Progesteron

Kızlar benim de derdim progestron Mart ayında kürtajım var boş gebelik progestron 7,23 çıkmıştı ama doktor beni hiç uyarmadı olabilir dedi sonra Eylül de tekrar hamile kaldım buseler 6.23 kimyasal oldu kasım da Ekim kasım da adet olmadım evde tarsual vardı onu içtim sokulsun diye yedi gün geçip adet olmayınca test yaptım hamileymişim progestron 10,38 kese oluştu 30 aralıkta kalp atışı için çağırdı doktorum bakalım inşallah sağlıklı ilerler şişede umut olurum okadar çık sayfa okudum ki hiç yardımcı olacak kimse bulamadım

canım bir şey sorabilir miyim.adetin 3. günü. 0.25 çıktı progesteron .bu ne demek oluyor eger bilgin varsa anlatir misin?daha doktora gidemedim de

Arkadaşlar benim de adetin 23. Gününde progesteron 0.239 çıktı. 2.5 yıldır olmadı bebek. Çikolata kistim vardı, laparoskopi oldum. 1 yıl geçti ameliyat olalı. Çok canım sıkıldı yaş 30. Referans aralığı da yazmiyor enabiz dan baktım sonuca

Hangi vitamin acaba

Senin yumurtlaman olmamış canım

Merhaba ,benim de progesteronum dusuk .sizin nasil bir tedavi uyguladi ve ise yaradimi acaba ...adetimin 23.gunu 6 cikti da

canım bu hormon yükselmediği sürece bebek tutunamayacağı için , tüp bebek denemezler diye düşünüyorum, bir de embriyo şeklinde oluyor progesteron sayesinde tutunuyor. Peki bitki kürleri denedin mi?
Mergaba ,sizin daha sonra kendiliginden mi yukseldi progesteron?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…