- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.810
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninki daha güzel oldu ammaaaaBütün profiterol tariflerine bakıyorum dünden beri hepsi çok güzellerdi ama
Abla krem şanti onlarEvva otabağın dışındaki beyaz olanlar ne annem söylesene
Seninki daha güzel oldu ammaaaBütün profiterol tariflerine bakıyorum dünden beri hepsi çok güzellerdi ama
Perim benim teşekkür ederimSeninki daha guz
Olsun görmeden aslansın kaplansın yaparsın demen lazımdı.Nasil sen diyim gormeden
Yıldızlı duyla şekil verip üstüne çikolata sıktım gelişi güzel ablacımEvva otabağın dışındaki beyaz olanlar ne annem söylesene
1. Olduya hep bana hep bana yapıyorOlsun görmeden aslansın kaplansın yaparsın demen lazımdı.
Senden bu sefer süslü sunum bekliyoruz.Öyle tezgah üstü olmasınOlsun görmeden aslansın kaplansın yaparsın demen lazımdı.
Hamuramı şekil verdin yoksa krema gibi duruyorda ondan .Yıldızlı duyla şekil verip üstüne çikolata sıktım gelişi güzel ablacım
Allah razı olsun taze proYarismada bol şanslar Evva Tabiki beni gecebilirsen
Abla büyük tabağın kenarındakilermiHamuramı şekil verdin yoksa krema gibi duruyorda ondan .
Yok kiz şaka yaptim vallaaaa çok bol şans tarifimi hafiften aldim sen merak etmeAllah razı olsun taze pro
Biz ciddi zannettikYeminle şakaaaaa yapiyorum
Biliyorum takılıyorum sana ❤Yeminle şakaaaaa yapiyorum
Ama evva oyle saniyokiBiz ciddi zannettik
Biliyorum elifim ayıpsınYok kiz şaka yaptim vallaaaa çok bol şans tarifimi hafiften aldim sen merak etme
Evet büyük tabaktakini sordum yıldızlı olan.Abla büyük tabağın kenarındakilermi