- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.803
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninki daha güzel oldu ammaaaaBütün profiterol tariflerine bakıyorum dünden beri hepsi çok güzellerdi ama![]()
Abla krem şanti onlarEvva otabağın dışındaki beyaz olanlar ne annem söylesene
Seninki daha güzel oldu ammaaaBütün profiterol tariflerine bakıyorum dünden beri hepsi çok güzellerdi ama![]()
Olsun görmeden aslansın kaplansın yaparsın demen lazımdı.Nasil sen diyim gormeden![]()
![]()
![]()
Yıldızlı duyla şekil verip üstüne çikolata sıktım gelişi güzel ablacımEvva otabağın dışındaki beyaz olanlar ne annem söylesene
1. Olduya hep bana hep bana yapıyorOlsun görmeden aslansın kaplansın yaparsın demen lazımdı.![]()
Senden bu sefer süslü sunum bekliyoruz.Öyle tezgah üstü olmasınOlsun görmeden aslansın kaplansın yaparsın demen lazımdı.![]()
Hamuramı şekil verdin yoksa krema gibi duruyorda ondan .Yıldızlı duyla şekil verip üstüne çikolata sıktım gelişi güzel ablacım![]()
Allah razı olsun taze pro
Abla büyük tabağın kenarındakilermiHamuramı şekil verdin yoksa krema gibi duruyorda ondan .
Yok kiz şaka yaptim vallaaaa çok bol şans tarifimi hafiften aldim sen merak etmeAllah razı olsun taze pro![]()
Biz ciddi zannettikYeminle şakaaaaa yapiyorum![]()
![]()
![]()
Biliyorum takılıyorum sana ❤Yeminle şakaaaaa yapiyorum![]()
![]()
![]()
Ama evva oyle saniyokiBiz ciddi zannettik![]()
Biliyorum elifim ayıpsınYok kiz şaka yaptim vallaaaa çok bol şans tarifimi hafiften aldim sen merak etme![]()
Evet büyük tabaktakini sordum yıldızlı olan.Abla büyük tabağın kenarındakilermi