Progesteronu düşük olan..

gulumgulum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
1.393
3
106
Kırşehir
Merhaba arkadaşlar..Progesteronum 22.günde 0,67 çıktı..ertesi gün 0,7..progesteron azlığı hamilelikte düşüğe neden oluyor..ben hamilelik istiyorum..gebe kalmama engel bu durum..ama çok fazla bilgim yok..sizden öğrenmek istediğim şey;yumurtlamıyormuyum yada yumurtammı çatlamıyor..bu durumda hangi sebepten hamilelik mümkün değil..yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

benim progesteronum 22 çıktı ama 3 düşük yaptım. progesteron azlığında sanırım kolay hamile kalamıyorsun. geçmiş olsun şimdi herşeyin bir çaresi var.

benim progesteronum 22 çıktı ama 3 düşük yaptım. progesteron azlığında sanırım kolay hamile kalamıyorsun. geçmiş olsun şimdi herşeyin bir çaresi var.

çok teşekkür ederimm...ovulasyonsuz adet görüyorum..inşallahhhhhhh...hepimizin hakkında hayırlısı...Allah hepimizin yüzünü güldürsün..

bendede var progesteron yetmezlıgı 5 yıldır vajınusmustum o halde 2 defa kalmıstım 2 sıde progesteron yetmezlıgı yuzunden dustu ve vajınusmustan kurtuldum bebek ıstıyoruz tedavısını goruyorum suan.allah hepımızın yuzunu guldursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…