- 12 Şubat 2018
- 1.792
- 1.893
- 63
- Konu Sahibi Yldzzzzz11111
-
yine senin kadar değildirbenimki çok istiyor
keşke oye olsa malesef çok istiyoryine senin kadar değildir
peki senin kadar çaba sarfediyor mukeşke oye olsa malesef çok istiyor
evt yumurtlama günümü benden ii biliyor hemen sperm testidr yaptirdupeki senin kadar çaba sarfediyor mu
ne güzelmiş vallaevt yumurtlama günümü benden ii biliyor hemen sperm testidr yaptirdu
hiçte degil kendimi suclu hisseidyoeumcunku benden olmuyor gibi duuryor maalesef onda sıkıntı yok çünküne güzelmiş valla
tüplerine felan baktırdın mıhiçte degil kendimi suclu hisseidyoeumcunku benden olmuyor gibi duuryor maalesef onda sıkıntı yok çünkü
daha değiltüplerine felan baktırdın mı
ne kadardır deniyosun yaşın kaçdaha değil
32 5ayne kadardır deniyosun yaşın kaç
yaştan dolayi dert ediyorum yoksa 5ay çok degil32 5ay
aynen çok değilmiş canım ama sen tüplerine baktır benim 2 senem geçti gitti öyle yok yereyaştan dolayi dert ediyorum yoksa 5ay çok degil
canım bir şey sorabilir miyim.adetin 3. günü. 0.25 çıktı progesteron .bu ne demek oluyor eger bilgin varsa anlatir misin?daha doktora gidemedim deama progesterona o şekilde bakılmıyor ki ... Zaten adete yakın ve adetten sonra düşük çıkar. Döngün 28 gün ise , adetin 21.günü bakılır , yumurta çatlama kalitesi ve progesteron seviyesi o zaman belli olur. Çünkü 21. gün yükseliyor bu değer diğer zamanlarda hep düşüktür gebelik olmadığı için.
Hangi vitamin acabaYumurta çatladıktan sonra adetin 21.günü progesteronuma baktılar, sağlıklı olsaydı progesteron daha yüksek çıkarmış ama düşük çıktığı için kalitede de düşüş varmış ama gerizekalı dr yumurta kalitesini arttırmak içinde bişi vermedi , ben kendim vitamin aldım kullanıyorum dr.ye söyleyince aa kullan kullan çok güzel ymurta kalitesini arttırır dio , ee sen neden vermion peki... bir de çikolota kistim var ya yumurta kalitesini o da düşürüyor.
Senin yumurtlaman olmamış canımArkadaşlar benim de adetin 23. Gününde progesteron 0.239 çıktı. 2.5 yıldır olmadı bebek. Çikolata kistim vardı, laparoskopi oldum. 1 yıl geçti ameliyat olalı. Çok canım sıkıldı yaş 30. Referans aralığı da yazmiyor enabiz dan baktım sonuca
promotil woman almıştım daha önce , sonra güzel bir doktor buldum , prowoman verdi 3.ayım bu ay , tüp bebek sürecindeyim. yumurta kalitesini arttırmak için kullanıyorum.Hangi vitamin acaba
Merhaba ,benim de progesteronum dusuk .sizin nasil bir tedavi uyguladi ve ise yaradimi acaba ...adetimin 23.gunu 6 cikti daArkadaşlar meraba 2.5 senedir evliyim çocugum olmuyo hormonlarım temiz 20 eylülde rahim filmi çekildim tüplerim açık çıktı sadece doktorum progesteron düşüklüğün var onun için tedaviye başlicaz dedi fakat progesteron düşüklüğü hamileliğe engel olur mu bide progesteron düşüklüğü için nasıl bi tedavi uygulanıyo bilmiyorum bilenler bilgilendirirse çok minnettar olurumHerkese şimdiden teşekkür ediyorum
Mergaba ,sizin daha sonra kendiliginden mi yukseldi progesteron?canım bu hormon yükselmediği sürece bebek tutunamayacağı için , tüp bebek denemezler diye düşünüyorum, bir de embriyo şeklinde oluyor progesteron sayesinde tutunuyor. Peki bitki kürleri denedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?