Eşimin Yaşadıkları : Arkadaşlar , Türkiyede sağlık denen şey paran varsa var , Paran yoksa öl diyor adamlar resmen... Devlet hastanesine gittim,
Varikosel ve Kronik Prostatit şüphelerimin olduğunu söyledim, Doktor suratıma bile bakmadı...
Odada bir asistan vardı, O bana idrar ve meni kültürü yaptır getir dedi, Dedim sen doktor musun ? Doktur kim kardeşim burda dedim ...
Eliyle doktor u gösterdi , Doktor bu dedi...
Doktora döndüm dedim HOCAM senin görevin teşhis için gerekli incelemeyi yapmak değil mi dedim ?
Oda asistana döndü , dediki, Sperm ve idrar testi yaptırıp getirsin dedi.. içeri girdiğimde doktor sinirli bir şekilde telefonla konuşuyordu , Ayaklarını sallıyordu, Asistana çabuk lan '' falan bişeyler diyordu...
Gittim Hasta haklarına şikayet ettim, Onlarda el ile teşhis koymak zorunda olmadığını söylediler..Ama Varikosel de el ile teşhis in çok önemli olduğunu biliyoruz...
Devlet hastanesinde işler böyle ise, hemde istanbulun göbeğindeki bir semtte... Başka illerde nasıldır bilemiyorum...Sağlık sistemi çok kötü arkadaşlar... Ama bu işin peşini bırakırsam ben adımı değişiririm...O doktoru bulacağım,
Burnundan fitil fitil getireceğim..Sağlık bakanlığını arıyorum...Sekreterine söyleceğim, ama bişey yaparlar mı bilemem... Çare bulmak için gittiğimiz doktor sizi hayatınızdan bezdirebilir...