- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
iğrenç pisliğin tekiyim çünkü ondan çocuğum olmuyor benim.Kızlar vaziyet alın burası karışacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iğrenç pisliğin tekiyim çünkü ondan çocuğum olmuyor benim.Kızlar vaziyet alın burası karışacak
Konumu anlamayan idrakyoluenfeksıyonu gecırenlerden bırıde sızsınız. Az once yukarıda benıbekleyın nıcklı uyeye yazdıgım sey sızede gecerli. Hayır konuda zaten belırtmısım oyle dusunmeyın nyetım o drgıl dıye yınede aynı seyı tekrsrlıyorsunz. Demekkı konuyı okuyup anlamadan yapılan bazı gereksız yorumlara bakarak yorum yapmıssınz ne ıcın begenı almak ıcın mı ben. Burası bana gore degılse benım konumda sana gore degıl yazmadan es geceydın. Hasta ya zaten korkum o takıntıı oldu ve konusmak ıstedım dıyorum. bana bakın aldatılmak ıstemıyorsanız koca bulacaksanız benımkı gıbı olsun mu dedım. Zorlamı konuya soktum senı.Eşin mükemmel evliliğin Harika . Polisler aldatmaz hele ki ibadetini yapan bir insansa asla. Ne dememizi bekliyorsunuz ? Aldatılan kadınları okuyup kendinizi övdürmek istemişsiniz . Yanlış yere geldiniz burası sizin egolarınızı tatmin edeceğiniz yer değil .
Sana yazdıklarının aynısı benim için de geçerliymişiğrenç pisliğin tekiyim çünkü ondan çocuğum olmuyor benim.
hepimizin içi çürümüş tiksindim kendimden gece gece.Sana yazdıklarının aynısı benim için de geçerliymiş
Ben rahatsız olup şikayet ettim size yazdıklarımı sizde edin derimSana yazdıklarının aynısı benim için de geçerliymiş
Konunu çok iyi anladım sen merak etme . Türkçeyi yarım yamalak yazmana rağmen anladım yani Doğruları yazdım diye kuduruyosun Gerçekleri duymak istemiyorsan konu açmayacaktın . Yorum da yaparım beğeni de alırım ama asla senin üslubunla değil . Çocuk konusuyla ilgili yazdıkların da ayrıca iğrenç Allah seni onla sınamasın kahrolursun ..Konumu anlamayan idrakyoluenfeksıyonu gecırenlerden bırıde sızsınız. Az once yukarıda benıbekleyın nıcklı uyeye yazdıgım sey sızede gecerli. Hayır konuda zaten belırtmısım oyle dusunmeyın nyetım o drgıl dıye yınede aynı seyı tekrsrlıyorsunz. Demekkı konuyı okuyup anlamadan yapılan bazı gereksız yorumlara bakarak yorum yapmıssınz ne ıcın begenı almak ıcın mı ben. Burası bana gore degılse benım konumda sana gore degıl yazmadan es geceydın. Hasta ya zaten korkum o takıntıı oldu ve konusmak ıstedım dıyorum. bana bakın aldatılmak ıstemıyorsanız koca bulacaksanız benımkı gıbı olsun mu dedım. Zorlamı konuya soktum senı.
Sen benı tanıyor musun ya ben senı? Yoo ee nıye senın yazdıgın benı kudurtsun ıstedıgın yorumu yap sadece konuyu anlamadan baskalarınının yorumuna bakarak cevap vermıssın o yuzden cıkıstım. Yo ben beddua eder gıbı bısey demedım cunku zaten ben de yenı evlıyım ve bebek ısteyenlerdenım o üyede mesjlarına baktıgımda zaten herkesle dalga gecen sacma sapan bırıymısKonunu çok iyi anladım sen merak etme . Türkçeyi yarım yamalak yazmana rağmen anladım yani Doğruları yazdım diye kuduruyosun Gerçekleri duymak istemiyorsan konu açmayacaktın . Yorum da yaparım beğeni de alırım ama asla senin üslubunla değil . Çocuk konusuyla ilgili yazdıkların da ayrıca iğrenç Allah seni onla sınamasın kahrolursun ..
Abartma hakaret derken bıtanesı bana hakaret varı konusmus ben de oyle karsılık verdım oda bu konuda olan bısey onun dısımda benımle ınsan gıbı konusan bırıne asla bu tur tepkıler vermedımbu arada madem birbirimizin geçmişine bakıyoruz ben de hemen hemen tüm mesajlarınızda insanlarla tartışıp hakaret ettiğinizi gördüm farklı konularda.
Çok önyargılısınız . 10 sayfanın hepsini de okudum ve öyle yorum yaptım .Sen benı tanıyor musun ya ben senı? Yoo ee nıye senın yazdıgın benı kudurtsun ıstedıgın yorumu yap sadece konuyu anlamadan baskalarınının yorumuna bakarak cevap vermıssın o yuzden cıkıstım. Yo ben beddua eder gıbı bısey demedım cunku zaten ben de yenı evlıyım ve bebek ısteyenlerdenım o üyede mesjlarına baktıgımda zaten herkesle dalga gecen sacma sapan bırıymıs
Pekı ozaman burda olanı helekı tanımadıgın gormediğin bırını dert etme ben burskaı konulardan asırı etkılenmıstm ve onu dıyorum esım namazlı bana safık bri ama etrafta yasananlardan ve burdakı konulardan dolayı sadık bırıne bıle supheyle bakıyrum dıyorum. Eger ben esımın tutumdan bahsetmesem ve suphelenıyorm deseydım ne yazacaktınız, kesın esın aldatmıskı suphe duydun basından bıseumı gextı esın guvenılır degıl demekkı vs dıycektınz ben oyuzden konuda acık acık yazdım hanı boyle fırsatı olmayan bır adamdan bıle suphe duyuyorsam sızce fazlamı takıyorum bursakı konuları yada etrafta yasanan olayları dıye konusmak ıstedım. Ama kk ıste illa cımbızlayacak bıyer bulunuyorÇok önyargılısınız . 10 sayfanın hepsini de okudum ve öyle yorum yaptım .
bizde sana evet fazla takıyorsun dedik.Pekı ozaman burda olanı helekı tanımadıgın gormediğin bırını dert etme ben burskaı konulardan asırı etkılenmıstm ve onu dıyorum esım namazlı bana safık bri ama etrafta yasananlardan ve burdakı konulardan dolayı sadık bırıne bıle supheyle bakıyrum dıyorum. Eger ben esımın tutumdan bahsetmesem ve suphelenıyorm deseydım ne yazacaktınız, kesın esın aldatmıskı suphe duydun basından bıseumı gextı esın guvenılır degıl demekkı vs dıycektınz ben oyuzden konuda acık acık yazdım hanı boyle fırsatı olmayan bır adamdan bıle suphe duyuyorsam sızce fazlamı takıyorum bursakı konuları yada etrafta yasanan olayları dıye konusmak ıstedım. Ama kk ıste illa cımbızlayacak bıyer bulunuyor
Yo hayır oyle degılsenız anlattgım seyi uzerınıze almaya gerek yoktu ben de bebek bekleyen bırıyım su gunde gıdıpte bırıne beddua varı konusamam yazmam. Kımsenın zayıf noktasıyla ugrasan bırı degılım. Evet gecmısınıze baktım sız herkese bu tarz asagılayıcı yorumlar yapmıssınz ımsanlar zaten buraya fıkır almak ıcın dert yanmak ya da destek ıcın bıseyler yazıyor ama malesef sagdan soldan bazıları begenı almaK ıcın zaten konuda belıetıldıgı halde bilmiş bilmiş asagılayıcı yorumlar yapıp kalp kırmay calısanlar oluyor. Ama ben nasılsa yuzyuze geldıgım ınsanlar degıl ne derlerse desınler iyiye iyilikle, rencıde edenede aynı sekılde karsılık verıp geceyim artık dedım.bizde sana evet fazla takıyorsun dedik.
fazla takmak: paranoyak olmak, aynı şeyleri defalarca belirtmek.
bu arada ne yazdığınızı Türkçe öğretmeni olmasam anlayamazdım belki ama biz hakareti hak eden, zayıf noktalarıyla vurulmaya layık, pislik, kalbi çürümüş olduğumuz için anlatamayız.
hayatınız boyunca sakin kalmanız dileğimle.
Onun dısında sanırım sen de bebek ıcın ugrasan bırısın allah en kısa zamanda kucagına versın ınsallah ama anlatacagım seyde bu benım bı teyzem var oyle kıbırlı oyle burnu hvada kalbı dar bır ınsandır kı 5 yıl cocugu olmadı anneannemde dedıkı kızım sen baskasınımı kınadın, baskasının kısmetınımı kıskandın senın derdın ne dedı. Teyzemde nıye boyle konustun dedı. allah sana en guzel hedıyeyı vermıyor cok mu kalbın karardı kızım senın dedı teyzem agladı her gecede aglarmıs dua edermıs cocuk ıcın. Yanı teyze gunduz gelenı gecenı elestır begenme kınayıp dur sonra gece olunca dua et ne anladık. Bız saglık ıcın ugrasıyoruz ama belkıde allah bıze ıstedıgımz seylerı bazen kalbımızın pisligi yüzünden vermıyordur?
Gercekten sen daha beter bırısın kı orada beddua edılmedıgını anlamamıssın kı ben de bebek bekleyen bırıyım. Neden oyle bı tavırsa bulunayım. Ne anlamıssanız artık. Leşte sızsınız.cehalet akanda. Anlamamıssın bıle orda yazanı. Duada etmedım bedduada. Dedımkı bırbırmıze karsı bu kadar kotu kalplıysek belkıde o yuzdem mujdemızı alamıyoruz. Yanı kendımıde bekleyen herkesıde bu sekılde genelledım. Kımın kalbı ak pak bılınmez ama senın kı daha beter anlayıp dınlemeden boyle leş cehalet bılmem ne dıye yorum yapıyorsan kokmus çürümüş ozaman kalbın degıl mı. Ne dedıgımı anlamadan bana esimle yuvamla ımtıhan temennısınde bulunuyorsan aynı sekılde allah kalbıne gore versın.İğrenç, iğrenç, iğrenç.
Alıntıladığım kısmı okurken ben utandım.
Leş bir üslup, hoşunuza gitmeyen yorumlar yapılınca insanların eski konularını araştırıp bebek sahibi olamamalarından vurmak ve bunu o kişilerin kalbinin kötülüğüne bağlamak, kimin duasinin kabul olup kimin olmayacağını hadsizce bildiğini sanmak, gerçekten iğrenç bir davranış.
Cehaletiniz satırlarınızdan akıyor, yalnızca dil bilgisi eksikliğinizden değil, zihniyetinizden de cehalet taşıyor.
Umarım çok sevdiğiniz namazında niyazında kocanızla imtihan olmazsınız siz de. Zira sizin iddianıza göre kararmış kalp sahiplerinin duaları kabul olmaz. Eh sizin kalbiniz de pek akça pakça görünmüyor yazdıklarınıza bakıldığında.