• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Profiterol-Resimli

hamurun içine vanilya ya gerek yok ,çünkü iç kremasına zaten koyuluyor...üzerine de çikolata sos dökünce kesinlikle kokmuyor...hamur sıcakken kokabilir,içinde 3-4 yumurta çünkü..kokmaması anormal,ama soğuyunca gidiyor...

çok güzel olmuş canım ellerinize sağlık :) bende yapardım bi ara çokk.
mini fırınımın camı kırıldı yaptırmıyorum özelliklee yoksa yapmadan duramamm kaydirigubbakcemile3
doğumdan sonraki kiloları da çabuk verdimm bu yüzdensengözlerimebaksanab:roflol:

valla haftalardr bakıom netten...tek sewmedım sey acı cuku soss..bitter cukulatayıda hıc sewmem..hamur ve krma koly ...ama sosa cok takık hldeyım baklım bu nasıl olcakk.emgıne saglıkkk canımmmmm

hmmm canim cektivallacokacimcoook bunu bir kez istanbulda fatih te yemistim bayildim tadina tadi damagimda kaldi hep duyarim ama hic yapmadim hazir tarifide bulmuske mutlaka deniycem
paylastigin icin cok tesekkürler ellerina saglikkaydirigubbakcemile3

Bende çok severim ve guzel olur profiterollerim içine hep krem santı koyuyodum bugun senin tarifinle yapcam canım eline sağlık

vallah cok duydum adini, mutlaka anneme yapdirtmaliyim. cokacimcoook
ellerine saglik... cok tesekkür ederim a.s.
margarin yerine tereyagi kullanlabilinirmi? :uhm:

Bende çok severim ve guzel olur profiterollerim içine hep krem santı koyuyodum bugun senin tarifinle yapcam canım eline sağlık

afiyet olsun,içi kremalı daha güzel oluyor,bugün yine yaptım misafirlerim vardı,hepsi bayıldı:)ama resmini ekle,bekliyorum..

vallah cok duydum adini, mutlaka anneme yapdirtmaliyim. cokacimcoook
ellerine saglik... cok tesekkür ederim a.s.
margarin yerine tereyagi kullanlabilinirmi? :uhm:

kullanılabilir ama,ağır gelir,margarini tavsiye ederim...zaten çok kremalı bi tatlı,bi de tereyağının ağırlığı çökmesin:)a.sa.sa.s

canım gayet guzel oldu eline sağlık krem santıyle yapıyodum oda cok guzel oluyodu tatlım tlfnun kablosu bozuldu atamadımda inş bidahakine zaten profiterol vazgecemediklerim arasında 2 3 yıldır kayınvalidemde cok beğeniyo

arkadaşım ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar cokacimcoook çayı demle geliyorum hemen yemeye :içelim:

bilgecim ben bugün yaptim cok güzel oldu esim ben böyle tatlilari pek sevme falan dedi bastan ama deneyince cok begendi valla bi güzel götürdücokacimcoook
bu tatliyi hep yapmak istiyodum canim bizimle bu tarifi paylastigin icin cok tesekkür ederimkaydirigubbakcemile3a.s.

bilgecim ben bugün yaptim cok güzel oldu esim ben böyle tatlilari pek sevme falan dedi bastan ama deneyince cok begendi valla bi güzel götürdücokacimcoook
bu tatliyi hep yapmak istiyodum canim bizimle bu tarifi paylastigin icin cok tesekkür ederimkaydirigubbakcemile3a.s.

ay inanmiyorum yengosum ya hangi arada yaptin nasil kiyarsin sen bana yamafoldumben

cok acimasizsin coooksenağlama

bende cok duydum ama hic ne denedim ne yaptim

tarifin icin tskler arkadasim becerebilcemi sanmiyorum yapiim desem anca gullerdiyari olan yengemin evine misafir olarak gitmem lazim en kisa zamanda:delphin:

ama yengecim on parmaginda on marifet oldugunu her daim kanitliyosun masallah sana ya helal olsun:nazar:

ay inanmiyorum yengosum ya hangi arada yaptin nasil kiyarsin sen bana yamafoldumben

cok acimasizsin coooksenağlama

bende cok duydum ama hic ne denedim ne yaptim

tarifin icin tskler arkadasim becerebilcemi sanmiyorum yapiim desem anca gullerdiyari olan yengemin evine misafir olarak gitmem lazim en kisa zamanda:delphin:

ama yengecim on parmaginda on marifet oldugunu her daim kanitliyosun masallah sana ya helal olsun:nazar:

:utangac::utangac: bu kadar övme yaa utandirdin beni :utangac: canim cok tesekkür ederima.s.
yegenim hemmen atla gel kiyamam sana:teselli: sen yeterki iste yaparim ben sanakaydirigubbakcemile3
valla bide cok oldu hic sorma bugün isten sonra yaptim artik sabah ilk isim komsulara dagitmak yerimseniben

bilgecim sana bir sorum olacakti sanki yerken biraz koku var gibi geldi neden olabilir acaba:uhm:

bilgecim sana bir sorum olacakti sanki yerken biraz koku var gibi geldi neden olabilir acaba:uhm:

sanırım yumurtaların büyüktü ve 4 tane kırdın,ben genelde 3 tane tavsiye ediyorum,küçük bile olsa hamur kıvamını almışsa 4.yü kırma derim...ben yaptığımda hiç koku hissetmedim,sölemesi ayıp ama meşhurdur yani:)alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Back
X