Saol ablaEllerine emeğine sağlık canım muhteşem olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Sadece size yaptırmadım.Kendimde o işkenceyi yaşayıp yazın pasta nasıl yapılır öğrenmiş oldumSaol abla
Iyiki yapmışsın bidaha bizden yazın pasta beklemezsin artikSadece size yaptırmadım.Kendimde o işkenceyi yaşayıp yazın pasta nasıl yapılır öğrenmiş oldum
Aaaa benim suçum yok siz istedinizIyiki yapmışsın bidaha bizden yazın pasta beklemezsin artik
Çok fenasin sanki her kategori ne istedigimizi soruyosunAaaa benim suçum yok siz istedinizDer kenara çekilirim
Saol canımEllerine sağlık canım çok güzel olmuş başarılar
Çok konuşma sen dese idinSaol canımEşim beğenmedi bilyormsun görselliği yokmuş
Ama nabız yokluyorum siz anlamıyorsunuzÇok fenasin sanki her kategori ne istedigimizi soruyosuninşallah unutup istemeyiz ne diyelim
Istedigi gibi yapmadim ya ondan begenmiyiÇok konuşma sen dese idin
Yaaa o kadan pilav dedim nabzim gelmedi miAma nabız yokluyorum siz anlamıyorsunuz
Kışa yaparız aklımda merak etmeYaaa o kadan pilav dedim nabzim gelmedi mi
Etten sonra pilav güzel gider dimiKışa yaparız aklımda merak etme
Dur bakalımEtten sonra pilav güzel gider dimi
Duruyorum olsun muDur bakalım
Saol canım çok rahat valla sivamasi suslemesi pastayı oynatmadan hallediyosun herseyiEllerine emeğine sağlık canım benimbende sipariş ettim döner sıvama standı kendi icat ettiğim döner stant biraz sallanmaya başlamıştı Nasıl kullanımı peki rahat dönüyor mu
Aynen canım gelecek yarın heyecanla bekliyorum bendeSaol canım çok rahat valla sivamasi suslemesi pastayı oynatmadan hallediyosun herseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?