- 8 Nisan 2017
- 56.855
- 298.433
Evet ben de farketim onu birdaki tarifleri başka yere atmıyorum ifşa olmayayım diyeFotolardan anlamazlar mı Google da bile çıkıyor bu tarifler hakkında kısmı vb gizli oluyo birtek bütün msjlari görünüyor sonuçta:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben de farketim onu birdaki tarifleri başka yere atmıyorum ifşa olmayayım diyeFotolardan anlamazlar mı Google da bile çıkıyor bu tarifler hakkında kısmı vb gizli oluyo birtek bütün msjlari görünüyor sonuçta:)
Bende atmıyorum inst açıp paylasasim geliyeah arada ,onu da başka isimle açarım herhaldeEvet ben de farketim onu birdaki tarifleri başka yere atmıyorum ifşa olmayayım diye
Simdiye kadar soranlara site ismini gecistirerek galeriden fotolari gosterdim sadecegoogle dan arayip bulan var midir bilmem amakonular kapali oldugu surece sorun yokmesajlar da bi sayiya kadar cikiyo zatenBuradaki nikini ogrenmiyorlar mi?
Ben atiyorum ki hedef sasirtayimEvet ben de farketim onu birdaki tarifleri başka yere atmıyorum ifşa olmayayım diye
Çakal seniSimdiye kadar soranlara site ismini gecistirerek galeriden fotolari gosterdim sadecegoogle dan arayip bulan var midir bilmem amakonular kapali oldugu surece sorun yokmesajlar da bi sayiya kadar cikiyo zaten
Napsak ki bilemedimAy canım çektiiii be
Çok teşekkür ederimÜfff adanada lisede dersaneye giderken yediğim bir yer vardı onunki gibi olmuuşşş
eline sağlık muhteşem görünüyor başarılar
Herkese merhaba
Hemen tarifime geçiyorum
Hamuru için;
2 su bardağı su
250gr tereyağ veya margarin
2.5 su bardağı un
6 adet yumurta
İç Kreması için;
500 ml süt
1 yumurta
1 çay bardağı şeker
3 yemek kaşığı un
3yemek kaşığı mısır nişastası
1 paket vanilya
1dolu kaşık labne
Üzeri için;
1 paket çikolata sosu
bitter ya da sütlü çikolata 50 gram
Hazırlanışı
Bir tencere İçerisine yağ ve suyumuzu ekleyip, yağ eriyene dek karıştıralım.
Kaynamaya başladığındabunu eleyerek yedire yedire ilave edip pişirerek kıvamı gelene kadar temel hamuru oluşturuyoruz.
Ara ara karıştırmayı unutmayın.
Hamurumuzun ılıması ve dinlenmesi için 15-30 dakika kadar bekletip, yumurtalarımızı teker teker İçerisine kırarak çırpıyoruz.
Hamurumuzu tercihen bir sıkma torbasına alıp, cevizden biraz büyük olucak şekilde yağlı kağıt üzerine belirli aralıklalar sıkıyoruz.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında-fırın kapağını hiç açmadan kontrollü 40-45 dakika pişirdikten sonra, dinlenmesi için bekletiyoruz.sureyi ve ısıyı firininiza göre ayarlayabilirsiniz
Kreması için;
Soğuk olan sütümüzün içerisine; vanilya hariç tüm malzemeler eklenip, ocak açılmadan iyice çırparak, pürüzsüz bir kıvama gelene dek işleme devam ediyoruz.
Kıvam oluştuğunda ocağı açıp göz göz olana dek pişirme işlemini tamamlıyoruz.
Göz göz olduğunda; vanilyası katılıp, 1-2 dakika daha bu şekilde karıştırarak tutulduktan sonra ocaktan alınıp ılıması için biraz dinlendiriyoruz.
Son işlem olarak labnemizi ekleyip 2-3dak. Çırpıyoruz.
cikolata sosumuzu pakette belirtildiği şekilde hazırlayıp içerisinde cikolatamizi eritiyoruz.hamurlarımız ortadan ikiye kesilip, İçersine bolca kremasından katılarak üst kapağı kapatıyoruz.
Üzerlerine bolca çikolata sosu dökülen profiterollerimiz servise hazırdır. ❤❤
Not:ben hamurunu iki ölçü yaptım,bir kısmını daha sonra kullanmak için.denemek isteyenler krema yarım ölçü hamur için.profiterolunuzun sonmemesi için iyi pisirmeniz gerekir.
Eki Görüntüle 2596950 Eki Görüntüle 2596951 Eki Görüntüle 2596952 Eki Görüntüle 2596953 Eki Görüntüle 2596954 Eki Görüntüle 2596955 Eki Görüntüle 2596956 Eki Görüntüle 2596958 Eki Görüntüle 2596959 Eki Görüntüle 2596960 Eki Görüntüle 2596961
Sağol canısı ben kaldım tabikiEski profiterolcülerden kim kaldı
Nefiss olmuş canım
Başarılar dilemeyeyim gerek yok bence
O el hiç durmuyor:)anne ver de yiyelim artık dedi çocuğumO catalli el nedir yerim onii
Sağol canım çokta aman aman bir yer değil aslinda, çok işi var da yapan Yok,havalar ısınınca niyetim var temizleyip birşeyler ekmeye bakalım:)Sen de amatörsen
ellerine sağlık canım. Yarışmada başarılar diliyorum
Bu arada yasadigin yer çok güzel, çok merak ettim.
Sağol canım hepimizin ilk yarışmaları aşağı yukarı aynı sende zamanla gelistirisin kendini:)Ellerine sağlık çok güzel görünüyor. Maşallah hepiniz usta olmuşsunuz yaa benim benim hiç şansım yok
Çok Teşekkür ederim Keşke ikram edebilseydim o bahçe bana hiç birincilik getirmedi adı var oyu YokYeme de yanında hayran hayran bak ciğerci kedisi gibiyim şu an
Tadını biliyorum en azından diyeceğim de canfebimin elinden nasıldır ki ahhhh ahhh...
Canım bir bahçemiz yok ki yarismada birinci olalim hep ondan ...
Çok konuştum başarılar dileyip gideyim. Şansın bol olsun kuzum. Ellerine kollarına sağlık . O minik parmaklardan da öperim...
kiyamam kizO el hiç durmuyor:)anne ver de yiyelim artık dedi çocuğum