- 29 Kasım 2016
- 341
- 256
- 32
- Konu Sahibi atarlibartinli
Yedek doktorum olmasını istediğim için Medicine Hospıtal-Atlas üniversitesi Kadın Doğum Sibel Barut’a gittim. 1 yılı aşkındır instagramdan takip ediyordum çok tatlı çok ilgili görünüyordu. Göründüğü gibi olmuyormuş. Sıfır memnuniyetle eve geri döndüm. Eşimi içeriye almadı, jinekolojik muayene etmek istedi. İstemediğimi söyleyince bozuldu ilgisiz karından muayene etmeler flan. Ben hiçbir özel hastane de ilk aylarda jinekolojik muayene edildiğini görmedim ne kadar zararsız deselerde ben bu muayene çeşidini zararsız bulmuyorum. Bebeğin kalp atışını ilk defa duymamıza rağmen eşimi ısrarla içeriye almadı. Telefona sesini çekelim dedim cihazdan çıkan sesi ben bile zor duyuyorum sesini açın diyorum sesi bu kadar diyor. Verdiği ultrason görüntüsünü saymıyorum bile parlamış bembeyaz bir görüntü berbat bir muayeneydi. Soracağım soruları bile unuttum. Devlet hastanesi bile daha iyiydi. Kendi doktorumdan zaten memnundum ama bu deneyimden sonra gerçekten şükrettim.Doktorunuzu degistirin oncelikle; cunku progesteron fitil olarak daha etkilidir bunu herkes soyler mide asidi etkisini azaltiyor haliyle ama fitilde dogrudan etki gibi dusunun. İkinci olarak agizdan aldiginiz progesteronun dozuyla igne cok farkli bildigim kadariyla. Ben haftada 1 igne ve fitil olarak almama ragmen hafif kanamam devam etmisti. 4-5 hafta yatmistim diye hatirliyorum. Gecmis olsun
Fitil olarak kullanılmasını ben de daha etkili olduğunu okudum ama kimi doktorum tezleri farklı olabiliyor. Ağızdan almaya dayanamadığım için 1 hafta fitil olarak kullandım ciddi anlamda daralma olduğunu elimle hissediyorum sen de de öyle oldu mu? Bir kaç kullanan şikayetlerin de de okudum doğrusu kendimde de görünce tekrar ağızdan almaya devam ettim.