Progestan dex iğne kullandığı halde lekelenme yaşayanlar

Kızlar merhaba . Tüp bebek transferi oldum yarın inşallah keseyi görmeye gideceğim. Transferden sonra 2-3 gün kahverengi lekelenmem olduğu için doktorum progestan ı günde 2 ye çıkardı. Fakat bugün tuvalete gittiğimde sarı akıntıya karışmış kahverengi lekelenme gördüm . Bu durumu yaşayıp keseyi kalp atışını gören var mı acaba bu bir soruna işaret mi merak ediyorum. Hemşire istirahat öneriyoruz dedi sadece.

Merhaba sonucunuz ne bende çarşamba transfer oldum cuma ve cumartesi 3-4 damla kahve lekelendim

Merhaba sonucunuz ne bende çarşamba transfer oldum cuma ve cumartesi 3-4 damla kahve lekelendim
Merhaba hayırlısı olsun 🙏🏻 sizin lekelenme yapılan işlemden kaynaklı olabilir . Lekelenmeler genelde 5.haftalarda basılıyormuş sanırım ilk üç ay olması normal kabul ediliyormuş bünyeden bünyeye değişiyor bazısında hiç olmuyor bazısında kanama da olabiliyormuş bende paniklemiştim ama panik yapmamaya çalışın. Sonuç olumlu bizim inşallah pozitif haberi alırsınız sizde 🙏🏻

Merhaba hayırlısı olsun 🙏🏻 sizin lekelenme yapılan işlemden kaynaklı olabilir . Lekelenmeler genelde 5.haftalarda basılıyormuş sanırım ilk üç ay olması normal kabul ediliyormuş bünyeden bünyeye değişiyor bazısında hiç olmuyor bazısında kanama da olabiliyormuş bende paniklemiştim ama panik yapmamaya çalışın. Sonuç olumlu bizim inşallah pozitif haberi alırsınız sizde 🙏🏻
Yaa çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah benimde sağlıklıysa olumlu pozitif gelir dua etmekten başka bir seçeneceğimiz kalmadı 🥹❤️

X