Tatlı Tarifi Profiterol

Millette beceriye bak yaaa videolu tarif 😍
Bacım havalar soğuk üşütücen o dış çekimlerde 😂her yeri de kirletmişsin zaten 🤦🏼‍♀️
Kıskandığım çok belli oldu mu :KK45:
Valla nefis görünüyorlar canişkom ellerine sağlık, ben seni tutuyorum 😍
Sağol şekerim 😘beni tutmana gerek Yok katılma yeter 😎 video uğruna mutfağı batirdigim doğrudur 🤦

Vay canoma bak sen ya mitfagina misafir etmis bizi🤭🤭🤭🤭🤭baya yorucu olmustur ama hem foto hem video🙄🙄ben de istedim yeaaa:KK45:
Ellerine saglik bu arada😍😍😍😍tabagi alip yine dag bayir dolaşmişsin:KK70:
Sağol canım zor oldu biraz ,birde video yanlışlıkla silerim ya da montajlayamazsam diye arada foto da çektim mecbur.Bazi yerlerde açık unutmuşum kamerayı 🤦
Tatliya d vitamini depoladim bahçede fena mı:KK70:

Ve

Ahahahaha bu şey gibi olmuş severek takip ediyoruz 😂
Kazaninca da ne kazandin diye soruyolar:KK70:bi gun esimin arkadasi cocugunun dogum gunune davet etmisti.kalabalikta akrabalarindan birisi pasta yapmis onu anlatiyo adam geldi kenardan diyo ki ne hava atiyosun bak millete yarismalara katiliyor:KK70:benimki arkadaslarina da anlatmis:KK70:

Kazaninca da ne kazandin diye soruyolar:KK70:bi gun esimin arkadasi cocugunun dogum gunune davet etmisti.kalabalikta akrabalarindan birisi pasta yapmis onu anlatiyo adam geldi kenardan diyo ki ne hava atiyosun bak millete yarismalara katiliyor:KK70:benimki arkadaslarina da anlatmis:KK70:
Bende korkuyorum benimki KV falan anlatacak diye 🤣🤣

X