Progestan kullandığı halde lekelenme yaşayanlar..

benim de bir kere kıpkırmızı kanamam oldu ama öncesinde ve sonrasında dediğin gibi akıntıyla karışık halde çok az ve açık renkli pembe, kahverengi olmuştu. 2 haftadır çok şükür bir şey yok. 3 hafta hiçbir şey yapmadan sadece yattım. bu hafta da iş başı yapmak zorunda kaldım. çalışmıyorsan dinlenmene dikkat et. geçecek inşaallah hayırlısıyla kucağımıza alacağız. 😊

Hep yatıyorum. Doktor yatmana gerwk yok dedi ama gözüm korktu bir kere. İnşallah alırız kucağımıza :)

Benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı. Geçen hafta kırmızı kanamam olduğunda bende çok ağladım. Her lavaboya gitmemde korkarak gidiyorum. Şimdi de 2 gündür birden mide bulantılarım kesildi. Ara ara kasık ve karın ağrım oluyor. Nette normal yazıyor fakat içim içimi yiyor birşey mi oldu diye. Çok korkuyorum hayırlısıyla şu zamanları atlatabilsek keşke..
Bugün kalbinin durduğunu öğrendim maalesef kimseye yaşatmasın rabbim

1 aylık hamıleyım ıkızler keselerı gorduk kalp atıslarını bu hafta alcaz . hafıf kanama olmusum bugun fıtıl atıyorum dıye pecete koyuyorum ona gelmıs bıraz leke tarzıı korkuttu benı bırazda agrım var kızlar yasayan varmı ?

X