Progesteron testi

Canım detaylı yorum yapmayacağım yanlış bir şey söylemek istemem ama kesin bildiğim bir şeyi soyleyım 28 çok çok iyi bir değer :) Allahın izniyle hamile kalırsın inşallah :)

Canım şuan ne yapacağını bilmiyorum sol tarafımda iki tane kist var ve değer bu çıktı demekki doktorun dediği gibi yumurtlamadan sonra kiste dönüştü peki bu kist nasıl gök olucak şuan catlatma ignesinden sonra ki 16 gunum ve adet olmadim

Canım şuan ne yapacağını bilmiyorum sol tarafımda iki tane kist var ve değer bu çıktı demekki doktorun dediği gibi yumurtlamadan sonra kiste dönüştü peki bu kist nasıl gök olucak şuan catlatma ignesinden sonra ki 16 gunum ve adet olmadim

Canım doktor ne dedi

Bazı arkadaslara doktorları adet ile bu kistler atılır demişti

Sen Doktorunu dinle bence

Kızlar nolur yardm benm adetlerm duzensz bugun 22.gunum progestrn testi 0.31 cıktı 26 mayısta ovl testm poztfti bn anlamadm yumurtlamadm mı

Eklentiler

• 20160531_120828-3-1.jpg
    20160531_120828-3-1.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 162
Otomasyon testlerinin kutusunun arkasında su şekil yazio ikinci çizgi silik ise yumurtlama dönemi değildir iki çizgisinde net olması lazım ona benzer yaziodu

Otomasyon testlerinin kutusunun arkasında su şekil yazio ikinci çizgi silik ise yumurtlama dönemi değildir iki çizgisinde net olması lazım ona benzer yaziodu
Evet o seklde ve su da var herkesin yumurtlma zamanı farklı benm adet dongum ortlma 35 gun benm zaten yumurtlma donemim 19.gunden baslıyo ben 21.gunu test yaptrdm ckmadı bn hata ettm yani bu hafta sonu bida yaptrcam progesteronu inş düşündgm gbi olur

Evet o seklde ve su da var herkesin yumurtlma zamanı farklı benm adet dongum ortlma 35 gun benm zaten yumurtlma donemim 19.gunden baslıyo ben 21.gunu test yaptrdm ckmadı bn hata ettm yani bu hafta sonu bida yaptrcam progesteronu inş düşündgm gbi olur

İnş cnm inş bende geven ay yaptırdım 38 çıkmıştı çok çok iyi dedi doktor ama döllenme olmadı işte nasip

İnş cnm inş bende geven ay yaptırdım 38 çıkmıştı çok çok iyi dedi doktor ama döllenme olmadı işte nasip
Evet cidden cok iyiymş nasip ya zaten ilk 1 sene yuzde 25miş olma olaslğı sen ne zmndr istyon cnm bat ne zaman

Evet cidden cok iyiymş nasip ya zaten ilk 1 sene yuzde 25miş olma olaslğı sen ne zmndr istyon cnm bat ne zaman

Cnm ben eylül 2014de evlendim şubat 2015 de çocuğa karar verdik korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım bebek 1 buçuk aylıkken dustu sonra eylule kadar tekrar istedik normal yolla kalamadim bu sefer klomen +catlatma ignesiyle ikinci hamilelik oldu oda düştü sonra pıhtılaşma testi karyotip analiz falan istediler nie düştü için araştırma yaptılar her şey temiz çıktı sebebsiz dusuk şimdi ekimden bu yan hamile kalamiyorum ne catlatma iğnesi ne bir şey olmuo bu seferde yumurtlama oluo döllenme olmuooo canimmmmm benim hikayem de az çok bu şekil

Cnm ben eylül 2014de evlendim şubat 2015 de çocuğa karar verdik korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım bebek 1 buçuk aylıkken dustu sonra eylule kadar tekrar istedik normal yolla kalamadim bu sefer klomen +catlatma ignesiyle ikinci hamilelik oldu oda düştü
sonra pıhtılaşma testi karyotip analiz falan istediler nie düştü için araştırma yaptılar her şey temiz çıktı sebebsiz dusuk şimdi ekimden bu yan hamile kalamiyorum ne catlatma iğnesi ne bir şey olmuo bu seferde yumurtlama oluo döllenme olmuooo canimmmmm benim hikayem de az çok bu şekil

Ya sen senin hikayen nasil

Cnm ben eylül 2014de evlendim şubat 2015 de çocuğa karar verdik korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım bebek 1 buçuk aylıkken dustu sonra eylule kadar tekrar istedik normal yolla kalamadim bu sefer klomen +catlatma ignesiyle ikinci hamilelik oldu oda düştü sonra pıhtılaşma testi karyotip analiz falan istediler nie düştü için araştırma yaptılar her şey temiz çıktı sebebsiz dusuk şimdi ekimden bu yan hamile kalamiyorum ne catlatma iğnesi ne bir şey olmuo bu seferde yumurtlama oluo döllenme olmuooo canimmmmm benim hikayem de az çok bu şekil
Cnm bnde 7 aylık evlym sıkıntı yok sükür sadece gec yumurtluyomşm o yuzden test sonuclarm düşük ckıyo bu ay son zaten oluruna bırakcm artk kafaya taktıkca neden diye diye kafayı bozdum :D

Selam kizlar bnde iki yildr coxuk istiyorum bu ay adetin 16 gunu catlatma ignesi oldum 21 gunu progesteron degerim 24 cikti nasil

Back