busra_bozo Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2015 280 77 34 1 Ağustos 2016 Konu Sahibi ZelGN #21 valla benıde korku sardı sımd doktorlkten adetoldugum ıcın pek ıhtımal vermedı sevınme dedı baktı deger fena yukseldi sasırdı sabaha kadar nasl beklıyecegım bılemyorum
valla benıde korku sardı sımd doktorlkten adetoldugum ıcın pek ıhtımal vermedı sevınme dedı baktı deger fena yukseldi sasırdı sabaha kadar nasl beklıyecegım bılemyorum
ZelGN { HOŞGELDİN CENNET KOKULUM } Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 3.505 2.030 29 1 Ağustos 2016 Konu Sahibi ZelGN #22 busra_bozo .!.: valla benıde korku sardı sımd doktorlkten adetoldugum ıcın pek ıhtımal vermedı sevınme dedı baktı deger fena yukseldi sasırdı sabaha kadar nasl beklıyecegım bılemyorum Genişletmek için tıkla... Beklersn beklersn korkma canım. Hayırlısı olsun bebişin inşallah bidaha yaşatmaz rabbm kucağına almayı nasip eder..
busra_bozo .!.: valla benıde korku sardı sımd doktorlkten adetoldugum ıcın pek ıhtımal vermedı sevınme dedı baktı deger fena yukseldi sasırdı sabaha kadar nasl beklıyecegım bılemyorum Genişletmek için tıkla... Beklersn beklersn korkma canım. Hayırlısı olsun bebişin inşallah bidaha yaşatmaz rabbm kucağına almayı nasip eder..
busra_bozo Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2015 280 77 34 1 Ağustos 2016 Konu Sahibi ZelGN #23 inaşşah canım bussuru tahlıller hepsı temız cıktı dusuklerın sebebı yok bu dusuk benı cok sarsar ıns olmaz
inaşşah canım bussuru tahlıller hepsı temız cıktı dusuklerın sebebı yok bu dusuk benı cok sarsar ıns olmaz
ZelGN { HOŞGELDİN CENNET KOKULUM } Kayıtlı Üye 19 Ocak 2016 3.505 2.030 29 1 Ağustos 2016 Konu Sahibi ZelGN #24 busra_bozo .!.: inaşşah canım bussuru tahlıller hepsı temız cıktı dusuklerın sebebı yok bu dusuk benı cok sarsar ıns olmaz Genişletmek için tıkla... Bilirim o nasıl acı bişeydir cnm. Allah sabır versin. Belkide peogestorndan dolayı düşmüştür cnm inşallah tez zamanda önlenir buda
busra_bozo .!.: inaşşah canım bussuru tahlıller hepsı temız cıktı dusuklerın sebebı yok bu dusuk benı cok sarsar ıns olmaz Genişletmek için tıkla... Bilirim o nasıl acı bişeydir cnm. Allah sabır versin. Belkide peogestorndan dolayı düşmüştür cnm inşallah tez zamanda önlenir buda
Kara_gozlum Daraldim boğuluyorum Kayıtlı Üye 12 Nisan 2018 3.839 13.394 29 7 Mayıs 2019 Konu Sahibi ZelGN #26 Kimse varmi
M mely15 Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2015 7.348 5.379 6 Aralık 2019 Konu Sahibi ZelGN #27 busra_bozo .!.: inaşşah canım bussuru tahlıller hepsı temız cıktı dusuklerın sebebı yok bu dusuk benı cok sarsar ıns olmaz Genişletmek için tıkla... Yıllar geçmiş sonuç ne oldu acaba
busra_bozo .!.: inaşşah canım bussuru tahlıller hepsı temız cıktı dusuklerın sebebı yok bu dusuk benı cok sarsar ıns olmaz Genişletmek için tıkla... Yıllar geçmiş sonuç ne oldu acaba
H hava kaplan Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2021 4 0 23 6 Aralık 2021 Konu Sahibi ZelGN #28 Ya progesteron ne oluyor doktor yumurtlama oldu mu diye git yaptır dedi bana da yardımcı olur musunuz acaba değer 10.59 çıktı ne demek olduğunu anlamadım
Ya progesteron ne oluyor doktor yumurtlama oldu mu diye git yaptır dedi bana da yardımcı olur musunuz acaba değer 10.59 çıktı ne demek olduğunu anlamadım