- 29 Kasım 2016
- 341
- 256
- 32
- Konu Sahibi atarlibartinli
Arkadaşlar merhaba, 6 haftalık hamileyim. 5,5 haftalık muayenemizde henüz kalp atışımız başlamadı. Geçen hafta kırmızı kanamam oldu doktorum istirahat ve günde 3 adet Progestan içmemi söyledi.
Kanama sadece 1 kere olmuştu devamı gelmedi ama progestanı kullandıktan 1 hafta sonra kahverengi lekelenmem oldu. Doktora gittim kontrolleri yaptığında bir sıkıntı olmadığını ama lekelenmelerin renginin önemli olduğunu ve bir tehdit içerdiğini söyledi. 4 gün sonra yani bugün tekrar lekelenmem oldu. Yumurta akı kıvamında sapsarı akıntım oluyor akıntıya karışmış halde kahverengi kırmızı arası peçeteye geliyor.
Progestan kullandığı halde lekelenme yaşayan var mı?
İlk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için çok tedirginim.
Kanama sadece 1 kere olmuştu devamı gelmedi ama progestanı kullandıktan 1 hafta sonra kahverengi lekelenmem oldu. Doktora gittim kontrolleri yaptığında bir sıkıntı olmadığını ama lekelenmelerin renginin önemli olduğunu ve bir tehdit içerdiğini söyledi. 4 gün sonra yani bugün tekrar lekelenmem oldu. Yumurta akı kıvamında sapsarı akıntım oluyor akıntıya karışmış halde kahverengi kırmızı arası peçeteye geliyor.
Progestan kullandığı halde lekelenme yaşayan var mı?
İlk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için çok tedirginim.