- 2 Haziran 2019
- 194
- 96
- 48
- 30
- Konu Sahibi Yldzzzzz11111
-
progestan düşüklüğü ara kanamaya sebep oluyormuş , bnmde 6,68 çıktı , 1 tane düşüğüm var. Yükselmeden hamile kalma şansın çok düşük dedi, kalsan bile düşükle sonuçlanır dedi. Duphaston verdi onu kullanıyorum. Geçen yılda gebe kalamıyorum, kolaylaştırsın diye duphastonu duyup kullanmıştım 2.ay kullanımdan snra gebeliğimi öğrenmiştim, bilinçsizce kullanıp aslında kendimi tedavi etmişim ama gebeliğim ilerlemedi.Bide benim iki aydır adetten sonra ara lekelenmem oluyo daha önceleri hiç olmazdı. Yumurtlama günüm geçti bugün adet oldum sandım peçeteye geldi ama kırmızı renk değil sonra bidaha gelmedi korkmaya başladım artık
Progestan falan verdi mi peki ?Bende duphaston kullandım fakat bi işe yaramadı 2.5 sene oldu hamile kalamıyorum çok üzülüyorum bu duruma benden sonra evlenenlerin hepsinin bebegi oldu bende hala tık yok
Daha önce kullandım progestan hap ama işe yaramadı bu ay gidicem ama nasıl bi tedavi uygulicak bilmiyorum. Aşılama yada tüp bebek tedavisi falan mı uygulanıyo progesteron düşüklüğündeProgestan falan verdi mi peki ?
canım bu hormon yükselmediği sürece bebek tutunamayacağı için , tüp bebek denemezler diye düşünüyorum, bir de embriyo şeklinde oluyor progesteron sayesinde tutunuyor. Peki bitki kürleri denedin mi?Daha önce kullandım progestan hap ama işe yaramadı bu ay gidicem ama nasıl bi tedavi uygulicak bilmiyorum. Aşılama yada tüp bebek tedavisi falan mı uygulanıyo progesteron düşüklüğünde
Sadece 1 hafta falan incir kürü uyguladım sonra bıraktım. Anlamıyorum işte progesteron tedavisinde iğne uyguluyolarmış sanırım yumurta gelişsin diye duydum pekte bilgim yok bu hormon hakkında acaba dedim doktor aşılama yada tüp bebek tedavisi mi önercekcanım bu hormon yükselmediği sürece bebek tutunamayacağı için , tüp bebek denemezler diye düşünüyorum, bir de embriyo şeklinde oluyor progesteron sayesinde tutunuyor. Peki bitki kürleri denedin mi?
cnm bunu duzenlemiyirlarmi duusk oluncacanım bu hormon yükselmediği sürece bebek tutunamayacağı için , tüp bebek denemezler diye düşünüyorum, bir de embriyo şeklinde oluyor progesteron sayesinde tutunuyor. Peki bitki kürleri denedin mi?
benimde 0.326 çıktı bende bu sırunun cevabını arıyorum. tüp bebek bile olmamıştı bu sonuçlaMerhaba progesteron adetin 3. günü 0.25 çıktı arkadaşlar.2 kimyasal dusugum var bu değer olması gerekenden düşük mu benim bilen var mi
kac olması lazim birde budusukse bunu duzenleyemiyorlarmibenimde 0.326 çıktı bende bu sırunun cevabını arıyorum. tüp bebek bile olmamıştı bu sonuçla
Ak bu sonuca normal diyor internette. senin de kimyasal düşük mü olmuştubenimde 0.326 çıktı bende bu sırunun cevabını arıyorum. tüp bebek bile olmamıştı bu sonuçla
canım adetin 3. günü mu senin de böyle çıktı.bu sonuç çok kötü mü oluyor.hic bilmiyorum.ogrenirsek birbirimize haber edelimbenimde 0.326 çıktı bende bu sırunun cevabını arıyorum. tüp bebek bile olmamıştı bu sonuçla
adetin 3. günü bende genelde aynı seviyelerde çıkıyor düşük olduğunu söylüyolar ama bi takviye vermediler hi.. tüp bebek yaptırdığım zaman tutmuştu ama progesteron hormonumu ilaçlarla en fazla 8 e kadar yükseltebildiler oda düşükle sonuçlandı.kac olması lazim birde budusukse bunu duzenleyemiyorlarmi
canım tüp bebek denemiştik bizde progesteron yükselmediği için düşük yaptımAk bu sonuca normal diyor internette. senin de kimyasal düşük mü olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?