- 29 Kasım 2016
- 341
- 256
- 32
-
- Konu Sahibi atarlibartinli
Yedek doktorum olmasını istediğim için Medicine Hospıtal-Atlas üniversitesi Kadın Doğum Sibel Barut’a gittim. 1 yılı aşkındır instagramdan takip ediyordum çok tatlı çok ilgili görünüyordu. Göründüğü gibi olmuyormuş. Sıfır memnuniyetle eve geri döndüm. Eşimi içeriye almadı, jinekolojik muayene etmek istedi. İstemediğimi söyleyince bozuldu ilgisiz karından muayene etmeler flan. Ben hiçbir özel hastane de ilk aylarda jinekolojik muayene edildiğini görmedim ne kadar zararsız deselerde ben bu muayene çeşidini zararsız bulmuyorum. Bebeğin kalp atışını ilk defa duymamıza rağmen eşimi ısrarla içeriye almadı. Telefona sesini çekelim dedim cihazdan çıkan sesi ben bile zor duyuyorum sesini açın diyorum sesi bu kadar diyor. Verdiği ultrason görüntüsünü saymıyorum bile parlamış bembeyaz bir görüntü berbat bir muayeneydi. Soracağım soruları bile unuttum. Devlet hastanesi bile daha iyiydi. Kendi doktorumdan zaten memnundum ama bu deneyimden sonra gerçekten şükrettim.Doktorunuzu degistirin oncelikle; cunku progesteron fitil olarak daha etkilidir bunu herkes soyler mide asidi etkisini azaltiyor haliyle ama fitilde dogrudan etki gibi dusunun. İkinci olarak agizdan aldiginiz progesteronun dozuyla igne cok farkli bildigim kadariyla. Ben haftada 1 igne ve fitil olarak almama ragmen hafif kanamam devam etmisti. 4-5 hafta yatmistim diye hatirliyorum. Gecmis olsun
Yok cnm 2 ay önce 13+5 de kalp atışı durduğu için kaybettim.. Bazı doktorlar çok ters oluyor maalesef azarlamaktan başka bir şey yapmiyorlar inşallah bir şey olmaz Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok stres yapma mümkün oldukça dinlenTeşekkür ederim canım. Doktorlar alışkın olduğu için bizim kadar korku yaşamıyorlar. Benim de 1 yıl önce ilk gebeliğim de 9. haftasında kalbi durmuştu. Aynı şeyin tekrarlanmasından çok korkuyorum. Şimdi de Yedekte başka bir doktorum daha olsun dedim. Medicine Hospıtal-Atlas üniversitesine gittim. Sıfır memnuniyetle eve geri döndüm. Eşimi içeriye almadı, jinekolojik muayene etmek istedi. Ben hiçbir özel hastane de ilk aylarda jinekolojik muayene edildiğini görmedim ne kadar zararsız deselerde ben bu muayene çeşidini zararsız bulmuyorum. Bebeğin kalp atışını ilk defa duymamıza rağmen eşimi ısrarla içeriye almadı. Telefona sesini çekelim dedim cihazdan çıkan sesi ben bile zor duyuyorum sesini açın diyorum sesi bu kadar diyor. Verdiği ultrason görüntüsünü saymıyorum bile parlamış bembeyaz bir görüntü berbat bir muayeneydi. Soracağım soruları bile unuttum. Devlet hastanesi bile daha iyiydi.
Bebeğin var mı şuan ?
Rica ederim. İnşaallah şu zamanları hayırlısıyla atlatırız.Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Cevap için teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun. Rabbim inşaallah sana da tekrar gebelik nasip eder ve sorunsuz kucağına alırsın.Yok cnm 2 ay önce 13+5 de kalp atışı durduğu için kaybettim.. Bazı doktorlar çok ters oluyor maalesef azarlamaktan başka bir şey yapmiyorlar inşallah bir şey olmaz Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok stres yapma mümkün oldukça dinlen
Amin canım benim hepimize inşallahÇok geçmiş olsun. Rabbim inşaallah sana da tekrar gebelik nasip eder ve sorunsuz kucağına alırsın.
O doktor sizin talihsizliginiz olmus. Keske muayene olmakta diretmeyip cikip baska doktora gitseydiniz.Yedek doktorum olmasını istediğim için Medicine Hospıtal-Atlas üniversitesi Kadın Doğum Sibel Barut’a gittim. 1 yılı aşkındır instagramdan takip ediyordum çok tatlı çok ilgili görünüyordu. Göründüğü gibi olmuyormuş. Sıfır memnuniyetle eve geri döndüm. Eşimi içeriye almadı, jinekolojik muayene etmek istedi. İstemediğimi söyleyince bozuldu ilgisiz karından muayene etmeler flan. Ben hiçbir özel hastane de ilk aylarda jinekolojik muayene edildiğini görmedim ne kadar zararsız deselerde ben bu muayene çeşidini zararsız bulmuyorum. Bebeğin kalp atışını ilk defa duymamıza rağmen eşimi ısrarla içeriye almadı. Telefona sesini çekelim dedim cihazdan çıkan sesi ben bile zor duyuyorum sesini açın diyorum sesi bu kadar diyor. Verdiği ultrason görüntüsünü saymıyorum bile parlamış bembeyaz bir görüntü berbat bir muayeneydi. Soracağım soruları bile unuttum. Devlet hastanesi bile daha iyiydi. Kendi doktorumdan zaten memnundum ama bu deneyimden sonra gerçekten şükrettim.
Fitil olarak kullanılmasını ben de daha etkili olduğunu okudum ama kimi doktorum tezleri farklı olabiliyor. Ağızdan almaya dayanamadığım için 1 hafta fitil olarak kullandım ciddi anlamda daralma olduğunu elimle hissediyorum sen de de öyle oldu mu? Bir kaç kullanan şikayetlerin de de okudum doğrusu kendimde de görünce tekrar ağızdan almaya devam ettim.
1saatlik yol gitmiştim ve yılbaşı arifesi olduğu için heryer yarım gün çalışıyordu. Jinekolojik muayeneyi kabul etmedim karından muayene oldum zaten bir daha gideceğimi sanmıyorum. Hepimiz için her şey iyi olur umarım. Teşekkür ediyorum.O doktor sizin talihsizliginiz olmus. Keske muayene olmakta diretmeyip cikip baska doktora gitseydiniz.
Fitilde daralma inanin hatirlamiyorum, bir de cok zaman gecti benim hamileligim uzerinden. Umarim her sey iyi olur sizin icin
Merhaba sizin durum nasil oldu?Aynı benim de öyle oldu. Gidip kötü bişeyle yüzleşmeye de korkuyorum bekliyorum bakalım . İnşallah güzel haberler alırsınız
Lekelenmlerim şu an yok, sancılarım var arada ama bebekte bişey yok şükürMerhaba sizin durum nasil oldu?
Sukur benim de yok ama gecen hafta kese gorduk ve bidaha bakmadik p.tesi gunu kalp atsisi icin cagirdi..suan bazen belirtu oluyo bazrn olmuyo korkuyorum o yuzden...yani hamile hissediyorum yarim saat sonra icimde bosluk veya hic gebe degilmisim gbi hissediyom anlamadim gittiLekelenmlerim şu an yok, sancılarım var arada ama bebekte bişey yok şükür
Canım biraz geç dönüş yaptım. Perşembe günü doktora gittim. Çok şükür kalp atışlarını duyduk. Ve mide bulantılarım tekrar başladı. Bu sefer başka doktora gittim kendi doktorumdan iyi olacağı düşüncesi ile sıfır memnuniyetle bir ton sinirle eve döndüm ama genel olarak durumumuz iyi kalp atışını öncesinde duymamıştım ilk defa duydum. Mide bulantımız hiç geçmeyecek hissimiz var evet ama gebelikte mide bulantısı ara ara azalıp sonda devam eden birşeymiş. Lekelenmem de olmadı son zamanlarda umarım da olmaz.
Merhaba hayirli olsun...bahsettigniz kanama acik kirmizi yani taze kan degil ise endise etmeyin...gebeliklerin %30 unda ilk haftalarda olur bu tarz kanamalar dusuk riski demek aslinda ama siz yatip dinlenin benim de vardi 2 haftadir lavabo ve yemek yemek icin masa basina oturmaktan baska hep uzandim ....ben de gecen hafta kese gormustum bugun 6+1im henjz kalp atisini duyamadik...3 dusugum var insallah bu sefer saglikla duyarim bebegimin kalbini.insallah bu sefer Rabbim nasip eder sagliklaNe güzel bebek de siz de İyisiniz
Bu sabah hamile olduğumu öğrendim. 6+3üm. Her şey yolunda dedi doktor ama şimdi kanamam başladı
O kadar kötüyüm ki
Hemen progestan al fitil olarak dedi ama çok korkuyorum
Merhaba hayirli olsun...bahsettigniz kanama acik kirmizi yani taze kan degil ise endise etmeyin...gebeliklerin %30 unda ilk haftalarda olur bu tarz kanamalar dusuk riski demek aslinda ama siz yatip dinlenin benim de vardi 2 haftadir lavabo ve yemek yemek icin masa basina oturmaktan baska hep uzandim ....ben de gecen hafta kese gormustum bugun 6+1im henjz kalp atisini duyamadik...3 dusugum var insallah bu sefer saglikla duyarim bebegimin kalbini.insallah bu sefer Rabbim nasip eder saglikla
Aminnn insallahhh sagliklaMerhaba
Önce kahverengiydi ama baya sulu, açık tonda
Şimdi sulu kırmızı. Kopkoyu kırmızı değiş ama sulu açık
Size de çok geçmiş olsun, umarım kalp atışlarını duyarız miniklerimizin
Biz şu an 10. Haftanın içindeyiz ama bugün şiddetli kasık ağrılarım sancılarım oldu. Doktorumuza pazartesi gideceğiz inşallah bişey yoktur sürekli hep bir korku içindeyimSukur benim de yok ama gecen hafta kese gorduk ve bidaha bakmadik p.tesi gunu kalp atsisi icin cagirdi..suan bazen belirtu oluyo bazrn olmuyo korkuyorum o yuzden...yani hamile hissediyorum yarim saat sonra icimde bosluk veya hic gebe degilmisim gbi hissediyom anlamadim gitti
Yalniz degilsiniz...sanirim bu sitedeki cogu kadin da bizim gibi...hamilelik cok tuhaf bir donem gercekten..sanki 9 ay her an her saniye belirtilerimiz olmasi lazimmis gibiBiz şu an 10. Haftanın içindeyiz ama bugün şiddetli kasık ağrılarım sancılarım oldu. Doktorumuza pazartesi gideceğiz inşallah bişey yoktur sürekli hep bir korku içindeyim
Ne güzel bebek de siz de İyisiniz
Bu sabah hamile olduğumu öğrendim. 6+3üm. Her şey yolunda dedi doktor ama şimdi kanamam başladı
O kadar kötüyüm ki
Hemen progestan al fitil olarak dedi ama çok korkuyorum
Kanama denir mi bilememdiğer gebeliğim 9.hafta da kalbi durması sebebiyle düşükle sonuçlanmıştı. Şimdi 9. hafta içerisindeyiz bu hafta biraz tedriginim doktorum mutlaka haftaya kontrole geliyorsun dedi. Umarım kötü bir şey yoktur.
Kanaman çok muydu? Progestanı düzenli kullan yemene içmene çok dikkat et atlatırsın inşaallah hayırlısıyla.
Kanama denir mi bilemem
Böyle peçeteye pembe açık kırmızı şeffaf bi akıntıydı aslında
Ama kırmızıyı görünce tabi çok üzüldüm.
Pazartesi kontrole gittiğimizde her şey yolundaydı. Umarım böyle devam eder. Hala da korkuyorum ara ara.
2 hafta sonra yine kontrolüm var. Allah yüzümüze baksın. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz