• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progstn dex acill acilll cevaplar 🙄

soralbeysu

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2023
824
451
23
Tekrar merhabalar
Sorum şu ki bu iğneyi ne kadar sürede kullandınız gebeliği öğrenince bıraktınız mı doktorum alma dedi bitmişti iğnr sordu almayacağım
Progestrn vajnal Fitil devam oksabr ddvam coraspn devam folik asit ve estrfofm devam bu bitti dedi daha gebelik varsa başındayım beta 20 çıkmıştı geçen perşmbe yani çok başı daha korktm şimdi bıraktırıyo ama ya bşey olursa ya erken değilmi daha bilemedim 🙄

Eklentiler

• 1000004876.jpg
    1000004876.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 13
Bana kalp atışı duyana kadar hepsine devam et dedi ben henüz sonucu öğrenmedim ama pozitif olursa hergün 2 tane vurulmaya devam edeceğim kalp atışına kadar

Tekrar merhabalar
Sorum şu ki bu iğneyi ne kadar sürede kullandınız gebeliği öğrenince bıraktınız mı doktorum alma dedi bitmişti iğnr sordu almayacağım
Progestrn vajnal Fitil devam oksabr ddvam coraspn devam folik asit ve estrfofm devam bu bitti dedi daha gebelik varsa başındayım beta 20 çıkmıştı geçen perşmbe yani çok başı daha korktm şimdi bıraktırıyo ama ya bşey olursa ya erken değilmi daha bilemedim 🙄
Kotuyu dusunme ve bir sey olursa da buna baglama bence. Saglikli bir gebelikse her turlu tutunuyor. Ben sadece progestan fitil ile devam etmistim. Baska da bir sey kullanmadim.
Sen zaten kullanabilcegin her seyi kullaniyosun. Fazla olani bırakmışsın.

Kacinci gunde 20 degerini aldin?

Vajinal fitil de yeterli geliyor.Benm ilk transferde sadece fitil kullandım.Bi sorun olmadı. Ama için rahat etmiyorsa druna söyle gün aşırı birtane vur.

Tekrar merhabalar
Doktorum 8.haftada bu iğneyi bıraktırıyor. Öncesinde kesinlikle bırakılmaması taraftarıydı. Fitili de 11.haftada

8 haftaya kadar iğne 11. Haftaya kadar fitil kullanılacak dedi merkez. Gebelik takibi yapan dr da sonrasında bakar düzenleme yaparız dedi

Kotuyu dusunme ve bir sey olursa da buna baglama bence. Saglikli bir gebelikse her turlu tutunuyor. Ben sadece progestan fitil ile devam etmistim. Baska da bir sey kullanmadim.
Sen zaten kullanabilcegin her seyi kullaniyosun. Fazla olani bırakmışsın.

Kacinci gunde 20 degerini aldin?
7. Gün 20 geldi idrar prozitfti yani fitil devamda bunu erken bıraktırdı gibi sanki öle düşündm gerçi evet tutacksa heryürlü tutuyo orasıda ayrı

Yani çoğunuz 8. Hafta kdr devam edilmş şimdi bana neden erken bıraktırdı eğrr beta yükseldiyse henüz 4 haftalık gebelk olmuş olck fitil yeterli gelckmi acaba of of

Ben transfer öncesinde günde bir vuruyordum ama geçen hafta kanamam olunca günde iki yapalım dedi. Bugün 6+1 hala günde iki devam ediyorum. Pazartesi tekrar günde bire düşüreceğim. Bunun yanında günde üç kez fitil kullanıyorum.

Banada doktorum transfer günü pozitif olursa sonucun 10.haftaya kadar bırakmıyoruz ilaçlara aynı devam ediyoruz fitilde iğnede dedi. Ben sabah akşam fitil birde iğne kullanıyorum progestan. Doktorunuza sordunuz mu peki niye bıraktırıyor. Progestoren değerlerinize baktımı yada yeterli çıktımı sonuçlar

Bide herkes iğne kullanmıyor burada konuştuğum birkaç kişi daha sadece fitil kullanıyorlar başından

Bide herkes iğne kullanmıyor burada konuştuğum birkaç kişi daha sadece fitil kullanıyorlar başından
Yok değre bakmadk daha yarn 12. Günüm 2. Kez kan vericem işte bende bugn son dex kaç tane alym dedim fitil devam bunu kullanmycaz alma dedi anlamadm ya kafam karştı

Back