Progesteron 6.4 çıktı ve doktor düşük riski çok fazla dedi ?

benimde 5,23 çıktı progesteron hormonu yumurtlama yok dedi doktor ilaç tedavisine başlıcaz dedi çocuğum olmayacak diye çok korkuyorum hep dua ediyorum :(

merhaba canım bende hamile olduğumu bir hafta önce öğrendim lekelenmelerim çok oluyodu dr progestan verdi lekelenmeler baya azaldı gerçekten faydası oluyor ama benim bebek gelişmediği için düşecek sanırım dün değerlerim kötü çıktı beta hcg iki katına yakın artması gerekirken çok az artmıştı dr düşürebilrsin dedi yarın kontrol var nasip kısmet artık ama progestan gercekten işe yarıyor dualarım seninle

benimde 5,23 çıktı progesteron hormonu yumurtlama yok dedi doktor ilaç tedavisine başlıcaz dedi çocuğum olmayacak diye çok korkuyorum hep dua ediyorum :KK43:
Benim bildiğim öyle oluyor cnm ama şunuunutma allahtan umudunu kesme asla bak bende 7 ay bekledim olmadı ramazan ayı dedim saldim kendimi sıkıntı yapmadım hiç beklemediğim anda hamile oldugumu öğrendim darısı isteyen herkese inşallah cnm umudunu kaybetme stres yok ☺

merhaba canım bende hamile olduğumu bir hafta önce öğrendim lekelenmelerim çok oluyodu dr progestan verdi lekelenmeler baya azaldı gerçekten faydası oluyor ama benim bebek gelişmediği için düşecek sanırım dün değerlerim kötü çıktı beta hcg iki katına yakın artması gerekirken çok az artmıştı dr düşürebilrsin dedi yarın kontrol var nasip kısmet artık ama progestan gercekten işe yarıyor dualarım seninle
Mrb cnm lekelenmen varsa yat dinlen imkanın varsa sadece tuvalet ve yemek yemek için ayağa kalk. Beta hcg ye de çok takma bak bende ilk öğrendiğim zaman 48.1 idi 2 gün sonra 58.1 di hep 2 katı artmiyordu ama birden bire düzeldi çok dikkat ettim çünkü hayırlı olsun bebegin sağlıkla kucağına almayı nasip et bende progestan kullanıyorum suan 3 hafta önce 13.5 çıktı doktorum bisi yok dedi. Darısı başına cnm bende 2 ay önce düşük yaptım uzme kendini başka doktora git bence ben öyle yaptım

Back