prolaktin hormonu yuksek olup hamile kalan varmi

sen 23 yaşımda misin ya daha kucuksun doktorlar senin yasindakilere 6 ay 1 sene degil 2 yil bekle diyolar bence kesinlikle stres yapma stres gebeligi engelliyo bende yasini büyük saniyorum
Ya ben doktora gittgmde 8 aylik evliyim dedim yoksa diger doktorlar beni geri yolluyordu. Ama biliyorsndur inan hic insanin elinde degil stres sikinti yapmamak

Canim sbenim 200du prolaktinim 2 kutu bitirdim 3.kutunun yarisinda hamil kaldim dusuk yaptim daha sonra hic adet duzenli goremedim gene test yaptim 68 cikti 3.kutu bitmek uzere ben hamile kalamadim ama yumurtaliklarim en azindan ilaclanbuyudu prolaktinim cok yuksek olursa ilaclar fayda etmiyo

kullandigin ilactan olabilir dusuk cunku prolaktin ilaci yüzünden dusuk yapan var allah yasatmasin bidaha

cnm düşük yaptım demiştin ne tur belirti yaptı kanaman sık sık mi oldu belirti neydi cunku 2 saat once lavaboya gittim buyuk tuvaletimi yaptim peceteye kan geldi ve klozet kan oldu kabizlik problemim var fakat kanin makattan mi vajinadan mi geldiğini bilmiorum cunku tekrardan kontrol ettim peceteyle kan yok makattada vajinadada agrimda yok randevuyuda yarina alabildim ilk defa kan geldi simdiye kadar

Canim benim bende senin yasadiklarini yasadim ne zaman tuvalete gitsem kanamam baslardi doktoru aradim bende basur vardi dedim benim makatim cok agriyor sonra vajinamdan kan geliyo dedim dusuk yapiyosundur onunla alakasi yoktur dedi zaten dusuk yaptim

peki vajinandan kan geldiğini gordun mu ve vok sık mi kanaman oluyodu agrin özellikle nasıldı

bide ilk defa oldu bole bisey makat bolgemde aciyo bana kan sanki makattan gibi geldi aciyo cunku ama yinede kesin taniyi doktor koyar yarin gitcem bakalım ins bişey olmaz simdi korkmakta yersiz umitlenmekte yersiz yarina kadar beklicem artik
Tatlım bence seninki makattan gelmistir cunku benim kizkardesiminde lavaboda hep kanamasi olur basuru var onun. Inşallah sorun yoktur tatlm icini ferah tut.

Tatlım bence seninki makattan gelmistir cunku benim kizkardesiminde lavaboda hep kanamasi olur basuru var onun. Inşallah sorun yoktur tatlm icini ferah tut.
benimde aklima ole geliyo cunku aciyo demin yine tuvalete ciktim kan gormedim umarim bisey yoktur bisey olmaz ins basurda olmaz ins cunku berbat bisey ameliyata kadar gidiyo benim tanidigimun basuru vardı tuvaletten çıktığında gozlerinsen yas gelmis vaziiyette cikiyodu ve oturamiyodu iside masa basi çok zordu

cnm peki kiz kardeşinden gelen kan sanki buyuk tuvaleti yaparken sicramis etrafa bulasma gibimi yoksa damla damlami geliyomus

cnm peki kiz kardeşinden gelen kan sanki buyuk tuvaleti yaparken sicramis etrafa bulasma gibimi yoksa damla damlami geliyomus
Valla tatlm bilmiyorum ama asiri kan geliyormus. Bende basur yok ama birkac ay önce b3ndede tuvalette afedersn buyuk abdestimi yaptgmda kanama oldu cok korktm. Doktora gittm doktor bakti sorun yok dedi hafif makat bolgende catlama olmus gecer dedi krem verdi simdi cok şükür bisey yok. Sende korkma dusuk felan yoktur inşallah zaten oyle olsa kanaman durmazdiki

ins cnm agrimda yok saol verdigin bilgi icin

Bende iki senedir deniyorum gereken tum filmleri yaptirdim prolactinI'm 31.7 cikti tekrar randevu verdilerr iyice incelemek icin oda 3 ay sonra malesef cokmu yuksek kizlar nasil dusururum belcikada kaliyorum

Bende iki senedir deniyorum gereken tum filmleri yaptirdim prolactinI'm 31.7 cikti tekrar randevu verdilerr iyice incelemek icin oda 3 ay sonra malesef cokmu yuksek kizlar nasil dusururum belcikada kaliyorum
Merhaba cnm. Doktor sana ilac vermedi mi senin prolaktin iyle cook yuksek denecek seviyede degilki. Benimki 70 iken dostinex ile 1 ayda indi en asagilara ve sukurler olsun Rabbim e ki hamileyim su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…