- 12 Şubat 2018
- 1.792
- 1.893
- 63
- Konu Sahibi Yldzzzzz11111
-
evet canım 3. günü böyle çıkıyor dpktor düşük diyor herhangi bir ilaçta vermiyor. çok araştırıyorum canım progesteron hormonu çok önemliymiş çünkicanım adetin 3. günü mu senin de böyle çıktı.bu sonuç çok kötü mü oluyor.hic bilmiyorum.ogrenirsek birbirimize haber edelim
Hadi yaaa off üzüldüm şimdi hem de çok .yani olmaz mı hep düşük mü yapicaz bu sonuçla çöZümü yok mu offevet canım 3. günü böyle çıkıyor dpktor düşük diyor herhangi bir ilaçta vermiyor. çok araştırıyorum canım progesteron hormonu çok önemliymiş çünki
sana doktor bişey dedimi yüksek veya normal gibiHadi yaaa off üzüldüm şimdi hem de çok .yani olmaz mı hep düşük mü yapicaz bu sonuçla çöZümü yok mu off
daha sormadım .yeni öğrendim.ama internette normal yazıyor bu sonuc adetin 3. günüsana doktor bişey dedimi yüksek veya normal gibi
Hmm illa vardir tedavisiadetin 3. günü bende genelde aynı seviyelerde çıkıyor düşük olduğunu söylüyolar ama bi takviye vermediler hi.. tüp bebek yaptırdığım zaman tutmuştu ama progesteron hormonumu ilaçlarla en fazla 8 e kadar yükseltebildiler oda düşükle sonuçlandı.
destekleyici ilaçlar veriyorlar canım ama düşüklük var ise ilgili doktor bulmak gerekir.cnm bunu duzenlemiyirlarmi duusk olunca
aynen bende gdiecem hormontestine daha adeti bekliyorum bneimadet 2aydie 10gun geickiyirdestekleyici ilaçlar veriyorlar canım ama düşüklük var ise ilgili doktor bulmak gerekir.
inşallah öyledir canım doktora gösterdiğin zaman banada yaz olur mu ve progestanı özellikle sordaha sormadım .yeni öğrendim.ama internette normal yazıyor bu sonuc adetin 3. günü
aynen ilaç veriyolar ama benim hamileliğimi kurtarmaya yetmedidestekleyici ilaçlar veriyorlar canım ama düşüklük var ise ilgili doktor bulmak gerekir.
doktorunu değiştirmelisin , bnm eski doktorda düşük dedi , yumurta da kalitesiz dedi ve sadece bana duphaston yazdı geçti, diğer ay kontrole gittiğimde söylememe rağmen yükseldi mi diye kan tahlili yapmadı. İlgisiz gördüm ve bıraktım. Duphaston progesteron üretmene yardımcı ama yeterli değil düşük kalıyor. Progestan 100-200 mg değişyor tabi doktor kontrolü altında kullanmak gerekli. Allah korusun gebelik olsa doktor ihmalinden bebek düşer. Malesef ben ilk bebeğimi o yüzden kaybettm. Mümkünse özel muayenehanesi tüp bebek konusunda uzman doktorlara gidin inanın ki yaklaşımları daha farklı.evet canım 3. günü böyle çıkıyor dpktor düşük diyor herhangi bir ilaçta vermiyor. çok araştırıyorum canım progesteron hormonu çok önemliymiş çünki
aynen ilaç veriyolar ama benim hamileliğimi kurtarmaya yetmedi
cnm sen tupbebekmi yaptindoktorunu değiştirmelisin , bnm eski doktorda düşük dedi , yumurta da kalitesiz dedi ve sadece bana duphaston yazdı geçti, diğer ay kontrole gittiğimde söylememe rağmen yükseldi mi diye kan tahlili yapmadı. İlgisiz gördüm ve bıraktım. Duphaston progesteron üretmene yardımcı ama yeterli değil düşük kalıyor. Progestan 100-200 mg değişyor tabi doktor kontrolü altında kullanmak gerekli. Allah korusun gebelik olsa doktor ihmalinden bebek düşer. Malesef ben ilk bebeğimi o yüzden kaybettm. Mümkünse özel muayenehanesi tüp bebek konusunda uzman doktorlara gidin inanın ki yaklaşımları daha farklı.
Nekadar ihmalkar zaten zorla oluyoryaaa seninde mii... allah kahretsin bunları. Sanki bebek sahibi olmak herkes için çok kolay sanıyorlar...
yok canım doğal yolla olmuştu daha önce ama düşükten sonra aylarca hamilelik olmayınca doktor gezdim ve tüplerim tıkanmış düşükten sonra e çikolata kistimde kocaman olmuş. Şuan normal yolla yada aşılamayla gebe kalmam imkansz. Tüp bebeğe başlayacağım . Bu hafta 2 tane doktorla görüşüp hangisi ile devam edeceğime karar vereceğim.cnm sen tupbebekmi yaptin
malesef ama imkanınız varsa ne devlet ne de özel hastane direk doktor muayehanesine gidin. Türkiye de malesef sağlık sektörü de bu halde...Nekadar ihmalkar zaten zorla oluyor
cnm yumurtan kalitesiz neye göre dedileeyok canım doğal yolla olmuştu daha önce ama düşükten sonra aylarca hamilelik olmayınca doktor gezdim ve tüplerim tıkanmış düşükten sonra e çikolata kistimde kocaman olmuş. Şuan normal yolla yada aşılamayla gebe kalmam imkansz. Tüp bebeğe başlayacağım . Bu hafta 2 tane doktorla görüşüp hangisi ile devam edeceğime karar vereceğim.
ben hormonlarima bakticm adetim geickyir 2aydirmalesef ama imkanınız varsa ne devlet ne de özel hastane direk doktor muayehanesine gidin. Türkiye de malesef sağlık sektörü de bu halde...
senin içinin acısını onlar bilmiyor ki onlara göre herşey sıradanyaaa seninde mii... allah kahretsin bunları. Sanki bebek sahibi olmak herkes için çok kolay sanıyorlar...
Yumurta çatladıktan sonra adetin 21.günü progesteronuma baktılar, sağlıklı olsaydı progesteron daha yüksek çıkarmış ama düşük çıktığı için kalitede de düşüş varmış ama gerizekalı dr yumurta kalitesini arttırmak içinde bişi vermedi , ben kendim vitamin aldım kullanıyorum dr.ye söyleyince aa kullan kullan çok güzel ymurta kalitesini arttırır dio , ee sen neden vermion peki... bir de çikolota kistim var ya yumurta kalitesini o da düşürüyor.cnm yumurtan kalitesiz neye göre dedilee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?