Progesteron değeri :(

ZelGN

{ HOŞGELDİN CENNET KOKULUM }
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
3.505
2.030
29
Arkadaşlar merhaba,
Ocakta kürtaj oldum, şubatta progestron 1 çıktı. 7 aydır hamile kalamadım. Hormon testi yaptırmaya karar verdim. Bugün adetin 21. Günü progestan baktırdım ve sonuç 7,28 çıktı.
Ben hamile kalabilmek için 10 ve üzerinde çıkması gerek diye biliyorum, hatta 10 altı yumurtlama olmamış demektir diye biliyorum. Yanılıyor muyum? Adete daha 10 gün var, olsa bile yükselir mi sizce? Kafam çok karışık.
Doktorum değerin normal 1-14 arası normal sayılıyo dedi ama benim 7. Ben hiç bişey anlamadım aklımda bir sürü soru var.
Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim..

Selam canım bende internette 10 üzeri diye okudum benim de 9. 1 çıktı sonucum yarin da sonuç göstereceğim 10 mu olması gerekiyor öğrenince sana da söylerim inşallah sende doktoruna sormalisin . Bende 11 aydır istiyorum ama adet olamıyorum doğru dürüst.

Canım doktorum değerin normal dedi gönderdi ama ben normal olduğunu düşünmüyorum. Eğer gebelk olsaydı yani yumurta döllenmiş olsaydı 10 ve üzeri çıkarmış. Sanırım döllenmedi. Bugn bat bekliyorum bakalım gelecekmi. Ben düzenli olrm maşallah günü gününedir yani

Kızlar sakın olun lütfen. Benimde yumurtlamam olmuyordu. Pko vardı bnde. Yumurta buyumuyirdu küçük kalıyordu catlamiyordu. 3 4 ayda bir adet olurdum. 2 sene olmadi. Ama şimdi çok şükür hamileyim. Allah herkese nasip etsn. Bol bol dua edin

Ah canım biliyorum seni ben. Allah nasip ettiği sürece oluyor :) nasip olmayınca olmuyor işte ama araştırmak lazım nedeni en azndan sen biliyodn

Merhaba benim hamile kaldığımda progesteron değerim 4.7 . Hamilelik için çok düşük bir değer ama nasıl olduysa hamile kaldım . Doktorum daha sonra bana iğne ve jel verdi ve değerim yükseldi. Özetle Allah takdir ederse düşük değerle bile hamile kalınabiliyor.Allah gönlünüze göre versin.

Canım normalde 5 in altında baya düşük sayılıyor hatts yumurta çatlamamış deniliyor ama maşallah sen hamile kalmşsın. Rabbim isteyince herşey mümkün.

Bende 2 yıllık evliyim kızlar düşünmüyorduk bebek sınavlara falan hazırlandığım ıcın 2 kez adetim gecıktı doktora gıttım pko dedi öyle üzüldüm ki olmayacak gıbı takip ediyorum da bı cogunun da olmuş bana ıse sadece doktor adet duzenleyıcı progestan ve glukofen verdi bunları kullan korunma 6ay dene olmazsa gel dedi. Senın nasıl oldu normal yolla mı nasıl tedavi oldun ?

Bende ilk gittiğimde hormon testlerim yapıldı hepsi normal çıktı sadece ınsulun direnci fazla çıktı gluopchage şeker ilacı kullandım. Dene kendin dedi bikaç ay sonra gel dedi. Bu bikaç ayda olmadi hamile kalamadım. Sonra doktora gittim klomen kullandım. Ilk ay hamile kaldım ama kimyasal mis düştü .
Sonra aradan 2 ay geçti tekrar klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum gene hamilelik olmadı.
Sonra aradan Gene 2 ay geçti tabi hala gluopchage kullanıyorum bir de inofolic kullanıyordum. İnofolic araştır pko da çok etkili bir ilac. Sonra doktora gittiğimde yeni tedavi yöntemleri uygulucz ama öncesinde rahim filmi çekelim dedi. Tamm dedim adetim bittikten 2 gun snra rahim filmi çekildim ve o ay hamile kalmisim.
Ama tabi o ay rahattı kafam bayram filandi tatile gittim kafam dağıldı. Insallah Allahim sanada nasip eder. KaratAy diyetini uygula. Tatlı şeyler yeme pkoyu tetikliyor. Sürekli hareket et spor yürüyüş filn. Allah yardımcın olsun

Cook teşekkür ederim mavikara. İnofolic ı araştıracağım 3 4 ay denerim inşallah sonra gıderim yeni bıraktık zaten korunmayı bu ay ilk ayım bakalım Allah büyük

Cook teşekkür ederim mavikara. İnofolic ı araştıracağım 3 4 ay denerim inşallah sonra gıderim yeni bıraktık zaten korunmayı bu ay ilk ayım bakalım Allah büyük

Öyle tabiki canm kiloluysan zayıfla. Değilsen de 2 kilo filan ver çok işe yarıyor.

selam kızlar ne olur bılen yardımcı olsun benım 2 dusugum oldu daha sonra bu ay temmuz 25 adet oldum adetın 3 gunu yanı 2 gün önce beta hgc gebelık testı 4.20 cıktı adetım normalınden az gelıyordu adetım bıttı ve
bugun tekrardan gebelık testı yaptırdım 27.50 yukselmıs 2 gunde cok fazla deger arttı doktor cok ıyı dedı lakın oyle bır sıkıntı var bugun beta hgc le bırlıkte progteron testı yapıldı ve 0.68 cıktı ıntenette bussuru sey yazılo korktumm daha doktorada gosteremedm aradım ama ulasamadım acaba bu bebegmde dusucekmı sızce progestoron benım hamılelıgımı ne kadar etkıler korkmama gerek varmı gebelık testı bu kadar ıyı yukselırkennn bır dusugu daha kaldıramam dger hamılelıklermde hıc progestron testi yaptırmamıstm lutfen yardım edın

Canım büyük ihtimalle progesteron az olduğu için düşmüştür bebeklerin ama bunu doktorun bilmesi lazımdı. Hemen doktoruna git acil progestan kullan düzelecektir..

ılk ıkısını blmıyorumn cnmda bugun sabah kan alndı 9da beta hgc11de sonuc cıktı progestron 6da cıktı ulasamadım doktora ben bıde adetın ustune kaldım 3 gun once deger 4.50ıken sımd 27.15 cktı cok ıyı yukseldıkorku kapladı smd ıcımı sabaha kadar nasıl beklerım bılmıyorum

Bi günde bişey olmaz cnm ama değrrn baya düşükmüş acilen takviye lazım bide hamilesin.. Yarın büyük ihtimalle doktor iğne vs verebilir hatta orda bile yapabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…