Progestan KULLANANLAR

interesting

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2013
19
0
6
34
Van
Kizlar 13 haftalik hamileyim bu sbah lavaboda kan a benzemeyen ama turuncu renge yakin bis sivi gordum doktorumu aradim birkac gun bekleyelim yada Progestan kullanalim dedi korkuyorum progestan yan etkileri var mi

Selam canım

Hamile değilim ama hem hamile kalmak hemde adetimin düzene girmesi için bu ilacı verdı doktorum ama alttan fıtıl olarak cunku dıger turlu asırı derecede halsızlık uyku ve kabızlık yapıyormus ayrıca 6 haftalık hamıle arkadasım ıle beraber gıttık doktora aynı doktor ona da progestan verdı fıtıl olarak bebegın dusmemesı ve rahıme tutunması ıcın bence hıc zaman kaybetme acılen doktora gıtmelısın

Doktoruma başvurdum progestan yazalim dedi ben istemedim kanama dgldi sanirim benim ki sabah 8 de olmustu ama dvm eden bir kanama yada lekelenme olmadi tesekkurler ilgine

Kızlar beni de aydınlatın karnımın alt kısmında ağrı oluyo o da herzaman değil ayakta çok kaldığımda yorulduğum da oluyo. Doktora söylediğim de kanama var mı dedi yok dedim ben sadece ağrı oluyo ara sıra deyince progestan verdi. Bulantı yapıyo diye korkuyorum kötü bişey olur diye de korkuyorum. Bu arada 14+ 3 günlük. Son olarak da düşük tehlikesi ne zaman biter bileniniz var mı

canım düşük tehlikesi hiç bitmior .çünkü artık insanlar sağlıksız hormonlu

Bende kullanıyorum progesteron canım ama hamile Değilim

Gebeligimin 8. Haftasi gibiydi uykularimdan uyandiran sancilarim oldu kendimden geciyordum adeta progestan kullandim veren doktordan Allah razi olsun bana o kadsr iyi geldi ki. Hicbir sakincasi yok diye biliyorum. Sancim dayanilmayacak sekilde oldugu zaman kullandim ve gercekten de faydasini gordum. Dusuk olmamasi icin bu ilaci kullandiriyorlar sanirim. Icin rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…