Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar,
progesteron testi yaptıracağım.
adetimin 21. günü
o gün niyetli olamayacağım.![]()
1) (bile bile bebek için çok mu günah işliyorum?)
2) Bu test nasıl yapılır, sonucu ne zaman alınır,kim yapar?
teşekkürler.
canım bende gecen günler yaptırdım..doktor tüm hormon tahlillerimi yaptı,ve progesteronuda tabi...21. gün mutlaka gel dedi...bu tahlille yumurtalıkların düzenli yumurta atıyor mu ona bakacağız demişti bana....ya işin şakası bir tarafa anlayamadım ama doktor bana çiğköfteyi yasakladı hormon tahlil sonuçlarını görünce...herşey normal ama çiğköfteyi yemeyeceksin dedi şaşırdım...gözümden mi anladı ne çiğköfte sevdiğimi![]()
canım bende gecen günler yaptırdım..doktor tüm hormon tahlillerimi yaptı,ve progesteronuda tabi...21. gün mutlaka gel dedi...bu tahlille yumurtalıkların düzenli yumurta atıyor mu ona bakacağız demişti bana....ya işin şakası bir tarafa anlayamadım ama doktor bana çiğköfteyi yasakladı hormon tahlil sonuçlarını görünce...herşey normal ama çiğköfteyi yemeyeceksin dedi şaşırdım...gözümden mi anladı ne çiğköfte sevdiğimi![]()
kızlar progesteron testi yaptırıcam kan alarak mı yapıyorlar:???
Kızlar.merhabalar ben nisan 16 adet oldum adetin 3gunu klomene başladım iki yumurtamam oluştu sol tarafta 28 nisanda catlatma iğnesi oldum daha sonra ardan 10/gün geçti agrim oldu ve doktor kiste dönüşmüş yumurtalar dedi eşimin ısrarıyla başka doktora gittim oda bazen çok nadirdir olsa yumurta catladiktan sonra kiste dönüşebilir bir progesteron testi yapalım dedi 28 cikti doktor yumurtlama olmuş bu çok iyi dedi şimdi catlatma ignesinden sonra 15 gün adet de olmadım sol tarafımda kistte var nasıl bir durum bilen varmi