6 Haftalık hamilelik kesenin yeni gözükmesi ve 6 günlük kanama olması

Benim kesede bebek gorundu ama kalp atışlarını duymadim ,benimkide normalden küçük gibi yarın tekrar randevum var kanamam hala devam ediyor hiç azalma olmadı ama kesede bozulma yok

Merhabalar, aranızda yeniyim 6+3 haftalık hamileyim 6 gün önce kahverengi lekenlenmem oldu acildeki dr keseyi gördü ama kanama alanı vs demedi kendi doktoruna git ilaç yazsın dedi ertesi gün gittim dr de aynı şekil kanama alanı vs bir şey demedi progestan günde 2 defa vajinal yoldan almamı söyledi kese oluştuğu için mi kanama oluyor dedim olabilir dedi ama en öncelik düşük tehlikesi olarak belitti 2 hafta sonra bebeği görelim dedi progestan hapı alıyorum ama hala kahverengi lekelenme devam ediyor bazen pembe bazen siyah bazen kahverengi oluyor progestan kullandıktan sonra ne kadar zaman sonra lekelenme duruyor? Not: ilk hamileliğim
Bende şuan böyle bir şey yaşıyorum sizinki nasıl bitti acaba bana 3 defa almamı söylediler

Bende şuan böyle bir şey yaşıyorum sizinki nasıl bitti acaba bana 3 defa almamı söylediler
Düşük yaptım kendiliğinden düştü 2 hafta sonra adet gördüm sancılı geçti düşük progestanı rahim duvarı kalınlaşsın diye veriyorlar düşüğü önlemek için şuan tekrar hamileyim daha yeni 4 haftalık 2 ay sonra oldu hamilelik zaten 2 ay yapmayın demişti doktor düşükten sonra

X