Progesteron değeri :(

valla benıde korku sardı sımd doktorlkten adetoldugum ıcın pek ıhtımal vermedı sevınme dedı baktı deger fena yukseldi sasırdı sabaha kadar nasl beklıyecegım bılemyorum

valla benıde korku sardı sımd doktorlkten adetoldugum ıcın pek ıhtımal vermedı sevınme dedı baktı deger fena yukseldi sasırdı sabaha kadar nasl beklıyecegım bılemyorum
Beklersn beklersn korkma canım. Hayırlısı olsun bebişin inşallah bidaha yaşatmaz rabbm kucağına almayı nasip eder..

inaşşah canım bussuru tahlıller hepsı temız cıktı dusuklerın sebebı yok bu dusuk benı cok sarsar ıns olmaz

inaşşah canım bussuru tahlıller hepsı temız cıktı dusuklerın sebebı yok bu dusuk benı cok sarsar ıns olmaz
Bilirim o nasıl acı bişeydir cnm. Allah sabır versin. Belkide peogestorndan dolayı düşmüştür cnm inşallah tez zamanda önlenir buda

Ya progesteron ne oluyor doktor yumurtlama oldu mu diye git yaptır dedi bana da yardımcı olur musunuz acaba değer 10.59 çıktı ne demek olduğunu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…