olsun zaten burdan herkese haber vericem of allahim ya beni de gorinş canım herşeyin bi vakti zamanı var unutma benim 1.5 sene olmadı ama hep dua ettim hayırlısıyla ver Rabbim diye ve bi zamanının olduğuna inandım hep. dua et canım Rabbim büyük inş o ilaçla da tez zamanda güzel haberlerini bekliyorum :)
In s bitanem olsun zaten burdan herkese haber vericem of allahim ya beni de gor
Ins caniminş canımm bende dua edicem sana .
Ah gulum seni okadar iyi anliyorum ki cok zor bebek yokmu demeleri benim kardesimle bir ay arayla evlendik 4 aylik oglu var Ben hala beklemedeyim her gece agliyorum bakalim saki hormon icin doktora gidicem ne yapicak ne hapivericek bilmiyorum tek bildigim artik bir bebisimin olmasikızlar birde bir sorum var size ben iki tabletli olan dostinexten kullanmıştım yarım yarım içtmiştim acaba ondan mı çok azalmadı sınırda kaldı prolaktin test sonucum?bu arada çalışan bir bayanım sadece akşamları aslan pençesi suyunu kaynatıp içsem olur mu?çünkü işyerinde ot kaynatma gibi bir imkanım yok.destek tedavi gibi bir kür uygulamak istiyorum bir fikir verin kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr artık hamile kalmak istiyorum evleneli iki yılı devirdik milletin bebek baskılarından da çok sıkıldımmm
merak etme ben hiç düşmeden doğum yaptm aklına hiç böyle şeyler getirme sadece bebeğini düşün canım.inş koluna bir sar bir kokla bütün dert tasa geride kalıcak.şuan sizn enerji toplamanız gerek çoooook yorulcaksınız çooooook tatlı yorgunluk ama hepsi :)Insallah canim yaa. Sunu merak ediyorm prolaktin gebelikte sorun yaratmaz dimi
canım önce bebek istiyorsan sitresten kurtul rahatla kafanı dinlendir sınırdaysa bence asan peçesi içme düşmeside bebeğe engel çünkü dostinex yeterli çokta imiyorsun ben hep tam içtim senyarım alıyorsun.inş çok yakınd sende bebeğini kucağına alırsın.brdan size tasiyem kendinizde sorun aramayın eşiniin durumuda çok önemli onu doktora teşvik edin derim.kızlar birde bir sorum var size ben iki tabletli olan dostinexten kullanmıştım yarım yarım içtmiştim acaba ondan mı çok azalmadı sınırda kaldı prolaktin test sonucum?bu arada çalışan bir bayanım sadece akşamları aslan pençesi suyunu kaynatıp içsem olur mu?çünkü işyerinde ot kaynatma gibi bir imkanım yok.destek tedavi gibi bir kür uygulamak istiyorum bir fikir verin kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr artık hamile kalmak istiyorum evleneli iki yılı devirdik milletin bebek baskılarından da çok sıkıldımmm
Canim mesajini yeni gördüm cook tesekkur ederim Allah razi olsun Tabbim sanada nasip etsin ve dileyen herkese nasip etsin insallahhpembebaşlıklıkız gözün aydın. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
Canim ben tam doz olarak kullanmistim 2 tablet olanlardan haftada 2 adet kullandim dostinex i, bide extradan testere disli aslanpencesi ictim sukur Rabbim e ki ilk kullandigim ayda hamile kalmisimkızlar birde bir sorum var size ben iki tabletli olan dostinexten kullanmıştım yarım yarım içtmiştim acaba ondan mı çok azalmadı sınırda kaldı prolaktin test sonucum?bu arada çalışan bir bayanım sadece akşamları aslan pençesi suyunu kaynatıp içsem olur mu?çünkü işyerinde ot kaynatma gibi bir imkanım yok.destek tedavi gibi bir kür uygulamak istiyorum bir fikir verin kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr artık hamile kalmak istiyorum evleneli iki yılı devirdik milletin bebek baskılarından da çok sıkıldımmm
Canim ben tam doz olarak kullanmistim 2 tablet olanlardan haftada 2 adet kullandim dostinex i, bide extradan testere disli aslanpencesi ictim sukur Rabbim e ki ilk kullandigim ayda hamile kalmisimsenin son durumun nedir? Tahlilleri tekrarlattin mi?
Hayirlisi canim stres yapma stres yaptikca zaten yükselen bor hormon, surekli kontrol altinda tut insallah gerisi gelir canimne güzel canım inşallah hayırlısıyla darısı bana olurtahlilleri tekrarlatmadım şehir dışındaydım ama bu ay da hamiş kalamazsam tekrarlatmayı düşünüyorum fakat eşim bu konuda kafama çok taktığımı yaza kadar beklememizi önerdi.bilmiyorum ne yapacağımı inşallah gerek kalmaz