- 19 Mayıs 2016
- 244
- 1.345
- 28
- 31
- Konu Sahibi Hayatbanaguzelki
Biliyorum canım üzülmemek elde değil ama üzüldükçe strese girersin bütün kalbimle dua ediyorum inşallah dilerim allahtan bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun cnmBiliyorum canım üzülmemek elde değil ama üzüldükçe strese girersin bütün kalbimle dua ediyorum inşallah dilerim allahtan bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder.
Cnm benimde 5 haftalik doktor düşük olucak dedi ama ilaç vermedi iste. Allah yardımcımız olsun cnm dicek bisi yok ☺Merhaba arkadaşlar... 14 haftalık gebeyim.Bebeğim şükür çok sağlıklı.Kalp atışı var.Hareketlenmeye başladı.Ense kalınlığı normal.İlk tarama testi için kanda verdim,henüz sonucu çıkmadı.Ama malesef düşük riski olduğu söylenildi.Progeston hapını günde 3 tane alıyorum ve iğnesini de haftada bir yaptırıyorum.2hafta önce sadece bir iki damla kadar kahverengi leke geldi.Ama herhangi bir kanamam yada sancım yok.Bu dönemde yapmam gereken bişey var mı? Bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen.
Naptın selaycım gittin mi doktora? İnşallah hayırlı haberlerle dönmüşsündür.. merak içindeyim..Allah anali babali büyütsün cnm bugün o ilacı aile hekimimden yazmasını isticem
Yarın için mersinin en iyi jinekologundan randevu aldım ve yarım saat sonra aile hekimime gidicem . Doktor randevum da 16:50 doktorun hastası cokmus umarım geç kalmam bize baya uzak ilgin için sağol seviliyosunNaptın selaycım gittin mi doktora? İnşallah hayırlı haberlerle dönmüşsündür.. merak içindeyim..
Kırmızı kan çok tehlikeli onu biliyorum..Merhaba arkadaşlar... 14 haftalık gebeyim.Bebeğim şükür çok sağlıklı.Kalp atışı var.Hareketlenmeye başladı.Ense kalınlığı normal.İlk tarama testi için kanda verdim,henüz sonucu çıkmadı.Ama malesef düşük riski olduğu söylenildi.Progeston hapını günde 3 tane alıyorum ve iğnesini de haftada bir yaptırıyorum.2hafta önce sadece bir iki damla kadar kahverengi leke geldi.Ama herhangi bir kanamam yada sancım yok.Bu dönemde yapmam gereken bişey var mı? Bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen.
Ay çok sevindim.. Allah ın izniyle bi şeycik olmaz sen yorma kendini yat dinlen bol bol.. iyi haberlerini bekliyorum.. benim de kanım kaynadı sana nedenseYarın için mersinin en iyi jinekologundan randevu aldım ve yarım saat sonra aile hekimime gidicem . Doktor randevum da 16:50 doktorun hastası cokmus umarım geç kalmam bize baya uzak ilgin için sağol seviliyosun![]()
Ayyy benimde sana cnmmm ☺ herşeyi esime yaptırıyorumAy çok sevindim.. Allah ın izniyle bi şeycik olmaz sen yorma kendini yat dinlen bol bol.. iyi haberlerini bekliyorum.. benim de kanım kaynadı sana nedense![]()
Cnm benimde 5 haftalik doktor düşük olucak dedi ama ilaç vermedi iste. Allah yardımcımız olsun cnm dicek bisi yok ☺
Kırmızı kan çok tehlikeli onu biliyorum..
Benim epey kanamam olmuştu doktor yatış vermişti kabul etmedim.. o zaman evde sadece tuvalete kalkıcaksın.. her şey önüne gelip gidecek demişti.. tabi o arada iğne ilaçlar falan vermişti.. Allah razı olsun anneciğim tamam desem tuvalete bile kaldırmıycaktı.. hiç bi iş yapmadan ayaklarınızı dikip yatın.. 2 3 doktora gittim o dönem hepsi aynı şeyi söylemişti..
Inşallah cnm ilaç vermemesinin nedenini bilmiyorum doktor değiştirdim yarın baska doktora gidicemBana ilaç verdi,işte onları kullanıyorum.Sana neden vermedi acaba.Dikkat edicez başka yapcak bişey yok sanırım.İnşallah bebişlerimiz sıkı tutunurlar bize :)
Sen yapman gerekenleri yapıyosun zaten gerisi Allah a kalmış.. hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin Rabbim inşallah..Bende yatışı kabul etmedim.Evde yatıştayım.Dediğin gibi tuvalete kalkıyorum.Eşim herşeye koşturuyor.Beklemekten başka çaremiz yok anlaşılan.Kırmızı kan hiç gelmedi çok şükür.İlaçları kullanıp yatıyorum.İnşallah sorun olmaz.Teşekkürler
Inşallah cnm ilaç vermemesinin nedenini bilmiyorum doktor değiştirdim yarın baska doktora gidicem
Sen yapman gerekenleri yapıyosun zaten gerisi Allah a kalmış.. hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin Rabbim inşallah..
Dua edin ne olur randevum bugünEn iyisini yapmışsın.Her zaman ikinci bir göz daha iyi olur.İnşallah iyi şeyler olur bizim için.Hayırlısı olsun canım.
Dua edin ne olur randevum bugün
Kesemi gördük 6.3 mm çok mutluyum ☺☺☺☺