Progesteron

Yumurtan kalitesiz git yallah nesacma is doktorun isini biz düşünüyoruz ymeinle suan biz daha kendimizin farkindayiz

senin içinin acısını onlar bilmiyor ki onlara göre herşey sıradan
evet sıradan malesef... dün kv. uygun bebek kıyafetleri bulmuş alıp depolamış , eşim gel bakalım çok güzel şeyler var diyor, ya dedim beni anlar mısın lütfen bakamıyorum duygulanıyorum kendime hakim olamıyorum dedim. Pskolojim bozuldu valla...

benim yumurtamin pik yaptigi gün test yaptiridm onagore igneverdi doktir kantesine gore ama ogun bbeim progestreronum altin birustuydu bana kalitesiz vs demedi

Yumurtan kalitesiz git yallah nesacma is doktorun isini biz düşünüyoruz ymeinle suan biz daha kendimizin farkindayiz
aynen öylee... hemen bırktım o doktoru . Başka doktor buldm , senin çikolata kistin var , ameliyat geçmişin var , düşük yapmışsın nasıl sana detaylı tahlil yapmaz diye kızdı. Hemen amh, spermiogram , hsg istedi. Hsg zaten kötü çıktı... Diğerine devam etmiş olsaydım vakit kaybetçektim zaten 3 ayım gitti onunla...

canım benim tüplerim tıkalıydı o yüzden tüp bebeğe başladık aynen senin ki gibi doktor ihmalinden ikizlerimi kaybettim. sonra tüplerimi açtırmaya karar verdim ameliyat oldum olmadı. sivastan kalkıp istanbula gittim çok şükür orda açıldı tüplerim. herşey normale binmişti benim için artık normal yolla deneyecektim güya eşim test verene kadar

buarada yaskac cnm valal bende süreci hızlanırcm yaşında 32benim

0.1 di alt bbeimde
0.105 di
ama progesterona o şekilde bakılmıyor ki ... Zaten adete yakın ve adetten sonra düşük çıkar. Döngün 28 gün ise , adetin 21.günü bakılır , yumurta çatlama kalitesi ve progesteron seviyesi o zaman belli olur. Çünkü 21. gün yükseliyor bu değer diğer zamanlarda hep düşüktür gebelik olmadığı için.

Evt kantesine gore hersey nornaldedi cstladida ama dollneme olmadi yine
Canım sen yine bilincinde ol dikkat et , bu yumurta geliştirici ve çatlatma iğneleri kullanan kişilerde bol folikul olabiliyor kiste çeviriyor, doktorun çok iyi olması gerekli.

Canım sen yine bilincinde ol dikkat et , bu yumurta geliştirici ve çatlatma iğneleri kullanan kişilerde bol folikul olabiliyor kiste çeviriyor, doktorun çok iyi olması gerekli.
cnm birkere vurdurdum dahada yapmadım aynen sonra ignedensonragittum birsey olusmamsi surkeli kullaninca oluyormus

bu kana bakti onalrda yazıyordu ayneb regl günü gidecem sırayla baktircm artık

sizde sıkıntı ne canım ? bilerek mi yapıyolar yoksa art niyetleri yok mu

sizde sıkıntı ne canım ? bilerek mi yapıyolar yoksa art niyetleri yok mu
Art niyetleri yok ama eşimde hala anlamıyor beni , ne var bunda diyor... Geçenlerde de kuzeninin bebeğini göstermye çalışıyordu bnm aptal kocanın idrak yolları kapalı.

canım erkekler bebek doğana kadar babalık duygusunu bilmezlermiş. ama kadınlık hormonu anne olma isteğini çok fazla salgılıyor. erkekler ince düşünceden ne anlar ki benim eşiminde olmuş olmamış umrunda değil ben kendimi paralıyorum. sizde sıkıntı var mı yoksa sebebpsiz mi. gerçi seninle konuşmuştuk şimdi hatırladım tüplerde sıkıntı vardı sendede değil mi

benimki çok istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…