Progestan kullanımı ve yerleşme kanaması

karakulli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
1.049
507
123
41
Merhaba kızlar, merak ettiğim şey şu… Farzedelim ki hamileyiz ve progestan kullanıyoruz, bu kullanım yerleşme kanaması diye tabir ettiğimiz şeyin önüne geçer mi sizce? Sonuçta kanaması olanlara genelde progesteron türevi ilaçlar veriliyor. Hamileysem eğer kanama manama görmek istemiyorum da artık😒

Bir de progestan sivilce ve sarı akıntı yapar mı? Yardımcı olursanız çoook sevinirim ❤️

Progestan kanama varsa tık diye kesmiyor, yoksa da içeride kalmış eski kanama varsa temizliyor, yani progestan kullandım olmaz diye bı durum yok, ha hiç bi durum yoksa problem yok zaten, akintin biraz artar o kadar

Progestan kanama varsa tık diye kesmiyor, yoksa da içeride kalmış eski kanama varsa temizliyor, yani progestan kullandım olmaz diye bı durum yok, ha hiç bi durum yoksa problem yok zaten, akintin biraz artar o kadar
Anladımm… teşekkür ederim 🙏

Merhabalar. Ben de transfer sonrası progestan kullanıyorum. Bugün 7. Günüm. Afedersiniz fitil olarak uykularken çömelip öyle yerleştiriyorum. Kafama takıldı acaba yanlış mı yapıyorum diye. İnşallah olumsuz yönde bi etki etmez 😔

Back
X