- Konu Sahibi interesting
-
Selam canım
Hamile değilim ama hem hamile kalmak hemde adetimin düzene girmesi için bu ilacı verdı doktorum ama alttan fıtıl olarak cunku dıger turlu asırı derecede halsızlık uyku ve kabızlık yapıyormus ayrıca 6 haftalık hamıle arkadasım ıle beraber gıttık doktora aynı doktor ona da progestan verdı fıtıl olarak bebegın dusmemesı ve rahıme tutunması ıcın bence hıc zaman kaybetme acılen doktora gıtmelısın
canım düşük tehlikesi hiç bitmior .çünkü artık insanlar sağlıksız hormonluKızlar beni de aydınlatın karnımın alt kısmında ağrı oluyo o da herzaman değil ayakta çok kaldığımda yorulduğum da oluyo. Doktora söylediğim de kanama var mı dedi yok dedim ben sadece ağrı oluyo ara sıra deyince progestan verdi. Bulantı yapıyo diye korkuyorum kötü bişey olur diye de korkuyorum. Bu arada 14+ 3 günlük. Son olarak da düşük tehlikesi ne zaman biter bileniniz var mı
kizlar benim dojtorumda bana. Progestan vermisti gebe kalmaya yardimci olsun diye ne zaman baslamaliyim bide jac adet kullanmam lazim bunlari sormayi unutmusdum....
kizlar benim dojtorumda bana. Progestan vermisti gebe kalmaya yardimci olsun diye ne zaman baslamaliyim bide jac adet kullanmam lazim bunlari sormayi unutmusdum....
bazilar adetin 15. Veya 17.gun baslamis. Adet ilduktan sonra baslasam olurmu ki
bazilar adetin 15. Veya 17.gun baslamis. Adet ilduktan sonra baslasam olurmu ki
evet sekerim yani adetin 17.gunu basliyolar adet olana kadar veya olmuyorsun gebe kalmis oluyorsun.
evet sekerim yani adetin 17.gunu basliyolar adet olana kadar veya olmuyorsun gebe kalmis oluyorsun.
adet duzenini bozmaz dime.bide kac tane atiyorsun
adet duzenini bozmaz dime.bide kac tane atiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?