1.Üyenin profil mesajını beğenmeye başladıktan sonra oluyor. /2. her profilde olmuyor/ 3. Her iki durumda da olabiliyor .... Mesela Tatlı cadı Meg diyelim,beğeni yapıyorum yapıyorum,sonra sanki ben Tatlı Cadı Meg'mişim gibi bla bla kişi mesajını beğendi diyor. Telefonum HTC One M7, browser Google ChromeSorunu tam anlamak için soruyorum:
1- Profil mesajını beğendiğiniz de mi çıkıyor bu durum?
2- Her profil mesajında oluyor mu yoksa bazı üyelerde mi oluyor?
3-Profil mesajının kendisini beğendiğinizde mi yoksa profil mesajına yapılan yorumu beğendiğinizde mi?
Ben bu durumu göremedim.
General mobile GM 5 plusSizin telefon marka model ve kullandığınız tarayıcıyı öğrenebilir miyim ?
Son sorum :Yeni profil mesajları na girdiğimde sıradan herkesinkini beğenirken oluyor
General mobile 5 GM plus.
Android sürümü 7.1.1 diyor orası mi sorduğunuz kısım
Chrome benimkisiBir de browser tarayıcı ne kullanıyorsuuz ?
Chrome/ opera / internet explorer gibi
Başkalarının profil mesajlarındanSon sorum :
Kendi profil mesajından mı bahsediyorsunuz yoksa başkaların profil mesajlarımı ?
Teşekkürler ben deneyeceğim .Bu sorunu yaşayanlar;
Başka bir browser ile deneyip sorun yaşayıp yaşamadıkalrını yazabilirler mi ?
2 kişi chrome dediği için acaba chrome ile ilgili olabilir mi sorun diye düşünüyorum. Sorunu kendim görmediğim için hedef daraltmaya çalışıyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.
Bu sorunu yaşayanlar;
2 kişi chrome dediği için acaba chrome ile ilgili olabilir mi sorun diye düşünüyorum. Sorunu kendim görmediğim için hedef daraltmaya çalışıyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.
Bu sorunu yaşayanlar;
Evet donma sorunu var birde çok yavaş,bazen sayfa yenilenene kadar bı kahve yapayım diyorum... Benim telefonumla ilgili olduğunu düşündüm ilk ama sadece kk da bu şekilde oluyorChrome ile alakalı olduğunu düşünmüyorum iphone kullanıyorum safariden giriyorum. Bitek bu sorun değil sayfalarda donma sorunu da var yaklaşık 3 gündür yaşıyorum.
Profil mesajında mı ? Yoksa forumda herhangi bir yerde mi ?Şimdi koyduğum resimde yorumlara cevap yazarken de oldu
Öncesinde böyle bir sorun olmamıştı yeni oldu
Profil mesajında mı ? Yoksa forumda herhangi bir yerde mi ?
Anladım.Chrome ile alakalı olduğunu düşünmüyorum iphone kullanıyorum safariden giriyorum. Bitek bu sorun değil sayfalarda donma sorunu da var yaklaşık 3 gündür yaşıyorum.
Evet donma sorunu var birde çok yavaş,bazen sayfa yenilenene kadar bı kahve yapayım diyorum... Benim telefonumla ilgili olduğunu düşündüm ilk ama sadece kk da bu şekilde oluyor
Normal de internette haber okurken veya diğerlerinde çok hızlı
Anladım.
Şu anda yavaş mı sizde. Donma vs oluyor mu ? Yoksa ara ara mı?
Herkeste aynı sorun varmışBende kendi internetim ile alakalı sanıyordum açıkçası. Sayfaları 3 kez yeniliyorum. Zaten bıraksam açılmıyor öylece kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?