- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Çok teşekkürlerElinize saglik cok guzel bir sunum olmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürlerElinize saglik cok guzel bir sunum olmus
Sağol şekerim beni tutmana gerek Yok katılma yeter video uğruna mutfağı batirdigim doğrudurMillette beceriye bak yaaa videolu tarif
Bacım havalar soğuk üşütücen o dış çekimlerde her yeri de kirletmişsin zaten
Kıskandığım çok belli oldu mu
Valla nefis görünüyorlar canişkom ellerine sağlık, ben seni tutuyorum
Teşekkür ederimEllerine saglik canim cok nefis gözüküyorlar
Sağol canım çilek cennetim yok bende çikolatadan yuriyim dedimEllerine sağlık cano. Ortalığı yıktın geçtin.
Profiterol harika görünüyor
Yarışmada başarılar dilerim
Teşekkür ederim canım bahçeyi benden başka kullanan yok karantinaya aldımEllerine emeğine sağlık çok çok güzel olmuş hakikaten virus kol geziyor gir artık icerlere
Başarılar diliyorum
Sağol canım zor oldu biraz ,birde video yanlışlıkla silerim ya da montajlayamazsam diye arada foto da çektim mecbur.Bazi yerlerde açık unutmuşum kamerayıVay canoma bak sen ya mitfagina misafir etmis bizibaya yorucu olmustur ama hem foto hem videoben de istedim yeaaa
Ellerine saglik bu aradatabagi alip yine dag bayir dolaşmişsin
Bir tavuğum bile yokBir gün bahçede ters kepçe gelecek tavuklara yarayacak
O benden önce koşuyorhayir o degil yazik sabiyi de surukluyo pesinden
Bahar geldi kız ne soğuğuSoguk ama
Aynen canımBurda havalar bir kaç gündür güzel gidiyor :))
Buyurun Benimzalimeyyyyyyyyy
Napsin cocuk da alisti tabagi gorunce anliyo bahceye cikilacaginiben yemek yaptim gecen kizim anne fotosunu cek de yiyeyim aciktim diyoher yemegin fotosunu cekiyorun saniyolarO benden önce koşuyor
Çocuklarda oluşturduğumuz algıya bakNapsin cocuk da alisti tabagi gorunce anliyo bahceye cikilacaginiben yemek yaptim gecen kizim anne fotosunu cek de yiyeyim aciktim diyoher yemegin fotosunu cekiyorun saniyolar
Pskilocilerini bozdukÇocuklarda oluşturduğumuz algıya bak
Ahahahaha bu şey gibi olmuş severek takip ediyoruzPskilocilerini bozduk
Cocuklari gectim gecen kuaforum diyo ki artik katilmiyo musun yemek yarismalarinawatsap durumuna yemek fotosu koymuyosun
Kazaninca da ne kazandin diye soruyolarbi gun esimin arkadasi cocugunun dogum gunune davet etmisti.kalabalikta akrabalarindan birisi pasta yapmis onu anlatiyo adam geldi kenardan diyo ki ne hava atiyosun bak millete yarismalara katiliyorbenimki arkadaslarina da anlatmisVe
Ahahahaha bu şey gibi olmuş severek takip ediyoruz
Buradaki nikini ogrenmiyorlar mi?Pskilocilerini bozduk
Cocuklari gectim gecen kuaforum diyo ki artik katilmiyo musun yemek yarismalarinawatsap durumuna yemek fotosu koymuyosun
Bende korkuyorum benimki KV falan anlatacak diyeKazaninca da ne kazandin diye soruyolarbi gun esimin arkadasi cocugunun dogum gunune davet etmisti.kalabalikta akrabalarindan birisi pasta yapmis onu anlatiyo adam geldi kenardan diyo ki ne hava atiyosun bak millete yarismalara katiliyorbenimki arkadaslarina da anlatmis
Profili bayağı bir sınırlıBuradaki nikini ogrenmiyorlar mi?
Fotolardan anlamazlar mı Google da bile çıkıyor bu tarifler hakkında kısmı vb gizli oluyo birtek bütün msjlari görünüyor sonuçta:)Profili bayağı bir sınırlı