• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

progestan ?????

HAKTAN82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
105
10
48
42
merhaba herkese....
kızlar bende pko var uzub bir süredir ancak adetlerimde ve hormonlarımda bir düzensizlik olmadığı için doktorlar herhangi bir tedaviye başlamamaıştı.ancak son 2 ay işler değişti en son 17 haziranda adet oldum..geçen hafta doktora gittim progestanla adet olacağımınsöledi..merak ettiğim bu ilacı kullanıp bitirincemi adet oluyoruz...birde ultrasonda rahim zarı kalınlaşması var dedi...meakla ilacın bitmesini bekliyorum...bunu kullanlar varmı....ve bunun gebeliğe etkiisi nedir hamile kalmak imkansız mı acaba???

bendede pco var doktor bana inofolic ve progesteron verdi adetin 16. günü 10 gün kullanacaksın dedi ikisi birlikte hamileliğe yardımcı oluyormuş. progesteronu kullandım bu ayın 9u 10. gündü daha sabah içtim akşamki hapı içmeden öğlen regl oldum . normalden 1 hafta önceye denk geldi doktorada sormayı düşünüyordum ama acaba bitince hemen olunması mı gerekiyordu bilemedimki :S

Back