Merhaba iğneyi yanınızda taşıyıp tuvalette falan yapabilirsiniz ben dışarı cıkacağımda öyle yapıyorum, fitil evet zor günlük hayatı çok etkiliyor malesefMerhaba kızlar. Tüp bebek transfer asamasındayım.gebelik olursa 12. Haftaya kadar progestan fitil günde 3 kez, progestan iğne bir kere uygulanması gerekiyormuş. Çalışırken bunları nasıl yaptınız yani fitilden sonra uzanmak gerekiyor dışarıda nasıl yapılır bu bilemiyorum. İğne de öğlen vakti. Yani evde olmak en iyisi ama işe de gitmem gerekiyor siz bu süreçte ne yaptınız?
Fitilden sonra uzanmak şart değil demişti bana doktorum, içeri ittirmen yeterli demişti. Ama evet etkiliyor haklısınız. Kalçadan iğneyi de öğle yemeği saatlerinize getirebilirsiniz.Merhaba kızlar. Tüp bebek transfer asamasındayım.gebelik olursa 12. Haftaya kadar progestan fitil günde 3 kez, progestan iğne bir kere uygulanması gerekiyormuş. Çalışırken bunları nasıl yaptınız yani fitilden sonra uzanmak gerekiyor dışarıda nasıl yapılır bu bilemiyorum. İğne de öğlen vakti. Yani evde olmak en iyisi ama işe de gitmem gerekiyor siz bu süreçte ne yaptınız?
Ben 1.5 aydır her gün kullanıyorum hiç böyle bir sorun yaşamadım. 2 haftadır 6 tane kullanıyorum hatta, vajina girişinde bırakırsanız çıkabilir ittirebildiğiniz kadar ittirmek gerekiyor.Fitilden sonra 15 dk uzanmak gerekiyor yoksa geri çıkıyor
iğneyi kendimde yapamıyorumFitilden sonra uzanmak şart değil demişti bana doktorum, içeri ittirmen yeterli demişti. Ama evet etkiliyor haklısınız. Kalçadan iğneyi de öğle yemeği saatlerinize getirebilirsiniz.
Uzanmak şart değil aslinsa evde fitil koyup uzandigimda bi sekilde akıyor azda olsa oturma imkanın varsa mesela ben koyduktan sonra 10 dk oturuyorum sorun oluyor az bisey akıyor bence akmasına takılma onun birde progestan kalcadan yapılan yagli bi iğne zaten nasıl kendi yapacaksın ki zaten bence sıkıntılı olabilir illa öğlen mi olması gerekiyormuş bana öyle bi şart koymamışlardi mesela nerde çalışıyorsun bilmiyorum ama fabrikalarda doktor oluyor mesela eger sürekli duran bi doktor varsa onunla görüşebilirsin benceiğneyi kendimde yapamıyorumfitilde çıkıyor sonrasında bunu iş yerinde nasıl yapabilirim bilmiyorum uzanmak şart gibi
Ben aşılama tedavisinde kullanmıştım hemen dökülüyor du bendeBen 1.5 aydır her gün kullanıyorum hiç böyle bir sorun yaşamadım. 2 haftadır 6 tane kullanıyorum hatta, vajina girişinde bırakırsanız çıkabilir ittirebildiğiniz kadar ittirmek gerekiyor.
Eriyip bir kısmı akıyor zaten, o normalBen aşılama tedavisinde kullanmıştım hemen dökülüyor du bende
Pamuğa kolonya sürüp yapacagin bölgeyi islat bide iki elinde tut alttan üstte yapacağın yer arada kalsin çok bastirma sadece tut bende kan sulandurucu iğneyi çok zor yapıyordum öyle dha kolay oluyorduFitil için yatılması gerek gibi düşünmüştüm bende ilk kez bugün aldım da tam kullanımını bilmiyorum. İğneyi kalçadan olarak vermediler göbekten iğne olarak yapıyorum
Bana da doktor günde 3 tane verdi öğlenleri evde olmadığım için zor olacak. Lavaboda koysam geri gelir mi acaba.Ben 1.5 aydır her gün kullanıyorum hiç böyle bir sorun yaşamadım. 2 haftadır 6 tane kullanıyorum hatta, vajina girişinde bırakırsanız çıkabilir ittirebildiğiniz kadar ittirmek gerekiyor.
İyice ittirirseniz sıkıntı olmaz, ben de lavaboda yapıyorum.Bana da doktor günde 3 tane verdi öğlenleri evde olmadığım için zor olacak. Lavaboda koysam geri gelir mi acaba.
İyice ittirirseniz sıkıntı olmaz, ben de teşekkürler bende kahverengi akıntı oldu transfer oncesi asamadayim normal mi acaba doktoru arayacağım birazdan. Birde siz koyduktan sonra istirahat ettiniz mi bana yarım saat dinlen dedi
Merhaba kızlar. Tüp bebek transfer asamasındayım.gebelik olursa 12. Haftaya kadar progestan fitil günde 3 kez, progestan iğne bir kere uygulanması gerekiyormuş. Çalışırken bunları nasıl yaptınız yani fitilden sonra uzanmak gerekiyor dışarıda nasıl yapılır bu bilemiyorum. İğne de öğlen vakti. Yani evde olmak en iyisi ama işe de gitmem gerekiyor siz bu süreçte ne yaptınız?