- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
Benim Apple tabletten girince de oluyor aynı sorun bibiReklamlardan dolayı site kasılıyor o zaman oluyor bu durum beğeni yaparken dikkt edin yukarda sayfa tam dolmamış oluyor başka browsera geçin mesela ben free adblockerı öneriyorum bana dua ediceksiniz
Herkeste aynı sorun varmış
Arada yavaşlıyordu ama düzeliyordu hemen ama bu kez çok daha yavaş beklemekten sıkılıyorum
Benim Apple tabletten girince de oluyor aynı sorun bibiReklamlardan dolayı site kasılıyor o zaman oluyor bu durum beğeni yaparken dikkt edin yukarda sayfa tam dolmamış oluyor başka browsera geçin mesela ben free adblockerı öneriyorum bana dua ediceksiniz
Tam yazdığım tarayıcıyı indir dene birdeBenim Apple tabletten girince de oluyor aynı sorun bibi
Deneyeyim canım inşallah olmaz hacı bekler gibi sayfayı bekliyorum:)Tam yazdığım tarayıcıyı indir dene birde
Yazarsın düzelirse :)Deneyeyim canım inşallah olmaz hacı bekler gibi sayfayı bekliyorum:)
Evet şu an hızlandıAynen bende öyle. İnternetim bitmek üzere diye bildirmedim ama alakası yokmuş.
Şimdi bir düzelme var sanrım yorum atarken anında gitmeye başladı.
Aslında şu alttaki sizin için seçtiklerimiz kısmı da gitse çok daha iyi olacak benim içinYandexden giriş yapıyorum ..hiç sıkıntı yaşamadım..şimdi yukarda çıkan reklam gitti ve dahada hızlandı..
Ciddiye alıyor ve denemeye gidiyorum :)Beni neden ciddiye almıyorsunuz sorununuzun çözümünü yazdım
Ben sizi ciddiye aldım.Beni neden ciddiye almıyorsunuz sorununuzun çözümünü yazdım
O kadar çok reklam var ki o reklamların çoğunun sitenin reklamları olduğunu düşünmüyorum nedense hiç alakasız reklamlarla dolu heryer.Ben sizi ciddiye aldım.
Herkes kursun. Sitede reklam çıkmasın. Sonra siteyi kapatalım. Siz sağ olun biz selamet.
Bu sitenin tek gelir kaynağı reklamlar.
Aynen ya saçma sapan reklamlar buarada söylemeden edemiycem kedişin çok tatlıO kadar çok reklam var ki o reklamların çoğunun sitenin reklamları olduğunu düşünmüyorum nedense hiç alakasız reklamlarla dolu heryer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?