Tatlı Tarifi Profiterol-Resimli

Çok güzel oldu, herkez bayıla bayıla yiyor şu an. Özsütten aldım diye herkese yutturabilirim. Ama içindeki krema koktu bana nedenini anlamadım, bir dahaki sefere içindeki kremayı da hazır yapıcam.

Bu da silip süpürülmüş hali ama göstereyim istedim -tatlicadiarzu-

cokacimcoookhttp://g.imageshack.us/img27/proftw.jpg/1/

ayyyyyyyyy aynen bende denemeye korkuyorum ya tutturamazsam diye yoksa çok seviyorum ama en kısa zamanda denicem kabartma tozu konulmuyomu buna onu merak ettim

hayır konulmuyor,yumurtalar çok ii kabartıyor,merak etme..ii denemeler...

Çok güzel oldu, herkez bayıla bayıla yiyor şu an. Özsütten aldım diye herkese yutturabilirim. Ama içindeki krema koktu bana nedenini anlamadım, bir dahaki sefere içindeki kremayı da hazır yapıcam.

Bu da silip süpürülmüş hali ama göstereyim istedim -tatlicadiarzu-

ilk defa içindeki krema koktu diyen biriyle karşılaştım,içine yumurta koymuyoruz ki ama...çok katı yaptın sanırım,bi dahaki denemene içine limon rendele,ben bazen öle yapıyorum..hazır kremalarla da olur ama evde yapılanla çok daha ii oluyor...bi daha dene istersen...bu arada ellerine sağlık,çok güzel görünüyor,bol çikolata soslu profiterolün:)

Son düzenleme:
HANIMLAR,TARıFTEKı KREMA MALZEMELERıNı YENıDEN DÜZENLEDıM,TARıFı KAYDEDEN VARSA DEĞıŞTıRSıN...margarin yazmayı unutmuşum da:)tabi daha ligt olmasını isteyenler koymayabilir...

bayılıyorum profiterole.beceremem die korkuyodum.zor sanıyodum ama değilmiş.ben ilk marketten hazır paket alıp öyle denedim.cesaret edemedim evde hamurunu kremasını hazırlamaya.olmaz diye korktum.ama çok güsel oldular.sora annemin gününde yaptım bayıldı herkes.tarifini istediler benden.yarında sözlümün anneannesine gidiyoruz.özlemiş beni. ee eli boş gitmek olmaz bu akşam kndm yapıcam profiterolü.ama yinede ne olur neolmaz marketten hazır aldım bitane tutturamazsam onu yaparım dioruma.s

bayılıyorum profiterole.beceremem die korkuyodum.zor sanıyodum ama değilmiş.ben ilk marketten hazır paket alıp öyle denedim.cesaret edemedim evde hamurunu kremasını hazırlamaya.olmaz diye korktum.ama çok güsel oldular.sora annemin gününde yaptım bayıldı herkes.tarifini istediler benden.yarında sözlümün anneannesine gidiyoruz.özlemiş beni. ee eli boş gitmek olmaz bu akşam kndm yapıcam profiterolü.ama yinede ne olur neolmaz marketten hazır aldım bitane tutturamazsam onu yaparım dioruma.s

resmini neden koymadın???özellikle yaptığınız profiterollerin resimlerini bekliyorum kızlar...

Son düzenleme:

resmini neden koymadın???özellikle yaptığınız profiterollerin resimlerini bekliyorum kızlar...

hiçte aklıma gelmedi cnm. bida yaparsam koyayım.önümüzdeki günlerde yapacak gibiyim.anneanne,dayılar,yenge ve özelliklede sözlüm çok beğendi. hazır yemiştim pastanede ama budaha güsel dedi.profiterol zahmetli bişi olduğu için baya bi gözlerine girdim yani. :utangac:çok hoşlarına gitti.:utangac:

hiçte aklıma gelmedi cnm. bida yaparsam koyayım.önümüzdeki günlerde yapacak gibiyim.anneanne,dayılar,yenge ve özelliklede sözlüm çok beğendi. hazır yemiştim pastanede ama budaha güsel dedi.profiterol zahmetli bişi olduğu için baya bi gözlerine girdim yani. :utangac:çok hoşlarına gitti.:utangac:

ne güzel canım..çok sevindim..tabi ki pastanedekinden daha güzel oluyor..bi de sonuçta tertemiz,gözümüz görüyor..pastanedeki profiteroller kim bilir kaç elden geçiyor...yerimseniben

yaptım margarini sen demeden koymuştum zaten çok güzel oldu eşim içinin kreması hazırmı diye sordu ama çok güzel oldu fırınımdan dolayı biraz yayıldı ama ilk denemeye gayet iyiydi kaynanam bile herşeyi begenmez oda begendi saol canım paylaşımının için

yaptım margarini sen demeden koymuştum zaten çok güzel oldu eşim içinin kreması hazırmı diye sordu ama çok güzel oldu fırınımdan dolayı biraz yayıldı ama ilk denemeye gayet iyiydi kaynanam bile herşeyi begenmez oda begendi saol canım paylaşımının için

çok sevindim..afiyet olsun..ben dedim ama mutlaka tutuyor diye:)

tarifini yaptım şekerim çok güzel oldu teşekkür ederim. resimde çektim en kısa zamanda eklicem.

9495P4142279.JPG

sonuç husran benim hamurları içi çiğ kaldı ve fena yumurta kokuyolardı ayy bide hevesle yapmıştım ki

bilge85 tarifin için teşekkürler .muhteşem oldu.bu akşam yaptım süperdi.ilk denememde tutturamamdiye düşünmüştüm.ama çok güzel oldular. çok fazla yumurta kokusu oldu ilk önce yaptıktan sonra 2 saat dolapta bekletince koku gitti.biraz kalmıştı koku ama fazla farkedilmedi. acaba hamurununiçine vanilya koysak nasıl olur.foto koyamıyorum çünkü hepsi bitti.sağol ya...

Back
X